Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 20 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 387

Thread: Sekiro: Shadows Die Twice

  1. #121 SP
    Member Mishy's Avatar
    ^Nu am inteles comentariul tau, ce ai vrut sa zici?

  2. #122 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Eu mai am putin,tocmai ce am trecut de asa zisul wall al jocului dar aparent de aici e si mai greu

  3. #123 SP
    Member Mishy's Avatar
    Quote Originally Posted by SeCeX View Post
    Eu mai am putin,tocmai ce am trecut de asa zisul wall al jocului dar aparent de aici e si mai greu
    Esti la sfarsit cand trebuie sa iei o anumita decizie?

  4. #124 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Da.am facut backup la save.am zis sa le fac pe toate.am inceput cu shura .suficient a m a rup boss ul.rage quit mai incerc later..

  5. #125 SP
    Member Mishy's Avatar
    Quote Originally Posted by SeCeX View Post
    Da.am facut backup la save.am zis sa le fac pe toate.am inceput cu shura .suficient a m a rup boss ul.rage quit mai incerc later..
    Eu nu am ales Shura și m-a rupt tipul ăla vreo 2 ore

  6. #126 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Am inteles ca mai sunt 2 la celalalt ending, unul optional si unu must care sunt cei mai grei..sincer, ma face sa ma simt ca pla jocu asta, terminat toata seria souls,bloodborne, nioh, surge si lords of the fallen si sunt la final cu asta si efectiv ma simt ca si cum nu il stapanesc deloc..

  7. #127 SP
    Member Mishy's Avatar
    Asa m-am simtit si eu la inceput, dar o data ce inveti cum functioneaza combatul si reactioneaza inamicii e destul de usor, poate chiar mai usor ca seria Souls.

  8. #128 SP
    Member SeCeX's Avatar
    No man seria souls pentru mine a fost in mare parte foarte ok.asta e pe steroizimomentan.

  9. #129 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar

  10. #130 SP
    Member SeCeX's Avatar
    fmm de joc , eu m am chinuit sa ii fac pe rand , also am reusit sa il dau gata ( shura ending) urmeaza restu.

  11. #131 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    https://www.google.com/amp/s/www.for...easy-mode/amp/

    Imi pare rau, dar zice bine.
    Nu stiu cum e pentru voi restul, dar eu strict pentru ca nu mai am 17 ani si inima de fier, ma simt lasat pe afara.

    Faptul ca doar doi oameni il joaca activ aici pe forum si doar unul l-a terminat spune multe.

    A nu se confunda un fair challenge cu o cortina de fier ce au facut astia din Sekiro.
    Pacat, pare ca au creeat un univers frumos, pacat ca nu vor sa il si arate oamenilor.
    Eu chiar le-as fi dat banii.

    Ma uit pe youtube, imi place... dar...nu am voie sa il joc, nu am viza pentru ca nu am 300 de ore sa mor in acelasi loc si na, daca fac si vreun atac cerebral pt ca sunt foarte pasional cand joc ceva care imi place, ramane in urma un copil mic fara tata si sunt sigur ca Tristozaky nu are emailul sotiei sa trimita o coliva.

    Sper din tot sufletul meu ca aceasta companie care trateaza 95% din comunitatea de gaming cu spatele sa dea faliment si sa dispara!

    Le-am iubit jocurile, dar nu mai suport ipocrizia, nu mai suport sa nu fiu suficient de “calificat” pentru jocurile lor. Trebuie sa imi dea mie FromSoftware o data la doi ani viza de a fi sau a nu fi gamer.

    Am ajuns in pragul depresiei in 2016 pana am terminat Darksouls 3, a fost nevoie sa iau pastile ca sa pot dormi ca nu puteam sa-l bat pe Nameless King... pana cand l-am batut intr-un final si a trebuit sa imi iau concediu 3 zile sa plec la munte sa-mi revin.

    Sunt convins ca sunteti mai multi care rezonati, dar stati si suferiti in tacere ca va e jena sa nu fiti judecati. Lasa sa ma judece pe mine lumea si sa spun eu mereu genuine ce gandesc.

    Pentru cine citeste printre randuri, reiterez, ca nu vreau sa piarda nimeni:
    Sper din tot sufletul meu ca aceasta companie sa dea faliment. Voi jubila!

    Si da sunt un retardat frustrat care doreste raul unei companii (din toata inima) pentru ca sunt prea prost si frustrat ca sa le joc jocul.
    Am totusi calitatea ca sunt sincer si pentru asta merit un Like, mai ales ca sunt un om de stiinta dupa cum spunea un vestit citat: “Prostia este o ştiinţă despre neghiobia omenească”.

  12. #132 SP
    Member Mishy's Avatar
    Ti-a prescris doctorul jocul asta, patesti ceva daca nu il joci sau ce se intampla aici? De ce e obligat developerul sa faca jocul asta pe placul tuturor ca eu chiar nu pricep ce e cu frustrarea astea in multi oameni. Nu esti in stare nu il joci, sunt o gramada de alte jocuri pe piata, nu exista doar Sekiro.

    Tu doresti raul unei companii care face jocuri bune de ani buni, doar pentru ca nu esti in stare sa il joci? Nu stiu cum ajungi sa ai mentalitatea ta, dar eu daca vad ca ceva nu e de mine nu ma bag, dar mai ales nu ma apuc sa fac pe frustratul si incep sa am pretentii.

    PS: Sa-i dati va rog like la om, merita pentru gandirea lui "genuine".

  13. #133 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Get good.

  14. #134 SP
    Member Wagram's Avatar
    Eu nu pricep mentalitatea asta, "toate jocurile trebuie să fie pentru toată lumea". De unde şi până unde ? Are From monopol pe consola ta şi nu mai poţi băga alte jocuri în ea sau cum ? Pricepe că nu e de tine şi gata, treci mai departe. Har Domnului, ai de unde alege. Eu mi-am dat seama de pildă că Witcher 3 şi RDR2 nu-s de mine (mai ales din cauza unor elemente de gameplay idioate), mi-am asumat asta şi mi-am văzut de treabă. Başca eu le-am şi cumpărat la lansare, dar tot n-am fost atât de pornit ca tine.

    Fireşte că poţi să-ţi exprimi orice părere ai avea, indiferent că ai cumpărat jocul sau nu, dar e limpede că problema e noţiunea asta de "socialism în artă", idee care trebuie stârpită oriunde, oricum. Presupun că da Vinci trebuia să mai facă o versiune a Giocondei, eventual cu ţâţele pe-afară, ca s-o aprecieze mai mulţi.

    nu am viza pentru ca nu am 300 de ore sa mor in acelasi loc si na, daca fac si vreun atac cerebral pt ca sunt foarte pasional cand joc ceva care imi place, ramane in urma un copil mic fara tata si sunt sigur ca Tristozaky nu are emailul sotiei sa trimita o coliva.
    S-a vrut o glumă, dar e morbidă rău. Eu n-aş putea glumi cu aşa ceva.

    Am ajuns in pragul depresiei in 2016 pana am terminat Darksouls 3, a fost nevoie sa iau pastile ca sa pot dormi ca nu puteam sa-l bat pe Nameless King... pana cand l-am batut intr-un final si a trebuit sa imi iau concediu 3 zile sa plec la munte sa-mi revin.
    Atunci trebuia să îţi devină clar că jocurile lor nu (mai) sunt de tine. Chiar simţi nevoia să fii legitimat ca gamer de From ?

    Pentru cine citeste printre randuri, reiterez, ca nu vreau sa piarda nimeni:
    Sper din tot sufletul meu ca aceasta companie sa dea faliment. Voi jubila!
    N-ar pierde nimeni, în afară de milioanele de oameni cărora le plac jocurile astea aşa cum sunt. A nesocoti asta şi a dori falimentul companiei doar fiindcă face jocurile aşa cum vrea ea, nu cum vrei tu, mi se pare de un egoism sinistru. Eu mă bucur că cei de la From nu fac compromisuri, ci creează jocuri aşa cum vor ei. Au de câştigat sau de pierdut, o fac pe barba lor. Dacă ar ceda presiunilor să introducă un "easy mode", categoric lumea va vrea apoi şi hartă, şi săgeţi spre obiective, şi questuri/discuţii/poveste cât mai mură-n gură etc, etc.


    From are reţeta proprie, care e apreciată şi prin care iese în evidenţă. Sunt o groază de jocuri aduse la numitor comun, nu eşti mai puţin gamer (titlu la care văd că ţii, deşi nu pricep de ce) dacă le joci pe alea.

  15. #135 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Jocurile astea sunt de nișă. Nu scrie nicăieri ca orice joc trebuie sa poată fi jucat de oricine. Hai sa facem si The Witness mai usor pt ca Gigel e prea prost sa-l termine. Hai sa scoatem din fazele horror din Resident Evil sau Silent Hill pt Gigel e prea speriat sa-l termine. Pt milioane de jucători dificultatea jocurilor From Software are farmecul ei. Te obliga sa te folosești de tot ce-ti pune jocul la dispoziție daca vrei sa ai succes. Nu înțeleg jocurile care au o gramada de skill-uri dr upgradat, dar poti sa le termini folosind doar 1-2.

    Pana acum am batut 3 boși si la fiecare daca esti atent si foloseste item-urile + tactica potrivita n-ai mari probleme. Suntem prea obișnuiți sa ni se dea totul mura in gura, sa ni se spuna clar "personajul x" are "slabiciunea y", sa ni se arate mereu pe unde sa mergem, sa avem o harta plina de simboluri. Pai ma uitam pe Youtube la unii care se plângeau ca jocul e greu si ei erau la primul boss fara multe din upgrade-urile disponibile pana in acel moment. Trebuie explorat, cautat peste tot, înțelese mecanicile jocului. Deși, fata de celelalte jocuri From, asta chiar explica multe chestii cum funcționează si ce fac. Nu e chiar asa criptic ca si Bloodborne de exemplu.

    Cu toate astea, nu m-ar deranja sa aiba si un easy mode pt cei care-și doresc asta, cu siguranță ar creste vanzarile si vor avea de unde sa investească si mai mult în următorul joc. Eu si multi altii probabil il vom juca tot asa cum e acum. Partea proasta e ca daca ar face asta ar veni ceilalți fanatici care vor huli From ca si-au tradat originile si s-au vandut prin introducerea modului easy. Nu va fi toata lumea mulțumită niciodată.

  16. #136 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Va multumesc pentru pareri, le respect si evident ca nu detine nimeni adevarul absolut.

    Nu suport ideea de a fi ingradit sau limitat de ceva sau cineva, despre asta e vorba. Cand sunt putin mai “obosit” devin mai spumos dar nu vreau sa jignesc in mod direct nici un coleg de forum.

    Am recitit atent si sper ca nu am facut-o.

  17. #137 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Cam ipocrit, Xander, cam ipocrit. Cand spuneau unii ca EA ar trebui sa falimenteze pentru mizeriile pe care le fac, erai de parere ca nu e normal sa existe atata negativism: daca nu le plac microtranzactiile sa joace altceva. Acum ca esti prea pussy ca sa termini un joc care isi permite sa nu subestimeze inteligenta si rabdarea playerilor, asa cum fac majoritatea jocurilor mai nou, From merita sa falimenteze.

  18. #138 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Eu sunt ipocrit da. Tu ai terminat Sekiro? O ai mai mare ca mine?
    Daca da, tot respectul!

  19. #139 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu l-am jucat si din moment ce m-am chinuit rau cu Bloodborne posibil sa nici nu il joc prea curand, depinde cand am chef de o provocare. Posibil sa o am mai mare, dar nu despre asta e vorba.

  20. #140 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Sword Saint cineva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 20 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast

Similar Threads

  1. Let it Die By OEE in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 8 Last Post: 04-12-2017, 07:57
  2. 7 Days to Die By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 0 Last Post: 07-04-2016, 20:12
  3. Zombie Apocalypse 2: Never Die Alone By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 4 Last Post: 27-10-2011, 23:43
  4. Orcs Must Die anuntat By erik95 in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 28-02-2011, 15:26

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts