Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 56

Thread: Recomandare TV PS4 PRO

  1. #21 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    aplicatie hbo go au numai teveurile samsung si lg.

  2. #22 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Oricum, nu e atat de important sa ai HBO Go pe TV, dat fiind ca ultima versiune a aplicatiei suporta cast on TV, inclusiv pe XE9005. Tot ce iti trebuie e un smartphone (indiferent daca are Android sau iOS) conectat la aceeasi retea la care e conectat tv-ul. Evident, trebuie si un abonament HBO Go.

  3. #23 SP
    Member PumaS's Avatar
    Mai am o intrebare care poate suna stupid dar un cablu hdmi pentru ps4 pro ?

    Unul capabil de 4k 60hz si hdr lungimea de 2m sper sa fie de ajuns

    Multumesc in avans


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  4. #24 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Cauta unul ale carui specificatii arata ca duce data transfer de 18Gbps sau care e HDMI 2.0a sau 2.0b. Astea daca vrei sa fii sigur ca duce 4K + HDR.

  5. #25 SP
    Member PumaS's Avatar
    Ceva pareri despre UE55NU7172 comparativ cu SONY de mai sus ?

    multumesc

  6. #26 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    @PumaS - este o promotie Sony (am vazut la Altex si MG, posibil si EMAG), fata de pretul afisat, acorda si o reducere de 20%. Eu am obtinut pentru cineva pt XF90 de 139 cm, un pret de 5.400 lei de la 6.700 lei cat era in magazin la MG. Promotia e pana in 27 daca nu ma insel. Suplimentezi bugetul cu 400 lei si cumperi modelul 2018

  7. #27 SP
    Member PumaS's Avatar
    Si este mai performant decat modelul vechi fiindca cand am schimbat cateva cuvinte cu cei de la SONY mi-au spus ca singura diferenta ar fi de design , sincer mie imi place mai mult design-ul celui vechi dar m-ar incanta daca ar avea ceva performante mai bune

    ---------- Post added 24-07-2018 at 16:33 ----------

    vad ca il au si pe cel care il vreau eu la 4999, asta inseamna ca il pot lua la 3999 ?

  8. #28 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Nu stiu cum era modelul vechi. Are Dolby Vision, pe langa HDR, cel vechi avea ? si are procesorul grafic X1 extreme, fata de X1 simplu la gama 2017.


    Doar la gama 2018 era reducerea

  9. #29 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu mai picati in capcana procesoarelor de imagine si a tuturor prostiilor legate de marketing. Suntem pe un forum de gaming si probabil pe toti ne intereseaza cel mai tare aspectul de gaming cand vine vorba de TV. Toate aceste chestiuni ingreuneaza felul in care TV va rula jocurile.

    Orice fel de procesare de imagine, upscaling, noise-reduction, etc scad considerabil experienta de a juca fiindca adauga InputLag. Probabil printre voi sunt multe persoane cu televizoare de ultima generatie si sunt multumite cu performantele lor lasandu-le pe modul Standard/Vivid, nestiind ca daca televizorul nu este dat pe Game mode va mai adauga aproximativ 100ms in plus.


    Daca vreti sa va convingeti de diferenta, conectati un laptop la Tv prin HDMI si porniti acest timer inputlag . Tineti ecranul laptopului la acelasi nivel cu centrul Tv-ului si faceti doua fotografii la un timp de expunere foarte mic (1/4000 exemplu), una cand TV este in modul standard, una cand este in Game mode. Dupa ce faceti diferenta(p1-p2), veti observa ca veti castiga intre 80-130ms. Diferentele la jocurile lente nu vor conta atat de tare insa la cele foarte rapide va fi o diferenta considerabila, CoD, Battlefield, etc.


    Din acest considerent am preferat sa folosesc pana acum monitorul insa a venit vremea sa fac un upgrade la 4k HDR. Singurul TV cu o imagine acceptabila si un InputLag aproape perfect ar fi Samsung NU7100 ( https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/nu7100 ).

    Daca exista cineva de pe forum care stie vreo baza de date cu mai multe televizoare unde s-a testat si InputLag-ul, l-as ruga sa ne-o prezinte aici. Eu pe aceasta o stiu si o folosesc: https://www.rtings.com/tv/tests/inputs/input-lag
    Attached Images Attached Images input-lag-test.png 1.jpg

  10. #30 SP
    Member PumaS's Avatar
    Salutare pe acelasi site mentionat de tine

    Rezultatele tv ului mentionat in primul post

    KD55XE9005

    https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900e


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  11. #31 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Și el sta ok pe partea de input lag însă nu ca samsung. Per total la calitatea imaginii cu siguranță Sony este superior însă dpmdv este mai important sa am un inputlag mic și o imagine puțin mai slaba decât invers.
    Attached Images Attached Images screenshot_20180725-203353.png

  12. #32 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Na, bun, dar tu ai impresia ca un procesor de imagine se ocupa nimai cu brizbrizuri gen noise reduction si dynamic contrast? Scalarea de la 1080p la 4K cine o face? Procesarea cat mai corecta a spectrului de culoare cine o face. Conteaza destul de mult si procesorul de imagine.
    Da, toata lumea ar trebui sa stie ca trebuie selectat Game Mode atunci cand te joci, dar nici sa iei un TV cu o imagine mai slab calitativ, doar ca are cu 2-3 milisecunde input lag-ul mai jos.
    Daca tu joci tot timpul competitiv si conteaza asta asa mult pentru tine, da iei cu cel mai mic input lag, sau mai bine un monitor, dar daca nu, mai bine te axezi pe calitatea imaginii in sine. Acel Samsung e clar sub Sony-ul respectiv la acest capitol. Asta reiese cel putin din testele celor de la rtings.
    Cam asa vad eu problema din punctul meu de vedere. Eu unul folosesc OLED de mai bine de un an si n-as mai vrea sa trec la LED ca main TV, poate cand or scoate cei de la Samsung ceva rentabil si practic cu microLED, dar asta e alta discutie.
    Sfatul meu pentru cine are de dat ~6000 lei pe un TV de 55" e sa sara direct la OLED. Input lag destul de mic ~21-22ms si o calitate a imaginii exceptionala, plus ca ai si timpul de raspuns al pixelilor cat un monitor de gaming ~0.1 - 0.2

  13. #33 SP
    Member PumaS's Avatar
    Tocmai de aceea am mai stat putin cu acel Sony, ma bate gandul sa optez pentru un LG B7 doar ca pretul momentan este sus si ma sperie problema burn in ului, dar aceiasi dilema am avut o si in trecut cand a trebuit sa aleg intre plasma si lcd iar dupa 10 ani (cred) de folosit plasma nu am avut nici cea mai mica problema


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  14. #34 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Daca ai putina grija si nu il lasi 10 ore pe un post TV, sa se arda sigla, sau chiar mai mult, nu vei avea probleme. Au cei de la rtings teste de burn in cu 6 LGB7 si ei le testeaza foarte agresiv, gen zeci de ore sau sute de ore lasate sa afiseze acelasi content.
    Mai bine mai astepti putin sa scada pretul si treci la OLED. Deja am observat ca preturile au mai scazut pentru modelele noi.
    Spre exemplu C8, varianta de 65" era acum cateva saptamani la acelasi pret cat era C6-le la 1 an dupa lansare, iar C8 abia a aparut pe piata de cateva luni. Deci tehnologia se maturizeaza, procesul de fabricare devine mai putin costisitor, iar preturile scad, ceea ce e bine pentru noi.
    Eu am un B6 de 65" de 1 an si 5 luni. Pana acum n-am avut probleme cu burn in. Il folosesc cam 40% gaming, 40% filme si seriale sau youtube si 20% TV. Urmatoarea trecere o voi face cand va aparea standardul de HDMI 2.1 si probabil si PS5, adica la gama de OLED 2019 sau 2020, daca nu scot cei de la samsung un microLED fiabil ce nu e cat un perete

  15. #35 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Credeti ca se va simti o diferenta de 8ms la input lag?

    Inca nu m-am hotarat la TV, oscilez dintre Sony 55XE70 ( https://www.displayspecifications.com/en/model/99cebb5 ) si Samsung 55NU71 ( https://www.displayspecifications.com/en/model/8ec51276 )

    Samsung : 13ms
    Sony : 21ms


    Este cineva pe forum care mai este ''obsedat'' de acest input lag?

    La una din locatiile in care stau am un LG la care am masurat inputlag-ul cu metoda de mai sus si nu mi se pare deloc placut sa ma joc pe el, din ce am masurat eu, ar avea un intre 40ms si 60ms.

    Sau aveti vreo alta recomandare de TV care mi-a scapat? Imagine buna si inputlag mic.

  16. #36 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Eu ti-l recomand pe acesta:
    https://www.displayspecifications.com/en/model/265bacc

    Nu stiu daca il mai gasesti in Romania, eu l-am prins la 5000 RON. Imagine superba, foarte rapid (schimba instant intre surse: Netflix/Youtube/Console). Il vei gasi deseori comparat cu versiunile QLED de la Samsung, insa la un pret mai "accesibil".
    Il folosesc in GameMode, input lag nefiind sesizabil.

  17. #37 SP
    Member PumaS's Avatar
    Comparativ cu MU8002 ai idee cam care ar fi diferenta?


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

    ---------- Post added 02-08-2018 at 22:58 ----------

    https://www.rtings.com/tv/tools/comp...mu9000/420/443

    I googled it


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  18. #38 SP
    Member blondutzu's Avatar
    cu MU8002 nu stiu exact. In dormitor am si un MU9002, singura diferenta intre MU9000 si MU9002 fiind ecranul curbat.

  19. #39 SP
    Junior Member andvav86's Avatar

    Recomandare TV PS4 PRO

    Eu am ahizitionat Lg 49sk8500 panel de 120 Hz și sunt mulțumit de absolut de tot, imagine, sunet, smart, schimba programele foarte rapid între ele. Mai am de bijuterii la el ca deabea l-am primt. Preț la Altex cu voucher 5% reducere 4275 lei. Acum este 5500 lei.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  20. #40 SP
    Senior Member nina's Avatar
    vad ca sunt 3 sau 4 site-uri cu acel model la 4000ron
    https://www.compari.ro/televizoare-c...QaAlAvEALw_wcB

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 12 Last Post: 28-12-2016, 00:08
  2. Recomandare casti compatibile Ps4 By cimaron in forum Console Club
    Replies: 9 Last Post: 02-12-2016, 00:16
  3. O recomandare pt un sistem home cinema Ps4 By cimaron in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 06-04-2016, 21:29
  4. Recomandare CASTI GAMING 5.1/7.1 PC / PS4 By PumaS in forum Hardware
    Replies: 0 Last Post: 04-01-2015, 16:24
  5. Recomandare ups pentru ps4 By BWKN1984 in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 8 Last Post: 18-11-2013, 12:23

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts