Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 230 of 360 FirstFirst ... 130 180 220 228 229 230 231 232 240 280 330 ... LastLast
Results 4,581 to 4,600 of 7199

Thread: Fotbal

  1. #4581 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Bun jucator.

  2. #4582 SP
    Member Sopi's Avatar
    Pentru mine este unu dintre cei mai buni fundasi David Luiz,cine ma mira ii Kroos,de parca a avut ceva realizari personale..doar cu clubu ce a castigat,erau alti care meritau mai mult.

  3. #4583 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Omul meciului cu Germania de la mondial.

  4. #4584 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Balonul de Aur a ajuns la Ronaldo.

  5. #4585 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nemeritat, merita neur. ce trist era henry

  6. #4586 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Pai nu intelegea nimic din portugheza lui Ronaldo.

  7. #4587 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    A castigat gheata de aur , UCL , Cupa Mondiala a cluburilor , cel mai bun marcator in 2014 , 17 goluri in UCL(cel mai bun marcator) . Eu zic ca merita Balonul de Aur .

  8. #4588 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cum s-a votat:

    Cristiano Ronaldo: 37.66%
    Lionel Messi: 15.76%
    Manuel Neuer: 15.72%.

  9. #4589 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    In locul lui Messi , Robben merita sa fie in top 3 . Messi nu a meritat nici când a castigat cel mai bun jucator de la WC .

  10. #4590 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mult prea iubitul Premier League are un singur jucator, iar ala e Di Maria, care 9 luni a jucat tot in Spania. Tot e cel mai bun campionat?
    Attached Images Attached Images 1388699.jpg

  11. #4591 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu cred ca PL e cel mai bun campionat neaparat din lume prin calitate, insa este unul dintre cele mai disputate, cu multe echipe de legenda, cu traditi, multe meicuri pe sezon (se joaca de craciun si de revelion), unde se invart o groaza de bani, extraordinar de multi fani, stadioane pline meci de meci, prin prisma aceasta cred ca paote fi numit cel mai bun campionat, nu doar al calitatii echipelor sau a jucatorilor. stim deja ca in europa sau la nivel de nationala echipele engleze sufera, dar au un campionat spectaculos, in spania in afara de RM sau barcelona ce mai vezi? In Bl in afara de BM sau BVB? sau italia cu juve, roma, milan si inter.

  12. #4592 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Si in Anglia in afara de man utd, Chelsea, Arsenal si Liverpool ai uitat sa scrii, am completat eu. Mare campionat, disputat domne'...stai, vb de campionat, nu stiu de ce am scris Liverpool, scuze...

  13. #4593 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Fotbal

    Voiam sa-ti rasp ca stiu mutli fani care tin cu toate echipele din anglia nu doar cu cele importante (multi dintre ei cu leeds), dar nu are rost pentru ca nu-ti voi schimba parerea si asta e bine, pana la urma fiecare urmareste ce campionat vrea, eu de exemplu urmaresc cu placere, PL, BL si Liga Bbwa (sau cum s-o scrie ) si noroc ca le avem disponibile si la noi.

  14. #4594 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Si Serie A este un campionat echilibrat.

  15. #4595 SP
    \ tudyniuz's Avatar

  16. #4596 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ce argumentare, ma pufneste rasul..

  17. #4597 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    L-am auzit sa stii, intamplator la pauza unui meci cu Real de anul asta pe digisport sau ce post era, atunci l-am auzit spunand asta, in acelasi timp pomenind de Ronaldo ca e cel mai bun din lume in momentul actual, etc. Iar apoi la vot a votat altceva.

    Nici nu stiam ca joaca la Kuryanspor. Nici n-am mai auzit de echipa asta in viata mea. Vai de noi ce jucatori avem.

  18. #4598 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Ia uitati cum s-a transferat Radu Stefan la Lazio, in urma blatului Dinamo-Lazio din 2007: BREAKING NEWS | UEFA va ancheta meciul Dinamo Lazio 1-3, după dezvăluirile apărute în ProSport. Reacţia oficială a FRF | @ProSport


    Vladimir Cohn, fost acţionar Dinamo: “Blaturile să făceau la Bucureşti, la hotelul unde stăteau oaspeţii. Cu puţină tocmeală, ieşea un preţ bun. La meciul cu Lazio, aranjamentul a fost făcut înainte de meci. La pauză, li s-a spus jucătorilor: <Băieţi, daţi-vă la o parte!> E posibil să fi fost şi o treabă la pariuri, să conducă Dinamo la pauză şi să câştige Lazio. Dinu şi Borcea au tratat cu Lotito de la Lazio. Preţul a fost vânzarea lui Radu Ştefan care nu valora niciodată 4,5 milioane de euro. L-au luat ca pe o murătură, l-au antrenat apoi bine şi a ieşit din el un jucător bun”.


    Mircea Rednic, antrenor Dinamo la acea dată: "Şi mie mi s-a părut meciul retur dubios. Principala cauză a fost vânzarea lui Radu imediat după şi tocmai la Lazio [...] Să vinzi un jucător pe aproape 8 milioane de euro mi s-a părut incredibil. Păi, tu dai 7 milioane pe un jucător de 20 de ani din România!? Ok, el a confirmat, foarte bine, că au avut ăia ochi. …Au fost 7 milioane de euro plus TVA. Exact cât luam de la UEFA dacă intram în Champions League. Nu-i acuz pe jucători, îi acuz pe ceilalţi. Jucătorii erau marionete. Şi eu am zis la un moment dat: <Ori jucătorii, ori eu!> Că şi eu aveam dovezi că nu e în regulă. Şi ce-au făcut!? M-au dat pe mine afară de la Dinamo."

  19. #4599 SP
    Member Sopi's Avatar
    Real Madrid: Parerea mea ii ca in seara asta tot jocul la constructie la facut Isco si cel mai bun jucator a lui real din seara asta,si un pic Marcelo...unde ii Kroos asta acuma?Jucatoru anului...tot pe langa a fost tot meciu,numa a stat in mijlocu terenului si cand ii venea mingea o dadea mai departe in stanga sau dreapta...de benzema nu m-ai zic,zici ca era un copil...care cand venea mingea se panica.
    Atletico Madrid: Eu zic ca Griezman a facut tot jocul la atletico,torres a stat doar la pomana,si daca era un pic mai altruist putea sa faca 3-1 la o faza.Atletico tot cu tactica aia in aparare...si in atac zici ca au copiato pe real cand au dat golurile,si dupaia spre sfarsit,incercau sa tina de minge ca barcelona dar tot in aut dadeau mingea

  20. #4600 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ma dor ochii, Sopi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Iesiri la fotbal By Mihail in forum Health, Food & Sports
    Replies: 1455 Last Post: 12-08-2018, 11:11

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts