Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 308 of 360 FirstFirst ... 208 258 298 306 307 308 309 310 318 358 ... LastLast
Results 6,141 to 6,160 of 7199

Thread: Fotbal

  1. #6141 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu am nimic cu nimeni, problema e alta, când Chelsea juca așa lumea făcea gargara, acum stilul asta e inteligent si pragmatic. N-am treabă, zic si eu așa, nu?

  2. #6142 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Jocul pe care l-au praticat ieri in prima repriza si in a doua, pe alocuri, este bambilici. Nu m-am dat niciodata vreun avizat. Urmaresc acest sport de niste multi ani, pot sa imi formez singur o parere. Suntem o tara de politicieni si antrenori, n-ai auzit?

    Nu trebuie sa imi accepti parerea ca fiind adevarul absolut, vezi ce frumos este sa fim diferiti? Tu te-ai bucurat aseara si o sa te bucuri in continuare la meciurile astea "de mare angajament", in timp ce altii vor ramane nesatisfacuti. Zi mersi.

  3. #6143 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu cred ca a contestat cineva ca nu e un joc tocmai placut cel facut de Atletico, dar in acelasi timp, mai ales ca zici ca urmaresti de ani de zile sportul, cum poti sa nu vezi de ce se intampla asta sau care e justificarea?

    E ca la box ce face Atleti. Imi aduc aminte cum aici pe forum dupa Mayweather - Pac-man se plangea toata lumea ca a fost boring, ca nu au fost schimburi de lovituri, ca nu a fost show, ca Floyd e boring, ca a fugit, etc. Omul face ce face el mai bine incat sa castige, chiar daca e urat si boring. Asta nu ar trebui sa fie un motiv pentru care sa nu ii apreciezi munca. Iar cu Atletico e exact la fel, fac tot ce pot sa castige in fata oponentilor care sunt mai bogati, mai talentati, cu palmares mai bogat, etc.

    Eu inteleg sa te plangi ca nu vezi atacuri constante, ca nu vezi echipa atacand, ca nu vezi spectacol. Inteleg, pentru ca e motivul principal pentru care majoritatea urmarim un sport, dar doar pentru ca nu e pe placul majoritatii nu inseamna ca nu e valoare ce face echipa aia. Iar aici marea majoritate spun ca e anti-fotbal ce face Atleti pentru ca nu e pe placul lor si devalorizeaza niste rezultate incredibile avand in vedere statutul si puterea acelui club.

    Iar comparand cu kaka maka aia in care pasezi mingea intre fundasi si portar, chiar mi se pare mai putin boring. Sa ai o singura ocazie intr-un meci si sa si marchezi inseamna ca ai valoare, iar la asta nu ii bate nimeni. Au scapat de 2 ori pe contra-atac aseara si au marcat exact incat sa se califice. De o clipa de neatentie a fost nevoie si au profitat din plin de ea. Cate alte echipe mai reusesc sa faca asta de fiecare data cand intalnesc un adversar mai puternic?

  4. #6144 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Nu stiu daca box-ul este cea mai buna analogie, avand in vedere starea in care este box-ul mondial (moarte clinica) si jocurile de putere care se fac acolo dupa diferite interese (care sa iasa nevinvins din circuit si cand, care sa o lase mai moale, etc). Si in fotbal se fac mismasuri, dar la nivel inalt mai putine in comparatie cu boxul unde este un joc de 1 vs 1, este mai usor sa intervina cineva acolo.

    De dragul discutiei, Mayweather a cam fugit si s-a aparat foarte bine (era absolut incredibil cum para tot cu zambetul pe buze, palaria jos). Cum a facut si Atletico. Nu am zis vreodata in ce am scris ca nu le apreciez munca sau realizarile. Zic doar ca este bambilici/urat mod de a castiga. La box e mai urat, pentru ca imi aduce aminte de bataiile din copilarie din fata blocului, tehnica "dai si fugi". That's a pussy move si nu o sa o respect niciodata, oricat de multe centuri si cupe ai castiga, dar asa gandesc eu. Evident ca sunt altii care apreciaza, si vad ceva mai mult in aceasta teama de a juca deschis. Strict treaba lor. Nu vreau scor fluviu si doar joc pe contre, cand una cand alta, ca stiu ca nu are cum sa fie asa, sunt prea multe lucruri la mijloc si prea multi factori, dar cand vine vorba de careul de asi din UCL, am ceva mai multe asteptari decat sa stau sa vad cum incearca unii sa pazeasca un 1-0 amarat in speranta ca il prind pe Boateng putin iesit.

    Bugetul unei echipe nu joaca pe teren, cum nici valoarea lotului primului 11, dupa cum s-a vazut in nenumerate cazuri. Daca ar fi sa o luam asa, Real-City trebuia sa fie un meci interstelar din a 7 a dimensiune la ce jucatori au adus fiecare din cele doua echipe si cati bani sunt dispusi sa bage an de an in transferuri. A fost un meci anost, cu 2 echipe care se chinuiau sa nu piarda. Real a avut asa o tresarire de orgoliu pe final, cand aia erau cazuti fizic. Super mega smecherie.

  5. #6145 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Nici mie nu imi place stilu acesta practicat in care te aperi pe 2 linii si gol pe contraatac. Cand a jucat Chelsea asa (fan Blues) nu mi-a placut ca a castigat in felu acesta. Sunt sigur ca Atletico poate juca si altfel pentru ca are jucatori de valoare, dar de vina este antrenorul, asta este stilul lui, dar si cu jocul acesta a incasat goluri. Mie imi place fotbalu care pe care unde ambele echipe joaca si ataca, si da sunt momente in care trebuie sa te mai si aperi.

  6. #6146 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Eu nu am nimic cu nimeni, problema e alta, când Chelsea juca așa lumea făcea gargara, acum stilul asta e inteligent si pragmatic. N-am treabă, zic si eu așa, nu?
    @Dant3, eu nu stiu nimic de nicio gargara, personal eu nu am spus niciodata asa ceva pe thread-ul acesta. Chelsea nu juca nici contraatac macar, de Inter in semifinala cu Barcelona nici nu mai spun (ambele fiind legate de Mourinho). Cred ca aici e diferenta. Ati vazut aseara ce schimbare a facut Simeone la pauza ? Carrasco in locul lui Augusto Fernandez, omul a stiut exact cum sa joace impotriva ''handbalului'' practicat de Pep.
    @Khufu, pe de alta parte, cand spui ''bambilici'', eu ma gandesc la un joc norocos, lasat in voia hazardului, ceea ce nu se aplica deloc in jocul lui Atletico, eu asa vad lucrurile. Este vorba despre cat de bine reusesti sa joci fara minge, iar Atletico joaca cel mai bun fotbal fara minge din Europa

  7. #6147 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mai citește o dată postarea mea, când spun lume, nu ma refer la o singură persoană. Eu am încheiat cu acest subiect. Sper sa joace in finală la fel cum a jucat și cu Barca. Dacă vor juca din nou cum au făcut-o cu vreo 3 ani în urmă, sper sa piardă la fel de rău.

  8. #6148 SP
    Member Sepy's Avatar
    Sa va uitati cate goluri a dat Atletico in campionat fata de Real si Barca !!! Acolo e diferenta !!! Nu e spectacol frate !!!!
    Cand juca Real pe contraatac in era Mourinho au dat peste 110 goluri in campionat .... iar diferenta de acum este de 45 de goluri fata de Real si 44 fata de Barcelona !!!
    O sa ziceti ca au primit putine goluri .... pentru ca restul echipelor fac spectacol , ataca , nu se apara tot meciul !!!
    Cel mai urat antrenor !!! Un circar , o maimuta , un golan !!! Comportamentul lui nu e de Champions League !!! E de liga 1

  9. #6149 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Mai citește o dată postarea mea, când spun lume, nu ma refer la o singură persoană. Eu am încheiat cu acest subiect. Sper sa joace in finală la fel cum a jucat și cu Barca. Dacă vor juca din nou cum au făcut-o cu vreo 3 ani în urmă, sper sa piardă la fel de rău.
    E in regula.

  10. #6150 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce gol a dat Bale, wow

    LE: a avut un pic de noroc

  11. #6151 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Da, sut deviat, bara interioara. Norocos, dar frumos.

  12. #6152 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Hahahah despre ce vorbim henț in careu, nu s-a dat penalty si acum gol anulat degeaba. Asta e

    Sent from my D6503 using Tapatalk

    ---------- Post added 04-05-2016 at 22:25 ----------

    Incredibil din nou offside fara sa fie la marcelo )) hahahah

    Sent from my D6503 using Tapatalk

  13. #6153 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu mai zi nimic, o sa zica lumea ca esti hater.

  14. #6154 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Arbitrul e fan Barcelona acum serios, ăla nu e penalty, mingea a venit de la o distanță prea mică și nu a fost intenție, e mai complicat un pic cu hentul, nu e ca în curtea școlii, deși ar trebui, nu ar mai apărea atâtea discuții.

  15. #6155 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Ok sa spunem ca nu dai penalty hai treaca de la mine dar alea doua offsideuri unul dupa altul? Doua faze periculoase din care una s-a finalizat cu gol? Tot greșeală si neatentie? Da la limita, dar ieri s-a putut asa a fost si la grienzman, aici a avut si linia de la careu sa-l ajute.

    Sent from my D6503 using Tapatalk

  16. #6156 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu cred în conspirații, arbitraj slab ca de obicei, din păcate de câțiva ani arbitrajul e la pământ în UCL.

  17. #6157 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    City a avut vreun sut pe poarta?

    LE: Se pare ca nu.
    Attached Images Attached Images stats.jpg

  18. #6158 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nope, au fost penibili băieții, nici apărare, nici atac, City chiar a arătat ca o echipă venită la ciupeala.

  19. #6159 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    dap, unul, in meciul tur, in ultimele minute. Scorul trebuia sa fie lejer 3/4-0... Nu trebuia sa am emotiile acelea pe final. Modric magistral, MAGISTRAL! Ronaldo a jucat accidentat din pacate si s-a vazut, Bale va fi urmatorul star dupa ce pleaca sau se retrage ronaldo.

  20. #6160 SP
    Member Sepy's Avatar
    Ultima faza cu Aguero ...ATAT !!! desi a fost peste
    Real in ambele manse trebuia sa inscrie vreo 4-5 goluri..... mare noroc a avut city

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 308 of 360 FirstFirst ... 208 258 298 306 307 308 309 310 318 358 ... LastLast

Similar Threads

  1. Iesiri la fotbal By Mihail in forum Health, Food & Sports
    Replies: 1455 Last Post: 12-08-2018, 11:11

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts