Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 328 of 360 FirstFirst ... 228 278 318 326 327 328 329 330 338 ... LastLast
Results 6,541 to 6,560 of 7199

Thread: Fotbal

  1. #6541 SP
    Junior Member AfyLynx's Avatar
    Pfoa... Ce gol de cacao...
    CSMS Iasi - Hajduk Split 2-2
    Pacat, putea fi 3-1 sau chiar 3-0.

  2. #6542 SP
    Banned asperas's Avatar
    FC-eee
    FC Dinamo stii ca eu voi fi
    Alatuuuri
    Caci fara tine n-as putea trai
    Hai bateee
    Adu-ne punctele sa fim primii
    Dinamooo
    Joaca din adancul inimii!


  3. #6543 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cică a semnat Pogba cu Real... Mda, eu mă pregăteam să râd un pic de Man Utd. Tot mai sper sa nu fie adevărat, nu am văzut în viața mea un jucător atât de "overrated". 125 de milioane aruncate...

  4. #6544 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Astea sunt preturile, daca Sterling a fost 80, Pogba e 125 prin comparație. Eu nu il vreau la Real, pentru ca atunci trebuie sa plece cineva, iar oricine va pleca, va "imbalansa" echipa.

  5. #6545 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Pogba vine la United.

  6. #6546 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Cum a ramas cu legea aia a fairplay-ului financiar? Aham. Coruptie mare si in fotbalul asta. Pacat de sport ca e frumos.

  7. #6547 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Adica? Clubul isi permite fara probleme.
    Attached Images Attached Images cnzlnmrw8aalk2f.jpg

  8. #6548 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Fairplay financiar nu se refera doar la ce raport profit/pierderi are un anume club, asta determinand daca isi permit sa dea 200 de milioane pe un jucator sau mai multi. Se refera, evident, si la fairplay fata de fotbal si celelalte cluburi care nu sunt asa de "norocoase" sa beneficieze de bani cu caruta veniti de cine stie unde. Sau cel putin asa o gandea Platini cand a facut aceasta treaba.

  9. #6549 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Khufu, cred ca ai incurcat legile...

  10. #6550 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai asta au bagat-o ca arabii sa nu mai vina sa isi cumpere echipe de fotbal in Europa si sa si le masoare in functie de cati bani cheltuiau in fiecare an. Iar asa e cu majoritatea cluburilor detinute de diversi miliardari, care au stricat piata si preturile prin "investitiile" lor cu mult inaintea inflatiei asteia datorate banilor din Anglia.

    E absurd ca unele cluburi cu istorie si care castiga multi bani din sponsorizari datorate statutului clubului sa fie supuse unor astfel de reguli, si puse la un loc cu distractiile miliardarilor care au creat echipe ca Chelsea, City, PSG, Monaco doar in ultimii ani, cu bani veniti din propriile buzunare.

    Desi sunt de acord ca ideea de baza este "fair-play", nu e mereu fair cu acele cluburi mari care isi permit anumite achizitii. Daca nu ma insel, cea mai misto treaba e in Germania unde nimeni nu poate detine un club de fotbal, avand doar actionari. Cum poti astfel sa discuti de fair play in Germania, unde nimeni nu pompeaza bani in cluburi? Iar ce se intampla cu Real Madrid si Barcelona e rara avis.

  11. #6551 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    @Pizzi Pe hartie, este vorba despre cat scot vs cat pot sa bage vs datorii +/- niste bani pe care FIFA ii aproba (diferenta). Verbal, era vorba despre miliardarii care topesc bani cu nemiluita si strica piata, dupa cum zice si tudy. Daca aia isi permit sa dea bani cu duiumul pe orice jucator si sa le ofere salarii obscene, cum ar putea restul sa concureze cu ei? Nu zic sa nu ofere, dar sumele din ziua de azi sunt de-a dreptul absurde.

    Intr-adevar, Manchester este printre putine cluburi cu o crestere organica (sau cel putin asa era din timpuri mai vechi) cand vine vorba de castiguri. Au contracte foarte mari si vand foarte bine peste tot pe glob. Sunt si destepti cand mai cumpara un asiatic (cum a fost Park) si aduc si mai mult business. Asta inseamna marketing-ul in zilele noastre, sa fii pe toate pietele. Ei se pot auto-sustine si pot sa dea si 250 pe Pogba sau oricine altcineva, dar nu asta e esenta fotbalului. Sunt mai de moda veche, probabil, si de asta nu vad cu ochi buni aceste sume care cresc de la an la an, fara motiv, dupa parerea mea. Business-ul e business, dar sa nu uitam ca a pornit ca sport.

    Real si Barca fac nefacute, echipele alea sunt tezaur national, nu li se aplica legi decat de ochii lumii si nu o sa fie lasate sa moara niciodata. Dau din bugetul tarii si tot o scot la liman in caz de probleme financiare.

  12. #6552 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pana la urma transferul verii asteia e Higuain la Juventus. Vor avea echipa de CL.

    Attached Images Attached Images cotlqkpweaakib2.jpg

  13. #6553 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Hai Sparta !!!

  14. #6554 SP
    Banned Templier's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    Hai Sparta !!!

  15. #6555 SP
    Banned PS4&PS3's Avatar
    Sparta s-a spart singura.

  16. #6556 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar

  17. #6557 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Steaua - City, vai de noi )))

  18. #6558 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vai de ei, nu de noi

  19. #6559 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Greu tare, adversari grei cam toti, chiar daca Ajax a mai avut probleme cu ei. Macar sa pierzi cu unii mai buni, inveti ceva din asta. Plus ca o sa scoata o caruta din bani din bilete/televizare, etc. Grupele Uefa sunt ok pentru ce pot ei acum.

  20. #6560 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Pogba to have medical - Official Manchester United Website
    Paul Pogba has been granted permission to have a medical in order to finalise his transfer from Juventus to Manchester United.
    Se pare ca suma finala e 105m Euro.
    Attached Images Attached Images rmpj960.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 328 of 360 FirstFirst ... 228 278 318 326 327 328 329 330 338 ... LastLast

Similar Threads

  1. Iesiri la fotbal By Mihail in forum Health, Food & Sports
    Replies: 1455 Last Post: 12-08-2018, 11:11

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts