Ti-as raspunde daca ai merita. Dar dupa ce jignesti in stanga si-n dreapta (definitia troll-ului) sa vii cu nesimtire si sa spui ca acesta este advertorial, e deja culmea culmilor. Te anunt ca asa ceva nu a existat niciodata pe CG, motiv pentru care iti recomand sa iei o pauza de 30 de zile...

Acelasi lucru se intampla si folosind o rasnita proasta sau una buna setata prost. Oare ce credeti ca se intampla folosind o rasnita decenta (min. 150E) si un espressor de min. 6-700 de lei? Ceva de genul -
Oricit ai sa citesti tot nu o sa egalezi experienta traita, poate daca halesti ceva plastic de la "marcile petarda" ori poate de la "marcile titan" ai ceva sanse, dracu' stie, poti incerca. Eu pentru moment prefer sa pun cafeaua in ceasca si nu plasticul. Dar ca tot a venit vorba de plastic, esti expert si-n chimie sa-nteleg ?
cunosti care-i plastic de calitate si care nu. Bai da-s pe spate cel putin, serios. 
da, uite ii dau una acu' adaugind ... la vindut castraveti la gradinar.
Orice am incercat aici nu a dat rezultat.
, deocamdata sint multumit, singurele probleme fiind lipsa varietatii discurilor (doar 5 game sint disponibile prin magazine) si eventual pretul acestora (care variaza intre 21 si 25 ron din ce am obs., la Carrefour parca era cel mai mic pret, pe site-ul recomandat de MonkY sint mai multe variante, dar si mai scumpe decat cele din magazin).
.

Bookmarks