Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 168

Thread: Apple iOS4

1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    in prmu rand, nu exista si decodare. Si cel mai important, dupa cum scrie si la sfarsitul arcitolului:

Va sfatuiesc sa nu treceti la iOs4! DOAR cu un custome_firmware poti trece la ios4!! (sfatul meu!)
    Maine vom avea SnowBreeze 1.6 pentru ios4
    eu personal, prefer sa mai astept 1-2 sapt, pana se stie sigur ca merge perfect si, poate, chiar va iesi si decodarea.

Si oricum, inca astept oferta Orange la iPhone 4 la abonament.

2. #22 SP
    Member unlike's Avatar
    Deci decodare din retea exista acum pentru orice versiune de soft, orice baseband.
    Jailbreak in schimb inca nu exista pe 3GS cu 4.0 si bineinteles pe iPhone 4 .. de unde rezulta ca nu poti face unlock pentru ca nu ai Cydia, dar o data ce va aparea tool de jailbreak ( spirit updatat probabil ), va merge si unlock.
    Oricine cu 3.1.3 indiferent de telefon poate face unlock .

3. #23 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Ati vazut iBooks pe de AppStore ?

4. #24 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    wtf,am updatat la os4 si nu imi apare optiunea sa pun wallpeper pe "desktop".

mailul e exact la fel,nici o schimbare.

parca nici nu am updatat la os4 in afara de dovada ca pot face foldere si imi zice in settings ca am os4.

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    wtf,am updatat la os4 si nu imi apare optiunea sa pun wallpeper pe "desktop".
    Crezi ca eu pun linkurile degeaba ? Ia vezi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f81...s4/#post375692
    1. Go to Settings
    2. Tap Wallpaper
    3. Tap on the two icons that represent your two current homescreen/lockscreen wallpapers
    4. Choose a picture from either the Wallpapers list that Apple included, or use one of your own photos from your photo album
    5. Decide whether you want it on your lock screen, your home screen, or Both
    6. Hit the home button to see your new home screen
    Unfortunately, iPhone 3G users don't get to have Wallpapers. But if you want those Lost wallpapers, here you go.

6. #26 SP
    si l-a pus cineva pe 3G si a reusit jailbreak + decodare fara pb ?

7. #27 SP
    ok,am inteles ca noi cei cu 3g nu putem sa ne punem wallpapere pe home screen,desi nu vad ce mare hardware issue ar exista.

Dar nici zoom la camera nu am,mailul,e la fel,din 100 new features eu vad la mine doar 1,adica foldere,cate din cele 100 features sunt disponibile pe 3g??

si where the hell is gift app. ?

8. #28 SP
    Ex: phat_sua amermofo's Avatar
    pentru iphone 2G exista o versiune modificata de iOS4

9. #29 SP
    Member unlike's Avatar

10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Se pare ca Apple a facut tot posibilul ca iOS4 sa te faca sa treci spre 3GS, 4G, iPad. Eu zic ca totusi si cu 3G ar trebui sa fie multumiti ca totusi merge si pe el... chiar si fara atat de multe features. Si mai mult, free... Pentru toate celelalte exista Mastercard/jailbreak

11. #31 SP
    Member unlike's Avatar
    Mi-am pus acuma 4.0 pe un 3G, au mers si jailbreakul si unlockul fara probleme. Am activat si homescreen wallpaper si multitasking si pot spune ca se observa ca merge un pic cam greu, dar nu stiu daca e din cauza ca am activat cele 2, sau de la 4.0 in sine.
    PS : A avut dreptate Jobs in legatura cu homescreen wallpaperul, iesirea din aplicatie sau intrarea pe spotlight search are o anumita animatie care se vede clar ca forteaza telefonul .

12. #32 SP
    cu ce ai facut unlock ? si cum ai activat homescreen wallpaper si multitasking ?

13. #33 SP
    Member unlike's Avatar
    cu ultrasn0w si restu optiunilor le poti activa cand faci jb cu redsn0w.

14. #34 SP
    Anyone know how to gift apps ?

15. #35 SP
    Member bartonn's Avatar

16. #36 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    a iesit pana la urma vreo solutie de upgrade pentru cei care au 3GS jailbreaked cu spirit?

PS avand in vedere ca merge asa de bine pe i4 si ca teoretic ar trebui sa fie acelasi proc ca pe iPad, nu am putea presupune ca iOS4 se va misca fff bine si pe iPad?

17. #37 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    a iesit pana la urma vreo solutie de upgrade pentru cei care au 3GS jailbreaked cu spirit?

PS avand in vedere ca merge asa de bine pe i4 si ca teoretic ar trebui sa fie acelasi proc ca pe iPad, nu am putea presupune ca iOS4 se va misca fff bine si pe iPad?
    Tableta iPad e mai rapida decat iPhone 4 | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.
    Redy to go!

18. #38 SP
    eh, comparatia facuta de aia intre i4 cu iOS4 si ipad cu 3.2 e cam aiurea. e ca si cum ai compara mere cu pere.

19. #39 SP
    E mai rapid iPhone 4 prin simplu fapt ca are dublu RAM si ca ruleaza la rezolutii mai mici totul

20. #40 SP
    sorry, dar o astfel de afirmatie are, la fel ca cea de sus, valoare zero, din moment ce este imposibil sa le compari acum in mod onest. sa iasa iOS4 pentru iPad si vedem atunci. da, probabil, i4 ar fi ceva mai rapid, insa nu ai fi dispus sa renunti la rapiditate pentru un ecran mai mare? iar acel dublu ram nu valoreaza fff mult cand ai o singura aplicatie deschisa, poate nici doua, nici trei, nu stiu, intrebarea e de la cate aplicatii incolo incepe sa conteze ram-ul. eu zic ca nu se pot face afirmatii pertinente pana cand nu vom avea ocazia sa le comparam cu acelasi sistem de operare (iOS4).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast