Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 13 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 256

Thread: iPad 5 - iPad Air

  1. #161 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pentru mine o mare problema e interfata. Am toate aplicatiile la un loc si le mai pot arunca intr-un folder si atat. Nu ca mi-ar placea la Android unde le ai pe toate una dupa alta in ordine alfabetica, dar macar pe homescreen unde imi petrec cel mai mult timp cautand o aplicatie, nu le am pe toate, ci doar pe cele pe care mi le doresc.
    Ca si pe Mac, eu unul folosesc Spotlight. De ani de zile nu ma mai intereseaza unde sunt aplicatiile (cum e pe Windows). Search and click. De obicei e suficienta o litera-doua. Bineinteles, am primul homescreen (si chiar si al doilea) cu aplicatiile cele mai importante si cele mai folosite. Daca ar fi dupa mine, iOS-ul ar trebui sa vina cu o functie sa ascund icoanele, nu sa stau eu sa le ordonez alfabetic sau mai stiu eu cum. Repet, use the power of Spotlight!
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Nu pot schimba fontul, nu pot schimba iconitele, nu pot schimba tastatura. Inteleg ca se merge pe asa zisul "clean look", dar si faptul ca refuza astfel de lucruri sau aplicatii in store este motivul pentru care sistemul e atat de stabil, nu intervine nimic asupra lui. Si tot ziceai de PC, nu imi spune ca stai de la Windows 95 cu aceasi tema si cu acelasi desktop, mai vrei si schimbari. Cu iOS nu poti face asta.
    O sa razi, dar am trecut de mult de faza in care imi puneam themes and skins. Da, eu am Windows default (doar ca pe culoare inchisa). Nu ma intereseaza sa schimb nici fontul nici icoanele la aplicatii (de ce as face asta?). Cu tastatura te inteleg... eu pe iOS 6 imi pusesem una neagra, frumoasa. Acum ca in 7.1 vor aduce din nou tastatura neagra, i'm in love again. Cat despre schimbari, cand vreau d-astea, imi schimb wallpaperul... nu toata interfata. I like the clean look. In plus, ma uit la cei care imi vin cu themes pe iOS6, si ma omoara. Nu gasesc nici macar butonul de settings (Donely avea un set de icons pe iOS de imi spargea retina - again, thanks god for spotlight).

    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Apoi, nu m-ar deranja widgets. Ma uit la interfata gen flipboard de pe HTC One si imi place ideea foarte mult. E un mod foarte placut si relaxant sa iti vezi notificarile, stirile, mailurile, etc. Chiar si live tiles (nu mai stiu exact cum se numesc) de pe Windows Mobile imi plac mai mult decat ce e pe iOS.
    Lasa ca m-am lamurit eu cu widgets (pe Android si pe iOS). Pe Android sunt mancatoare de resurse (un banal buton de restart manca peste 100MB). Sau widget-ul de Winamp care de fapt iti tine toata aplicatia in RAM. Mai bine nu.

    Cat despre interfata Flipboard... cand o vreau, intru in Flipboard... Sau Pulse. Sau orice am nevoie. Nu vreau sa-mi manance resurse ceva atunci cand NU FOLOSESC.

    Despre Live Tiles... no comment. Imi place mie minimalismul, dar astia il duc la extrem. Apple renunta la butoane, Microsoft renunta la design... o sa ne intoarcem dracu' la "text only" cu niste dreptunghiuri colorate si aia e. Nu nene, mie imi plac icoanele asta muncite... la care sta unul o luna sa-l bibileasca, nu patratele acelea insipide si inodore (ca macar colorate sunt).
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu cu Maps inca sufar, noroc ca nu mai am iPhone. E una dintre cele mai importante aplicatii pentru mine, iar Apple Maps sunt de nota 2. Stiu ca este si Google Maps in App Store, dar nu merge cum mergea inainte, s-au desteptat si aia. Daca nu ai 3G pornit, Google Maps nu functioneaza, pe vremuri functiona, inainte de iOS6. Apple Maps e o gluma proasta.
    Eu n-am inteles niciodata astea cu Maps... nici de la Apple nici de la Google. I'm a good old fashion traveler... care cumpara aplicatie dedicata GPS, pe care o pot folosi indiferent daca am 3G sau nu, daca am downloadat harta sau poate am uitat. Am harta pt. Europa, ma doare la bascheti. Mai intru pe Google Maps sau Maps cand mai vreau sa vad si eu cum mai arata una alta... dar pt. directions, i never do.
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Chestii simple gen, la Weather app, sa scrie pe ea cate grade sunt afara. Acum cu iOS 7 au schimbat-o complet, dar preferam sa scrie direct pe iconita ei cate grade sunt, sa nu trebuiasca sa intru mereu in ea. Un calendar pe care sa il pot folosi cu adevarat, mereu a trebuit ceva third party. Pe Note 2 imi aduc aminte ca pe cat de complicat era calendarul, era nemaipomenit si facea tot ce ii cereai.
    Dar descarca-ti man aplicatii de Weather care iti arata cate grade sunt pe iconita... cine te opreste? Sunt tone de apps care fac asta. Uite, iti recomand eu repede doua: Weather Live si Celsius.
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Stupiditatea care este iTunes.
    Nu stiu ce aveti voi cu iTunes... eu in afara de Backups si restore (si alea odata pe an cred) nu-l mai folosesc. iOS devices are free PC devices.
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pe iPad vreau profiluri. Sa pot sa impart tableta cu prietena mea. Fiecare cu aplicatiile lui si homescreen-ul lui. Fiecaruia ii apar aplicatiile lui si pozele lui si etc, chiar daca spatiul ocupat e acelasi.
    La asta cu profilurile nu spun nu (dar sa nu uitam ca si Google a introdus asta recent). Sincer iti spun insa ca eu nu vreau sa impart tableta cu prietena mea!
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Vreau sa pot face iconitele mai mari daca vreau. Pe iPad pot sa fie mai mari, ar fi mai util si placut.
    Eu vreau sa le fac mai mici De-abia astept jailbreak pt. asta...
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Vreau sa pot da share la o poza la mai mult decat Facebook sau Twitter direct din galerie.
    WTH? Din Galerie poti da share via Message, Mail, iCloud, Twitter, Facebook, Flickr, Airplay, AirDrop, Print... Pt. mai mult de atat, there is an app for that.
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Vreau sa aleg eu cu ce sa imi deschida fisierele word, excel, pdf, etc.
    Pai asta o face by default. La orice fisier ai Open In... si alegi tu ce sa foloseasca. Sau foloseste FileBrowser for that.
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Sunt prea multe pe care mi le-as dori.
    Eh, lasa ca ai tot ce-ti doresti pe Android si Windows Phone...

  2. #162 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Se poate sa imi spun parerea fara sa fiu catalogat contra Apple? Pana la urma am Mac, iPad si un iPhone 4 de rezerva. Aah, si cateva iPod-uri. Daca si eu sunt contra... doar ca nu imi convin unele lucruri si le spun. iOS e departe de a fi un OS perfect, nu ca ar fi altele.

    De fiecare data cand am zis ceva impotriva, mi-ai zis du-te la Android sau Windows. Toate problemle le-ai justificat intr-un fel mereu si toate sunt de fapt nebunii de ale mele.

    Ma rog, stiam ca nu are rost. La discutiile astea mereu ne invartim in cerc. Mai bine o lasam balta si gata. Noi sa fim sanatosi

  3. #163 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai stai man... tu ai spus ce ti-ai dori, si eu am comentat la fiecare punct in parte (unele in speranta ca-ti vor fi folositoare). Daca nu trebuia, atunci mea culpa... Sterg postul (de fapt sterge-l tu, ca poti), si aia e...

    Cat despre trimiterea la Android si Windows, am facut-o doar pentru ca ei ofera ceea ce ti-ai dorit mai devreme. La ce Dzeu altceva sa te trimit? La Tizen si Blackberry?

    Eu chiar nu inteleg ce e asa mare branza sa-ti placa mai mult sa folosesti Android sau orice altceva instead of iOS? Daca iti place mai mult, e perfect. Doar ca a-ti place mai mult un OS nu inseamna ca si concurenta trebuie sa fie la fel si sa ofere aceleasi functii. Apple intotdeauna a fost altfel, a venit cu ceva mai special (chiar daca de multe ori criticat)... si eu unul sper sa ramana in continuare asa.

  4. #164 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post

    WTH? Din Galerie poti da share via Message, Mail, iCloud, Twitter, Facebook, Flickr, Airplay, AirDrop, Print... Pt. mai mult de atat, there is an app for that.
    Era ideea ca daca eu pe ios instalez whatsapp, sa intru in galerie si cand dau share sa pot sa aleg whatsapp.
    Si chiar e annoying sa nu poti asa ceva. Trebuie sa intru in aplicatie si de acolo sa aleg poza din galerie.
    O faci dar mai greu.

  5. #165 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Voi nu intelegeti un lucru: toate acestea despre care vorbiti ca se intampla pe android dar nu pe iOS sunt pur si simplu pentru a avea un sistem foarte stabil dar mai basic (din punct de vedere grafic).

    Va pot spune ca din punctul meu de vedere (mobile game developer) voi prefera intotdeauna sa scriu o aplicatie pentru iOS decat pentru android datorita fragmentarii, asta nu inseamna ca un os e mai bun decat celalat, doar mai stabil.

    Nimic mai simplu...

  6. #166 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Ieri m-am trezit cu o banda de pixeli morti pe ecran Not cool....noroc cu eMag care mi-au returnat banii.Partea proasta e ca numai gasesc nicaieri iPad Air in stoc ( nici macar modelul de 16 GB )

  7. #167 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Wow... Sorry to hear that. Au aparut brusc sau in anumite conditii?
    Al meu e inca "in teste"... Thx God, inca merge brici.

  8. #168 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Citeam o carte si l-am oprit 2 min sa merg la baie , cand l-am aprins din nou m-am trezit cu minunea aia Oh well... mereu sunt probleme la Apple cu primul lot.N-am apucat sa fac poze din pacate dar totusi uitate din cand in cand sa nu te trezesti si tu cu ceva.( Doamne fereste )

  9. #169 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si astea de 9.7 tot LG le face, sau Sharp?

  10. #170 SP
    Senior Member Trefla's Avatar

  11. #171 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Si astea de 9.7 tot LG le face, sau Sharp?
    Din cate stiu primul lot e Sharp, dar la iFixit am vazut LG.

  12. #172 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mda, e ca la Mac-uri unde intr-o vreme le facea Samsung si LG, iar cele LG erau...

    Totusi, chiar sa fie doar LG capabili sa le faca in numarul asta atat de mare? Adica mai e Samsung, dar e diferenta clara intre ele. Chiar am vazut diferente la Mac-uri intre LG si Samsung. Eu pe langa probleme pe care le-am avut cand l-am luat, vroiam doar cu panou Samsung.

    Sa ii cumpere Apple pe Sharp, sa bage bani in ei si rezolva problema. Pana la urma tot ei au de castigat.

  13. #173 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    LG sucks... nici la TV-uri nu stau prea bine.
    Got a MacBook Pro with a LG Retina screen? You're part of a lawsuit | Digital Trends Absolut toate panourile LG din macbook-uri au avut probleme.Dasta a fost si acel update silent de la Apple cu Macbook Pro Retina Early 2013

  14. #174 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Are cineva Air Playit cumparat? Ma gandesc ca la versiunea cumparata nu mai e problema sa nu se schimbe orientation-ul pe landscape

    Retard me..

    Nu exista o versiune paid.. inseamna ca e o problema cu aplicatia. Alt mod de a vedea filme prin streaming de pe calculator stit? Poate chiar cu tot cu sub

  15. #175 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    AirVideo. O folosesc de cativa ani si nu am avut probleme
    Daca vrei mai iti dau odata contul sa o descarci.

  16. #176 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Daca nu e prea mare deranjul..

  17. #177 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Cei de la emag sunt chiar imposibili...am facut o comanda complet noua si mi-au trimis vechea tableta "resigilata" zicand ca este nou nouta , cum am deschiso am vazut clar banda aceea de pixeli morti.

  18. #178 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Du-te la OPC direct daca e luata pe persoana fizica sau poate ai avut ghinion din nou

  19. #179 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Treaba lor oricum numai este cel mai bun "magazin" din romania in ochii mei...still am intrebat vreo 2 angajati de acolo de lansarea PS4 si au zis ca il vor aduce dupa o saptamana de la lansarea in EU ( deci cam 5-10 decembrie ) nu stiu cat de adevarat este.

  20. #180 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Trefla: ti-ai notat si tu seria la iPad-ul vechi (de preferat poza)? Mergi la OPC si da cu ei de pamant... ca merita...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 13 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPad 6 - iPad Air 2 By MonkY in forum Apple
    Replies: 179 Last Post: 08-04-2017, 15:08
  2. Replies: 15 Last Post: 22-10-2014, 10:01
  3. Replies: 15 Last Post: 23-10-2013, 15:50
  4. iPad 3 & iPad 4 - The New iPad By MonkY in forum Apple
    Replies: 995 Last Post: 10-09-2013, 17:26
  5. Replies: 0 Last Post: 21-06-2011, 02:33

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts