Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 180

Thread: iPad 6 - iPad Air 2

  1. #61 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Chestia aceea cu urmele pe ecran in timp ce apesi pe spate recunosc ca am vazut-o si eu la diverse tablete... dar spre rusinea mea la iPad chiar nu am dat de ea. Poate cine stie, pt. ca de obicei o folosesc cu back cover? Desi vad in posturile de pe MacRumors ca se intampla si celor cu husa... Nu stiu ce sa spun, odata ce unii zic ca nu patesc asta... altii spun ca pana si in AppleStore li s-a confirmat ca toate fac la fel... O sa scot si eu iPad-ul Air din husa si sa incerc. Poate intre timp mai verifica si tudy pe un iPad Air 2...

    AndyTiME: nu, nu am nicio sacadare dupa ce trec din landscape in portrait sau invers. Insa am iOS 7.x pe iPad... N-am pus inca 8-ul.

  2. #62 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Aaa problema am avut-o si pe iOS 7. Daca dezactivez transparenta merge mai ok, dar in special cand am transparenta activata are un lag oribil chiar si cand vreau sa tastez ceva si apare tastatura. Cam ciudat, ma intreb cum o merge pe device-uri gen iPAD 2 daca la mine pe Air se misca asa de rau.

  3. #63 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Maine imi vine si mie dar nu stiu daca o sa il ridic sau nu de la eMag... poti sa faci niste teste la ecran man ? Reflexi vad ca inca sunt , nu inteleg cat de "laminat" este ecranul acum.

    E deranjant daca il apesi din partea stanga jos cu mana din spate ?

  4. #64 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Wow! Nu stiam ca are astfel de probleme )

    Jesus cat de dubios arata daca apesi cu degetele pe spate ) in orice loc

  5. #65 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Hey now , nu m-am jucat cu unul deocamdata , nu stiu ce este adevarat si ce nu

  6. #66 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Deci nu imi vine sa cred ))

    Si se indoaie FOARTE usor )

  7. #67 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Hai mah, chiar asa sensibil este ? Ai mai avut sau ai vreun alt iPad la indemana sa faci acelasi lucru ?

  8. #68 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Please ... produse premium si se indoaie in buzunarul din spate


  9. #69 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Sunt inca destul de mirat, asta se intampla cand nu citesc asbsolut nimic pe net inainte sa iau ceva . Nu trebuie sa apesi foarte tare cu degetul/degetele oriunde pe spatele tabletei ca se formeze denivelari pe ecran gen stropi de apa pe supfrata unul lac.

    Un alt lucru ce mi se pare putin scary este faptul ca intr-adevar pare mult mai sensibila decat iPhone 6 Plus care pana acum mi se pare solid as a rock. Ciudat.. voi incerca si cu un Air-ul de acasa al sotiei.

    L.E. se pare ca daca apas in zona bateriei nu se intampla nimic, adica pe partea din dreapta jos.

  10. #70 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Courtesy of Gizmodo - iPad 3 vs iPad Air 2. Mai multe detalii aici: iPad Air 2 Review: When Thin Actually Means Something.
    Attached Images Attached Images ipad_air_2_gizmodo_d.gif ipad_air_2_gizmodo_c.gif ipad_air_2_gizmodo_b.gif ipad_air_2_gizmodo_a.gif

  11. #71 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci pana la urma DeathWings e chiar atat de rau? Poti sa faci un filmulet, o poza ceva?

  12. #72 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Oricum, eu nu-mi fac probleme mari... pentru ca voi folosi asa ceva (exact ca la iPad Air 1).
    Attached Images Attached Images 61v4hi-gwpl._sl1000_.jpg

  13. #73 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Bun, acum dupa ce m-am jucat ceva pe ea nu pot sa ma intreb decat:

    De ce le fac asa subtiri?

    Partile pozitive:
    - Se misca extrem de repede, nu spun ca Air 1 ar fi avut probleme insa aici totul este mult mai "snapy"
    - Mi se pare ca se aude mult mai tare si mai clar, poate am eu probleme la urechi insa e un improvement destul de mare fata de Air 1.
    - Imi place la nebunie ca este mai usoara (cu toate ca ma enerveaza ca e asa subtire fiindca de acolo vin problemele, un paradox stiu).
    - Mi se pare ca are un contrast mult mai ok, nu stiu de ce.. stiu ca e acelasi ecran si aceeasi rezolutie, poate doar efectul placebo.

    Parti negative:
    - Este extrem de usor de flexat, daca apesi mai tare cu degetele pe spate (in afara de zona unde este bateria) se vor observa "valuri" pe ecran.
    - Daca volumul este setat la mai mult de 25% se vor simtii vibratiile date de difuzor pe intreaga suprafata a tabletei.

    Partile negative cred ca se pot rezolva destul de usor daca folositi un case precum cel de mai sus aratat de Monky, insa pot sa spun ca sunt putin dezmagit fiindca aceste lucruri nu ar trebui sa se intample la un produs Apple.

    A mea a venit cu un efect de bleeding in coltul din dreapta sus, insa nu am returnat-o.. nu e chiar asa de deranjat.

    Daca vreti sa o vedeti si sa va jucati cu ea ne intalnim, am incercat sa fac si un filmulet insa nu se observa deloc problemele pe care le-am descris mai sus.

  14. #74 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Du-te cu ea la garantie. Poate la una noua scapi si de problema cu valurile pe ecran la apasarea pe spate, desi nu cred...

  15. #75 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu, toate fac "valurile" respective, am incercat vreo 5 bucati, toate fac asa. Nu am incercat chestia cu boxele, daca asa fac toate, mi se pare o extrem de grava problema de fabricatie.

    Oricum, astia se chinuie sa le faca tot mai subtiri si voi puneti huse pe ele? Sa nu va mai aud ca pomeniti de cat de subtire e sau ca are o constructie metalica cand stati cu guma sau plasticul pe spate.

  16. #76 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tudy, daca mi-as lua-o "de fitze", n-as sta "cu guma" pe ea (pe tableta). Dar daca ai sti prin cate locuri ajunge la munca, ti-ai pune si husa si bumpere si cover, shield si dezinfectant. Coverul respectiv il pot scoate in 2 secunde si-l spal. Il scot instant si tableta e ca noua, fara zgarieturi si fara urme de unsoare, pete sau mai stiu eu ce...

    Si da, eu de la iPad Air am zis ca e prea subtire si ma deranjeaza la maini (in special la sesiuni mai lungi). Mi-am luat vreo 4-5 covers si am ales sa stau cu cea mai groasa din acest motiv. Si mi se pare perfect pentru mine. Ca unii le cumpara sa le tina bibelou si sa mai citeasca un email pe ele, asta e treaba lor. Probabil ca ei si-ar dori sa fie si mai subtire...

    Cat despre "sa nu ne mai auzi", daca maine iese iPad Air 3 din plastic, nu-l cumpar si gata.

    ---------- Post added 08-11-2014 at 12:56 ----------

    Apropos de spalat, sunt multi care se uita la mine ca vitelul la poarta noua cand aud ca le spal (si e unul din motivele principale pentru care prefer husele). Fratilor, smartphone-urile si tabletele au devenit cei mai mari purtatori de bacterii & co. Pe mine ma ia durerea de cap cand il aud pe cate unul cat de mult se joaca el la buda, dar nu si-a apalat niciodata telefonul sau tableta. Jeez...

  17. #77 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai spune-mi atunci ce avantaj ai ca e tableta din metal daca tu pui husa pe ea? Mai conteaza ce e dedesubt din moment ce contact cu materialul nu ai? Ca de rezistenta sporita nu cred ca e cazul, uita-te doar la cum se vad valurile alea. Bine ca nu a aparut bendgate si acum, ca era teroare.

    Eu de vreo 2 ani nu mai folosesc cover la nimic. Ma simt mai bine asa, simt device-ul pe care il folosesc mai bine, e o cu totul alta experienta decat dintr-o husa ieftina. Iar cand spun ieftina nu ma refer la pret.

    Also, asta am observat si eu la foarte multe persoane, nu isi spala device-urile aproape deloc. Eu am servetele umede pentru laptopuri si cel putin o data la 2-3 zile sterg tot, mai putin ecranul laptopului si al monitoarelor la care folosesc altceva. Imi aduc aminte in vara cand am fost cu un amic in Obor sa se intalneasca cu cineva sa cumpere un Note 3. Dupa ce l-a luat am fost la el si cu un servetel umed m-am oferit sa-l sterg putin. S-a facut pur si simplu negru servetelul de la jeg. Yuck!

  18. #78 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Azi am incercat cateva tablete, toate au probleme cu speaker-ul. Initial nu imi venea sa cred ca inca de la un procentaj mic din volum poate sa faca figuri, dar e inutilizabila tableta daca te uiti la un film sau vreun clip pe youtube cu volumul pornit. Pur si simplu vibreaza groaznic. Design flaw at it's best.

    Se pare ca raman la Air 1 desi imi doream mult un upgrade. Chestia cu valurile de pe ecran chiar e o problema, dar asta cu sonorul chiar a pus capac. Pacat ca singura alternativa era Nexus 9 care are din nou o autonomie de doi lei.

    Sper sa faca lumea ceva tam-tam cu treburile astea, nu mi se pare normal sa nu poti asculta un rahan de melodie pentru ca vibreaza toata tableta. Nu poti spune ca e ok ca pui husa si nu simti, clar e o problema.
    Attached Images Attached Images vibr.jpg

  19. #79 SP
    Admin MonkY's Avatar

    iPad 6 - iPad Air 2

    Mda, asta cu vibratiile e o problema... O sa incerc si eu zilele acestea sa ajung la un Apple Store sa fac ceva teste... Dar sunt debusolat de ce spuneti.

    Chestia cu covers, bumpers, case-uri, shield-uri sau alte nebunii cred ca in final tine de preferintele fiecaruia. Eu prefer ceva care sa-mi confere o mai buna ergonomie, sa ofere ceva protectie si sa fie mai usor de intretinut/curatat. Asta nu inseamna ca nu-s de acord cu persoanele care il tin "naked". Doar sa nu se supere ca atunci cand vor sa-l vanda li se ofera un pret mult mai mic decat pot lua eu pe acelasi device. Si sa nu spuna nimeni ca il foloseste in draci, e naked si totusi nu a reusit sa-l zgarie...

  20. #80 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Azi ajung si eu la un Apple Store. Mai sunt probleme dupa care sa ma uit?

    Referitor la vibratii, oare asta nu se intampla datorita faptului ca sunt mult mai puternice speakerele? Adica, aproape ca la i6, unde daca il tii pe masa, fara cover, la volum maxim... mai ca nu pleaca. Ceea ce pt. mine e OK (prefer volum mai puternic). Dai volum mai mic si nu mai vibreaza

    ---------- Post added 15-11-2014 at 15:56 ----------

    Later update: Mda, am dat skip la upgrade iPad Air 2. In Apple Store toate faceau asa (problema cu ecranul daca atingi spatele in anumit loc). La JCS la fel. MediaMarkt la fel. Not for me, sorry Apple!

    Ca sound mi s-au parut OK.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 15 Last Post: 22-10-2014, 10:01
  2. iPad 5 - iPad Air By MonkY in forum Apple
    Replies: 255 Last Post: 25-07-2014, 21:22
  3. Replies: 15 Last Post: 23-10-2013, 15:50
  4. iPad 3 & iPad 4 - The New iPad By MonkY in forum Apple
    Replies: 995 Last Post: 10-09-2013, 17:26
  5. Replies: 0 Last Post: 21-06-2011, 02:33

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts