Am fost azi si am facut update la xbox-ul meu cu ultimul firmware pentru dvd-rom pentru care nu mai e nevoie de activate.iso. Mult mai frumos acum ca nu trebuie sa mai schimb DVD-uri![]()
ptr WII : 2 classic controller & 1 controller + nunchack ........daca este cumva pe stok si cit e tottalul ....su cum le platesc si primesc ??/ sint din ar ...........thx ( intrebare ...........daca am cumparat un controler + nunchak din alta parte ............si pe separate ele merg perfect dar controlerul nu vede nici un fel de nunchack cind ii conectez .........se poate face ceva cu ele ?? cu sync am incercat de m-am saturat ,sau ma multzumesc sa le folosesc pe separate ?? 10x again)
Clasic controler nu am pe stoc deocamdata. Primesc peste 2-3 saptamani.
Nintendo Wii mote = 80 lei
Nintendo Wii nunchuck = 60 ron
Ti le trimit numai cu fan curier si platesti cand iti vine pachetul
Cele cumparate din alta parte nu am ce sa la fac. Cel mai bine, ia legatura cu cel care ti le-a vandut si sa le schimbe.
poate ai si idee cit costa fan curierul?? sf asta dse sapt ma hotarasc si te contact. 10x
Disponibila modare Xbox 360 pentru cele cu drive Samsung si BenQ, cu noul FW iXtreme LT Samsung v1.0 si iXtreme LT BenQ v1.2
Salut,am un PSP model 1000,si nu am incarcator pentru el,ma poti ajuta cu unul? La ce pret ai?
Instalat NAND-X + Jtag pe X-Box 360 Falcon
▪ Nou !! Instalare NAND -X + Jtag = 200 Ron
▪ Nou !! Instalare NAND -X pentru recuperare DVD key si backup de nand = 150 ron
Super. Instalat la Donely jtag . merge perfect . xexmenu cu tot ce-ti trebuie ... chiar acum joc xbla de pe stick !!
Multumesc mult .![]()
Bookmarks