la jocuriile care necesita v3.50 de ex GT5 pt a putea fii jucate primesc o eroare (80028f14)..vreau sa precizez ca folosesc ps3key cu ultima versiune de firmware 4.3 si gaia manager..stie careva ce as putea sa fac??ms
Don, a ajuns consola de la Valcea ok? Nu de alta dar am impachetat-o in niste pungi de plastic + cutie carton (l-am rugat pe tiganu care a ridicat-o sa scrie FRAGIL pe cutie da...) si aveam si un dvd in unitate. Mersi
Facut update azi cu LT+, totul super ok ca de obicei. Multumesc mult inca odata , de la Ploiesti .
Salut Donely, FBANext merge si la dublu ? eu am incercat sa ma joc "cadillacs and dinosaurs", dar nu am reusit sa fac sa recunoasca si al doilea controller
Rom-ul l-am luat de aici Cadillacs and Dinosaurs (World 930201) dino.zip Rom Download for MAME at ROMNation.NET
Sefu, Introduc cd-ul NFS Hot Pursuit si nu apare nimic... ramane negru ecranul....de instalat pe hard a fost totul ok, ceva idei ?
Multumesc !
Sal Don. Poti face un downgrade la un psp 3003 care are ultimul firmware 6.31 ? Respect
salutare! m-am hotarat s eu sa-mi modez ps3-ul si as vrea sa apelez la tine,si am o intrebare, odata cu modarea ai putea sa-mi faci si updat-urile necesare ca sa-mi mearga jocurile , ca nu stiu ce updat-uri trebuiesc facute ca sunt paralel cu kstiile astea daca ma intelegi![]()
Bookmarks