Salut am si eu un xbox360 cu E74....a mai fost reparat odata si acum cred k a cedat altceva...se poate repara cumva sa numai dea nimic?
Ma gandesc k trebuie schimbata pasta ca sa numai dea E74 asta...
Salut am si eu un xbox360 cu E74....a mai fost reparat odata si acum cred k a cedat altceva...se poate repara cumva sa numai dea nimic?
Ma gandesc k trebuie schimbata pasta ca sa numai dea E74 asta...
Salut ai un joystick pt ps2? am nevoie urgent de unul pana in weekend ma poti ajuta? uite id-ul meu daca poti intra cand vezi mesajul. alexu_bad_boy
Official PS3 Showtime v3.1.126 - Real Plugin Support Added
Developer behind the wonderful homebrew application Showtime, Andreas �man is back from his vacation, and bringing us some new updates to this Home Theater System. With the release of Showtime v3.1.126, included is the new online plugin repository, and several new languages translated. Yesterday, we reported that he has created Intructions for Translating Showtime into Other Languages. Today, he brings us "real" plugins, which means plugins that can be loaded and installed from an online repository, and he has already released documentation to get third party developers started on making their own plugins.
https://github.com/andoma/showtime/downloads
Salut.
Am un xbox slim fabricatie 5.10.2010. Este pe 110V, adus din state .
Intrebarea este daca are cipul MXIC ma incurca cu ceva ca este US sau se modeaza la fel ca celelalte din zona2 ???
Deci nu e nici o probleme legata de modare daca fac ultimul update de dashboard 2.0.13599.0 pt XBOX 360 S?
Merci!
Salut Donely se poate face o modare pe un Xbox 360 (fara sa i se afecteze garantia) ... are vre-un an si e jasper.
NOTA : Am facut update de pe discul lui RDR
Sper ca in cateva zile sa dau drunul si la modare cu winbond. Desi metoda este dificila, cu o mana sigura si scule bune o sa fie ok. Am sa va tin la curent dupa primele teste si daca totul este ok ii dam drumul.
---------- Post added 12-08-2011 at 06:56 AM ----------
Da se poate. Nu conteaza ce dashboard are.
Daca aveam eu presa de scos chipul ti-o imprumatam ... la un amic care nu e din bucuresti am vazut ca schimba chipul winbond cu cel de mxic fara a schimba toata placa sau gaurirea procesorului winbond si intreruperea litei![]()
Intradevar treaba cu gauritul in procesor e migalos dar merge .
Salut Donely.
Un PS3 modat 3.55 suporta accesorii move?
Am auzit de la o cunostinta ca accesoriile move ar avea nevoie de 3.60 sa functioneze si sincer nu prea am incredere in el asa ca mai bine intreb aici!
salut, am consola cu chipset winbond, doar cu freza mi-o poti moda sa inteleg pentru moment ? exista riscuri sa imi crape ? chesti de genu ? o metoda mai sigura nu sa gasit inca ?
Bookmarks