Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 162 of 364 FirstFirst ... 62 112 152 160 161 162 163 164 172 212 262 ... LastLast
Results 3,221 to 3,240 of 7271

Thread: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii

  1. #3221 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    da..dar nu pot face update de la ei ..pt ca ..serialul de la stick e indescifrabil

  2. #3222 SP
    Junior Member brummy's Avatar
    salut cel mai mare "mester" de ps3
    am un ps3 slim care se opreste din ce in ce mai des (dupa juma de ora, dupa la 5 min, 2min etc).
    intrebarea mea e daca ai vreo rezolvare pt aceasta problema?

    iti multumesc!!

  3. #3223 SP
    The Chip Master Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by Drag05azs View Post
    sal..Ps3Key-ul suporta Hermes V3?
    Quote Originally Posted by Drag05azs View Post
    da..dar nu pot face update de la ei ..pt ca ..serialul de la stick e indescifrabil
    Ai ultima versiune de hex si programul de update pe prima pagina al acestui thread. PS3key_v23

    ---------- Post added 16-10-2010 at 10:50 AM ----------

    Quote Originally Posted by brummy View Post
    salut cel mai mare "mester" de ps3
    am un ps3 slim care se opreste din ce in ce mai des (dupa juma de ora, dupa la 5 min, 2min etc).
    intrebarea mea e daca ai vreo rezolvare pt aceasta problema?

    iti multumesc!!
    Numai service Sony.

  4. #3224 SP
    Junior Member luccy's Avatar
    un PS3Key pentru mine te rog

  5. #3225 SP
    The Chip Master Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by luccy View Post
    un PS3Key pentru mine te rog
    Am notat, luni pleaca catre tine.

  6. #3226 SP
    Member stefi's Avatar
    ma intreb daca iti merg trofeele?

  7. #3227 SP
    Junior Member arkelly2578's Avatar
    am primit cele 2 bucati ps3key..functioneaza excelent..profesionist baiatul..comandati cu incredere..batfta

  8. #3228 SP
    The Chip Master Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by arkelly2578 View Post
    am primit cele 2 bucati ps3key..functioneaza excelent..profesionist baiatul..comandati cu incredere..batfta
    Multam mult. Pentru update-uri noi, urmareste site-ul oficial : http://www.ps3key.com/en/news/

  9. #3229 SP
    Junior Member consolemaniac's Avatar
    As vrea sa iau si eu un stick pt ps 3 dar nush care sa cumpar sa pot instala astea pe el.Il vreau pt white knight chronicles si jocul am inteles ca merge doar cu asa ceva . open manager 1.15 si hermes v3.Ms anticipat,si un pret cu transport la arad te rog.Am ps 3 slim 250 Gb si as vrea sa le instalez pe hdd intern

  10. #3230 SP
    The Chip Master Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by consolemaniac View Post
    As vrea sa iau si eu un stick pt ps 3 dar nush care sa cumpar sa pot instala astea pe el.Il vreau pt white knight chronicles si jocul am inteles ca merge doar cu asa ceva . open manager 1.15 si hermes v3.Ms anticipat,si un pret cu transport la arad te rog.Am ps 3 slim 250 Gb si as vrea sa le instalez pe hdd intern
    120 ron PS3Key. Trnsportul nu am de unde sa stiu cat costa pana la tine. Trimit numai cu fan curier. Suna la ei si intreaba cat este un colet mic pana la tine.

  11. #3231 SP
    Junior Member consolemaniac's Avatar
    Am lasat o comanda pe privat.ms si astept coletul.Stima
    se poate sa imi pui tu pe el ultimele updateuri sa nu mai imi bat eu capul cu ele?

  12. #3232 SP
    The Chip Master Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by consolemaniac View Post
    Am lasat o comanda pe privat.ms si astept coletul.Stima
    se poate sa imi pui tu pe el ultimele updateuri sa nu mai imi bat eu capul cu ele?
    Da eu iti pun versiunea 2.3, dar pe site-ul oficial, au anuntat ca scot update v3 cu ultimul hex compilat cu Hermes v4 Final.
    http://www.ps3key.com/en/news/
    "Stay tuned for an announcement about the v3 update for PS3Key soon.."

  13. #3233 SP
    Junior Member consolemaniac's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Da eu iti pun versiunea 2.3, dar pe site-ul oficial, au anuntat ca scot update v3 cu ultimul hex compilat cu Hermes v4 Final.
    http://www.ps3key.com/en/news/
    "Stay tuned for an announcement about the v3 update for PS3Key soon.."
    Pune astea deocamdata,apoi vedem ce facem.Si eu vreau sa joc jocurile de pe hdd intern sa nu foloscsc extern ca nu am,aici o sa trebuiasca sa ma mai ajuti sa nu fac vreo tampenie.Ms

  14. #3234 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    don ..am rezolavat cu serialul ...am facut o poza la serial si am trimis-o baietilor de pe ps3key(site-ul oficial) ...si au descifrat ei ...app pt cine statea in dubii ..ps3key-ul vandut de donely ..e original ..au confirmat cei de pe site-ul oficial ...oricum merci de suport

  15. #3235 SP
    Junior Member urs_e30's Avatar
    salut donely ... ca sa contectez ps3'ul la monitor de ce cablu am nevoie ? il ai ? iar monitorul nu are boxe incluse cum pot face sa am sunet ? ... ms

  16. #3236 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Modarea soft la Wii se poate face si la firmware-ul 4.3 ? Daca da, ce inseamna "Suport region free pentru jocuri" ? Vor merge numai cele RF sau si cele PAL ?

  17. #3237 SP
    Junior Member Negrutzu's Avatar
    salut donely . am citit pe net ca se poate jailbreak si pentru ps3 cu blu ray defect dar compabilitatea jocurile scade pe la jumatate . poti sa faci asta ?
    am un ps3 cu blu ray-ul defect si decat sa-l repar mai bine ii fac jailbreak .

  18. #3238 SP
    The Chip Master Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by Negrutzu View Post
    salut donely . am citit pe net ca se poate jailbreak si pentru ps3 cu blu ray defect dar compabilitatea jocurile scade pe la jumatate . poti sa faci asta ?
    am un ps3 cu blu ray-ul defect si decat sa-l repar mai bine ii fac jailbreak .
    Da se poate. Tot ce trebuie este sa achizitionezi un PS3Key de la mine.

    ---------- Post added 18-10-2010 at 08:26 AM ----------

    ************************************************** ************************************************** ****


    CONFIRMED: 3.42 Games Now Working on Jailbreaked 3.41 Consoles
    Medal Of Honor PS3 Working with Open Manager on 3.41

    So why does this work? Well when there is a game patch/update installed, the PS3 completely ignores the original EBOOT.BIN and instead utilizes the one from the game update. So the UFC 2010 EBOOT is completely ignored. Technically you should be able to replace the MOH EBOOT.BIN with any other game’s EBOOT.BIN. You’re not stuck with just having to use UFC 2010′s EBOOT.BIN.
    Previously it was reported that Medal Of Honor PS3 required Firmware 3.42 to run, but below is a video and guide on getting the video game working on PlayStation 3 Firmware 3.41 with Open Manager version 2.1

    Other PS3 titles that previously required PS3 Firmware 3.42 are also being reported as now working using the same method (at least until Sony changes the NPDRM EBOOT keys) as well, including John Daly's Prostroke Golf and Castlevania although it appears Castlevania only requires 3.41 Firmware.

    To quote from maquina07 on EOL: "Well, that I have run the Medal of Honor in 3.41 As to operation. Edit PARAM.SFO of the game so that requested the update 3.41.

    Change the eboot of the game, the 2010 UFC. OM install 2.1 and start the patch to install game data on the external. (New Function button is activated to select) Install the update that calls for 1.01 and installed the game data with the V4 Hermes."

    Download: PACK.rar (Note: Pack is EU )

    PS. NU am testat sa vad personal daca merge.




    Attached Files

  19. #3239 SP
    The Chip Master Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Modarea soft la Wii se poate face si la firmware-ul 4.3 ? Daca da, ce inseamna "Suport region free pentru jocuri" ? Vor merge numai cele RF sau si cele PAL ?
    Da ia datele mele de contact sa luam legatura si il rezolvam

  20. #3240 SP
    The Chip Master Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by pil05 View Post
    cablu vga original pt xbox 360 ai?
    Cablu made in China unde se fac toate acum

    ---------- Post added 18-10-2010 at 09:32 AM ----------

    Quote Originally Posted by urs_e30 View Post
    salut donely ... ca sa contectez ps3'ul la monitor de ce cablu am nevoie ? il ai ? iar monitorul nu are boxe incluse cum pot face sa am sunet ? ... ms
    Cablu hdmi daca are prevazut monitorul sau cablu VGA

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts