Ps3key ajuns la Suceava. Multumesc Donely. Servicii imbecabile recomand tuturor.
zimi si mie te rog daca pot sa mai bag din nou softu 3.41 ????
ca am avut un servici care ma tinut departe de net si nu eram la curent cu acest jailbreak in totalitate
eu l-am luat de pe net si l-am pus pe un stick ,ii dau update storage isi face treaba dar tot la 3.50 imi ramane
deci nu ma lasa sa trec la o versiune mai veche
am versiunea phat si e un hard pus de mine de 250gb,si prima oara cand l-am pus desigur ca a luat versiunea care i-am dat-o
sau ce zici sa il scot din ps3 sa il conectez undeva si sa-l formatez ? si sa pun 3.41 (atunci il va lua sigur ca va fi ca si un hard nou)
dupa ce rezolv o sa iau si eu un ps3key de la tine
merge perfect stikul
nu stiu de ce am avut mereu impresia ca e un tip de 20 de ani
tare donely
O data c e ai facut update la 3.50 nu il mai poti duce la 3.41 indiferent ce ai face.
---------- Post added 09-10-2010 at 08:52 AM ----------
Am avut 20 de ani acum 27 de ani
Thx !!!
---------- Post added 09-10-2010 at 09:20 AM ----------
PS3 Blackb0x FTP Server 1.2 Released
Blackb0x is at it again. This time releasing an update to their popular FTP Server, version 1.2. The latest version promises more stability with the Filezilla client, which should be music to some users ears.
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service@@AMEPARAM@@Filename:</font> <font style="font-family:arial; color:#FF6700; font-size:15px; font-weight:bold;">FTPServer_12_Tool_PS3-blackb0x.rar@@AMEPARAM@@FTPServer_12_Tool_PS3-blackb0x.rar
ok atunci cand o sa mearga si pe 3.50 imi dai mesaj si l-am si luat
mor de necaz ca nu pot sa il fac
sper sa nu dureze mult
ma intereseaza si pe mine un stick,dar as vrea sa stiu care ii cea mai buna solutie pt viitor.adica sa mearga cat mai multe jocuri.as putea sa imi pun un hard pe ps3 pur si simplu,fara vreo interventie de soft?
Vin si eu cu o intrebare
Crezi ca ai putea repara un logitech g25? Cu adaptorul lui mergeau schimbatorul, pedalele, dar nu si volanul si acolo unde apara ca era alimentat cu tensiune, ledul respectiv nu era aprins tipator cu era odata. era un verde mai sters. Am citit pe net ca de vina ar fi alimentatorul. L-am desfacut, m-am uitat dupa condensatori umflati, nu pareau sa fie. Am luat un aparat de masura sa vad daca scoate voltajele si din greseala am facut un scurt in adaptor. Nu cred ca adaptorul era problema, dar am reusit sa il stric si pe ala. Am dat comanda de pe net de un adaptor care scoate 24 v dar acum nu mi se aprinde niciun led. Cand am facut scurt nu aveam bagat in volan, era in aer. In volan nu am umblat deloc.
Rog un electronist sa imi dea un pm.
xbox 360 slim nu sti cam cand se modeaza?
ms moolt.
---------- Post added 10-10-2010 at 03:23 PM ----------
sau imi poti spune si mie de unde pot face rost de un hdd 250gb pentru xbox360 slim si cam cat ar cost?
salut. Am si eu o problema cu un joystick de ps3. am desfacut controller-ul sa mut butoanele (analog stick) ca unu e rupt si ma incomoda la alergat in fifa . am reusit. si apoi l-am mai defacut odata ca nu prinsesem bine plasticul care iti afiseaza led-urile era putin mai in interior . Eeee ... aici e partea frumoasa l-am desfacut si acum s-au rupt ambele vibratoare si nu mai se aprinde deloc nu mai face contact pe undeva nu stiu ... dak bag cablul de usb de incarcat in el se aprind toate 4 clipesc si atat... mai mere facut sau pot sa il tin pt. piese ... astept raspuns. dak crezi ca poate fi reparat. spune-mi si un pret. ms.
Bookmarks