Sal am insistat cu multe metode pana am transferat ce imi trebuia cu FTP si filezila acu Gaia imi cere un Eboot da unde il iau si unde il pun?App sa imi explicati si chestia cu updat la joc cum il fac pls!
Sal am insistat cu multe metode pana am transferat ce imi trebuia cu FTP si filezila acu Gaia imi cere un Eboot da unde il iau si unde il pun?App sa imi explicati si chestia cu updat la joc cum il fac pls!
mar interesa un headset sau un mic pentru ps3 man daca ai please help
P.S crazy_rappr psn ID Banned nush pt cat timp
Si eu am un dvd rom benq si as vrea update la ultimu ltplus cat mar costa trb asta tot 40 ron am s key dvdrom
donely,exista riscul de ban daca ne conectam la PSN cu kmeaw's CFW??sau deocamdata e sigur pana vor scoate si cei de la sony un update mai nou??ms donely
Salut Donely , am un Playstation 3 model CECHC04 FAT 60Gb, doresc sa imi spui daca se poate moda cu kmeaw's CFW, daca a aparut ceva FIX ptr asta! Merci si astept un raspuns!!
A mai aparut un nou program gen Wipe History V2
Este mult mai sigur fata de Wipe History pentru ca dupa ce o sterge genereaza alta falsa.
Edit:Scuze daca ma bag in topicul tau Donely dar am zis sa il postez aici din moment ce si tu postezi ce apare nou.
A sosit si consola mea de la modat,un ps3 320gb
thx Chip Master
Siguranta si incredere
PS3 Game Updater Version 1.1 Released
Heres's a small program I created, to make it easier for users download updates for their games.
This program will scan you backed up games folder (On your computer, not PS3), show details about each game, and give you the option to download updates for your games, all at once by your choice (deselect the checkboxes on the left to remove a game from the update list).
Salutare Donely. Sper ca nu deranjez cu intrebarile mele de incepator. Mi-am modat si eu un xbox 360 la tine acum o luna si ceva si intradevar merg superb toate jocurile. Insa cand am bagat assassins creed brotherhood, cand intra in joc imi apare un ecran negru si acolo ramane. Ca sa nu mai zic ca m-a pus sa fac update la noul dashboard. Ai idee care ar fi rezolvarea??
don...o intrebare: se modeaza xbox 360 slim ?
daca nu...cand se va putea moda...ca din noiembrie tot se spune in curand
cand va fi acel curand ? ai idee ?
ms
Ce inseamna dongle ?????
---------- Post added 26-01-2011 at 05:01 PM ----------
Scrie acolo in tutorial , deschideti consola cu dongle-ul conectat.... deci ce inseamna dongle ???
Bookmarks