Am instalat RGH-ul cu noul hack si DashLaunch-V2.25. Am pus ceva emulatoare. Am sa fac acum niste teste si revin mai tarziu cu rezultate. Pana acum se pare ca merge ok.
Am instalat RGH-ul cu noul hack si DashLaunch-V2.25. Am pus ceva emulatoare. Am sa fac acum niste teste si revin mai tarziu cu rezultate. Pana acum se pare ca merge ok.
Pentru Samsung a aparut LT 2.01, XGD3 Firmware Burner merge doar pe unele versiuni de Lite-On
Da pentru reviziile:
Liteon iHAS124B = baseline model
Liteon iHAS224B = 124 + LightScribe
Liteon iHAS324B = 124 + SmartErase
Liteon iHAS424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)
Liteon iHAS524B = 124 + LabelTag + SmartErase
Liteon iHAS624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)
Iti cumperi una din ele? Liteon iHAS124B e in jur de 77 de lei la PC Garage. Tot ce trebuie sa faci e sa verfici sa fie revizia B, altfel nu merge.
woauuuuuuu zici ca avem calculator tare !!!
---------- Post added 23-10-2011 at 04:48 PM ----------
pai asa cumpara Xbox 360 Lizard si il fac eu tot timpul cu fw si totusi la DON e 50 de lei ... ce naiba dau 77 de lei pe un dvd ... Daca as fi stat la satu mare poate atunci mai ziceam dar asa stau in salajan aproape de DON si nu ma face 50 de lei pentru L2.0 sau 300 de lei RGH-ul
N-ai inteles...dai 77 de lei pe o unitate optica care o pui in PC, ca sa poti arde jocurile XGD3 fara erori. De LT 2.0 ai oricum nevoie.
si eu daca doresc RGH ... nu mai imi bat capul cu bani aruncati pe dvd... aaaaaa si dvd-ul dl liteon am ca l-am cumparat acuma 2 luni si atat am dat la emag ... e montat in unitate :X ... O sa incerc ca nu e cine stie ce.
Apropo ia uitati ce a aparut X360 Key Install - Slim cica e mai tare decat RGH .Jtag si fata de rgh poti avea acces pe live si parte si de web dar costa cu 120 de lei fata de RGH ... cam 100Euro in total... trebuie extras keyul de la dvd si bagat in prostia aia mica de placa si nu mai ai treaba cu dvd-ul si poti juca jocuri la fel de pe hdd extern .
Sa inteleg comandante ca trebuie sa strang bani pentru RGH ? Nu de alta dar din postul dumneata asa se intelege ca Freestyle Dashboard merge pe consola cu RGH facut ?
Costul final de 290 de lei include si instalarea dash-ului modificat ?
Scuze de toate intrebarile dar daca ma apuc sa strang bani macar sa stiu de ce .
PS.... acel dahbord, freebooter, etc cum i-o mai spune se updateaza pe ce cale ?? USB, FPT....Donely, etc ?
don, vreau sa-mi cumpar un nou xbox slim si sa-l modez cu reset glitch . e bun oricare de pe net sau din magazin ? mai trebuie sa fiu atent la data de fabricatie sau la dashboard version cum era la fat?
ms de raspuns.
Bookmarks