Un sincer multumesc ../XBOX 360 Fat / din Bacau... Donely ai fost foarte promt
Ce poti face daca scrii Firmware gresit pe un Liteon. Am firmwareul original si modelul e 93450c.
Am modat ieri un Xbox phat Jasper la Donely. Comunicare excelenta , totul merge perfect. Multumesc !
Vreau in Noiembrie sami modez consola pana la urma ce fac ii bag RGH si FW LT 2.0+? sau doar unu dintre ele ? :-|
am modat un xbox slim la acest domn recomand
incredere
rapiditate apelati la el fara sa ezitati aveti de cistigat
---------- Post added 16-10-2011 at 10:18 AM ----------
am modat un xbox slim la donely
un super baiat recomand
Sal baieti,sal Don!Am modat acum doi ani un psp la tine si sunt foarte multumit!Vreau sa-mi iau un ps3(nou) si te rog sa-mi recomanzi ceva bun!Nu ma prea pricep si nici nu vreau sa arunc banii pe fereastra!Multam fain,astept raspunsul tau!
Sar'na,merci mult!
---------- Post added 16-10-2011 at 12:34 PM ----------
Daca te rog sa-mi trimiti un link,sunt prea obraznic?Vorba e ca nu stiu care-i treaba cu Hz si cu toate datele alea tehnice!Nu te supara,merci mult!
Buna ziua
Va deranjez cu o mica problema. Un prieten a cumparat o consola PS3 160 Gb second-hand de la cineva care nu prea stia cu ce se mananca PS3-ul . O avea de 2 zile si stersese useri care existau pe consola si crease alt user fara a face sing-up la PSN. Avea pe consola si cateva jocuri descarcate de pe un cont de Franta(care acum nu mai exista...).
Cand a ajuns prietenul acasa si a incercat sa-i faca cont de PSN ii zicea ca terminalul are restrictionat accesul la PSN. A formatat hardul, a dat "reset to factory"... si nimic. Consola are ultimul firmware - 3.72, de aceea nu poate face update de firmware(ma gandeam ca se rezolva la update).
Baiatul de la care a luat consola a zis ca el nu stie care este treaba, dar este dispus sa dea banii inapoi si sa ia consola in aceeasi seara daca se hotaraste prietenul meu. Prietenul nu a vrut si a ramas cu consola...
Intrebarea mea este daca se poate face ceva pentru a scapa de banare?(acum apeleaza la mine prietenul sa-l ajut si nu stiu ce sa-i zic))
Bookmarks