salut a aparut modare pentru ps 3 firmware 3.72
Apropo daca nu te superi pentru hitachi a aparut lt 2.0 ca toata lumea asteapta la c4evaspeaks....
salut a aparut modare pentru ps 3 firmware 3.72
Apropo daca nu te superi pentru hitachi a aparut lt 2.0 ca toata lumea asteapta la c4evaspeaks....
Daca le dau mail celor de la Sony(adica la [email protected]) in care sa le explic ca acum consola are cu totul alt utilizator, are vreo sansa sa fie debanata consola?
Nu solicit un raspuns exact ci doar o parere. Multumesc!
Fara suparare esti moder profesionist si de la toti prieteni mi-au spus acelasi lucru dar ai niste preturi exagerate pentru WindBond.
In rest om foarte bun..
Ia da tu singur gaura in eprom sa faci unlock la dvd-rom, sau du-te la cine ti-l face pe bani putini si ai sa vezi rezultatul. Nu-ti pune nimeni pistolul in cap sa iti modezi consola la mine. Uitate mai bine la acel video pus de mine cu modarea de winbond si pe urma mai vorbim.
Nici una nici alta inca
Salut,
Se poate face RESET GLITCH - JTAG pe o consola XBox360-Jasper Phat(25-12-2008)?
Daca am citit eu bine, se pot rula jocuri direct de pe hard sau stick?
Instalarea unui joc se face tot de pe DVD sau direct din stick?
Se poate instala si XBMC pe consola?
Multumesc anticipat!
Dony good times are here, a reinviat modarea la PS3. Cititi intreg postul: PS3 jailbreak & more!: Vine modare noua pentru PS3! [UPDATE continu...]
A fost azi confirmat de ps3crunch si cativa din Indonezia. Stick-urile se vand deja in Indonezia deocamdata.
Daca si ps3hax minte atunci habar nu am ce sa mai cred.Pana si ei spun ca modarea exista! Uitate si tu Playstation 3 (PS3) Hacking and Modding Community - PS3 Hacks, Mods, Homebrew
Gresesti, ei spun doar ca e un zvon. Ca sa citez incheierea ultimului update :
"Time will tell us if this is legitimate or not, please do not buy or pre-order ANYTHING until you get the go ahead here first.
Stay tuned for more developments on this story @PS3Hax, we will be updating this page with more information."
Toata lumea a innebunit cu stirea despre modarea PS3 fara sa citeasca dedesubt ca tocmai a fost lansat codul pentru a crea freeboot pentru RGH)
ggBuild v0.33 brings dashboard access to RGH consoles
![]()
Bookmarks