Is this PS4 hack real? Fake PS4 exploit sets the scene on fire - Wololo.net
Se pare ca mai avem de asteptat ! Suspectez o echipa intreaga care are ceva
Is this PS4 hack real? Fake PS4 exploit sets the scene on fire - Wololo.net
Se pare ca mai avem de asteptat ! Suspectez o echipa intreaga care are ceva
Disponibila modare RGH2 pentru xbox 360 SLIM E, cu orice data de fabricatie, cu noul modchip SQUIRT BGA 2.0 TIGER 100 Mhz "COOLRUNNER" pe noul dashboard 16767 !!
Cat costa modarea pentru x360E aug.2013. cu LT ? .
Din ce am vazut pe ifixit.com cred ca e un Liteon DG-16D5S.
Master Donely am un PS3 vechi, prima generaţie phat, nu ştiu exact modelul, dar aş vrea să te întreb dacă se poate moda cu acel cobra de care spui? Aş vrea să pot juca în continuare online jocurile originale pe care le am şi le voi mai lua, să intru pe psn etc, dar în acelaşi timp să pot instala şi jocuri, aplicaţii "gri"![]()
Salut Donely! Am si eu un PS2 slim 90006, modat in 2009 pe la Unirii. N-am problema legata de modare, dar in schimb, cand l-am desfacut sa il curat la mufa ventilatorului era un plastic pus romaneste, care forteaza mufa sa stea intr-o parte. Aparent fara plasticul vietii (un plastic rupt in forma de triunghi) nu face contact si nu am ventilator. Si bineinteles ca eu nu am reusit sa ii pun plasticul la loc. Ma poti ajuta tu cu o solutie permanenta? Multumesc!
Salut . Am si eu un xbox 360 slim , 4giga . Data fabricatie 15.08.2011 . Se poate moda RGH sa pot juca de pe hard , dar sa folosesc un hard extern (cu alimentare usb) ? Mersi
Salut Donely!
Am un ps3 slim cu CECH-3004B si ultima update de soft. Se poate moda si cam cat dureaza instalarea?
Bookmarks