Salut am un ps3 superslim care a fost modat cu e3 ode, dar i-am facut update la 4.65. Se poate rezolva cumva ?
Salut am un ps3 superslim care a fost modat cu e3 ode, dar i-am facut update la 4.65. Se poate rezolva cumva ?
Salut Donely. Cat ma costa modarea unui WII mini si in cat timp ar fi gata? Maneta WII clasica ai?
modare ps3
slim 320 gb alb seria CECH 3003 B
SUPER SLIM 500 GB CECH 4204 C
satu mare .0747116621
fiul meu merge la bucuresti-01.12. 2015
este student.
daca le poti face le trimit cu el .in 02.12. va puteti itilni sau il trimit eu din sm ,cu fan curier.
cum vrei !
Daca se poate cat costa si cum se procedeaza daca sunt din Gaesti/Dambovita
Salut. Vreau si eu sa-mi modez consola. Este un PS3, cu firmware oficial 4.76. De ce alte date mai ai nevoie ca sa vezi daca se poate moda? Merci frumos.
LE: DATE CODE: 0C.
Sal. As dori sa stiu si eu ce aduce nou modarea cu versiunea de soft 4.76. Gasesc de vanzare multe modele convenabile gata modate dar unele au 3.55 deci o vers mai veche, nu vor merge toate jocurile noi pe ea? Sau sa iau una neaparat modata cu 4.76 din start? Nu stiu ce sa fac. Mersi.
Salut am si un PS Vita Slim, in care tumbstickul din dreapta a inceput sa imi ramana blocat si sa traga dreapta, se poate repara sau schimba ?
Mersi,
Sebi
Salut Donely, am vazut ca toata lumea te apreciaza pe aici si trebuie sa iti marturisesc ca sunt curios sa aflu cum ai ajuns sa inveti "sa umbli" cu consolele asa bine. Mai pe romaneste, cum ai invatat toate chestiile astea? Te intreb din pura curiozitate, banuiesc ca trebuie sa fie vreo poveste in spatele "Chip Masterului"
Long story......
https://www.facebook.com/Tigari-Elec...8283163364042/
Bookmarks