Donely o sursa de 360 ai?
Salut,
Am si eu o intrebare. Am o problema cu dvd-rom-ul de la Xbox-ul meu, si anume eroarea "open tray" care se pare ca e destul de cunoscuta. E necesara inlocuirea dvd-rom-ului sau doar se poate curata cum am vazut pe you toube? Imi poti da un pret estimativ?
Mersi.
Buna. Am xbox 360 elite modat la tine prin schimbarea unitatii optice.Maine 30.03.2009 am drum la Bucuresti si as vrea sa imi modezi inca odata consola, pentru jocurile din noua generatie . Am schimbat doua mail-luri zilele astea si m-ai intrebat daca am dvd-ul original. Am sa il iau cu mine. Am incercat sa te gasesc la telefon dar fara succes... Mai incerc si poate reusesti sa imi faci si mie loc in progamul tau incarcat in jur de ora 16.
Adica e mai ieftina ..nu? Ai mai avut pe stoc ? Daca da , la ce pret ? De precizat ca m-ar interesa una de 203w, nu e nevoie sa fie noua, si un controller cu fir,nici asta nu trebuie sa fie nou. Asta daca poti sa faci rost.
salutare! am achizitonat ieri din magazin un psp ice silver 2004, a venit cu firmware 4.01, imi scrie sub baterie 8c... si mai scrie si pe cutie G! din cat m-am documentat eu... nu se poate moda inca. Intrebarea mea este ... se va putea vreaodata? va multumesc
Bookmarks