Daca tot avem arie noua pentru Android, ne trebuie si un thread dedicat jocurilor. Prin urmare, let's do this!
Incep eu cu un mic joc care probabil nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare: Angry Birds Space Free.
Daca tot avem arie noua pentru Android, ne trebuie si un thread dedicat jocurilor. Prin urmare, let's do this!
Incep eu cu un mic joc care probabil nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare: Angry Birds Space Free.
Osmos HD - cred ca e jocul meu preferat pe telefon pana acum. A fost in primul Android HumbleBundle. Daca vrea cineva jocul pot sa i-l trimit pt ca jocurile din humblebundle sunt DRM-free.
Pew Pew si Pew Pew 2 (multidirectional shooters):
Ce mai butonez din c�nd �n c�nd. Toate le-am prins �n perioada celebrării a 10 miliarde aplicații descărcate. Super selecții timp de 10 zile, 0.30RON fiecare.
Spirit HD
Reckless Getaway
Apparatus
Jocuri pe care le am instalate pe telefon:
1.Minecraft PE
2.Angry Birds
3.Angry Birds Seasons
4.Angry Birds Space
5.GTA III
6.Doodle Jump
7.Hyper Jump
8.Cut the Rope
9.Cut the Rope: Experience
10.Where's my water
11.Fruit Ninja
12.Temple Run
13.Sprinkle
14.Muffin Knight
15.GuerrillaBO
16.GunStrike
17.Bomberman vs Zombies
18.World of Goo
19.Wind-up Knight
20.Osmos HD
21.Doodle Fit
22.Air Penguin
23.Apparatus
24.Can Knockdown
25.Drive with Zombie
26.Dead Space
27.Asphalt 5/6
28.Need for Speed: Hot Pursuit
Ar fi frumos din partea voastra sa specificati si pe ce device-uri le testati.
Doua jocuri ok din punctul meu de vedere, testate pe GALAXY S:
Sprinkle
Pocket God
Poate ca le stiti deja, dar mie mi se par in regula, spre deosebire de alte gunoaie de pe Android.
---------- Post added 14-04-2012 at 12:21 AM ----------
Si inca o parte de jocuri pentru Android:
Noogra Nuts
Moto X Mayhem
Yoo Ninja
Air Penguin
Shogun , care din pacate are doar 4 misiuni , si Heavy gunner le-am jucat . o sa incerc si AirAtack , pare destul de bun . multumesc
Ceva jocuri serioase pentru One X ? Nu imi merge nimic de la Gameloft si chiar vroiam sa joc Gangstar![]()
Paladog!
Un RTS/Sidescroller ceva fel Tower Defence , combinat cu Plants Vs Zombies.
Foarte fun si e ca o gura de aer proaspat din tot tiparul creeat de Angry Birds.
https://play.google.com/store/apps/d...G9nLktvckdHIl0.
Eu va recomand FPse .Acest program emuleaza orice joc de PSX pe aproape orice telefon fara lag.
Testat pe:
-Samsung Galaxy 5 = Merge fara lag dar putin incetinit
-Samsung Galaxy S = Merge prea repedesi a trebuit sa ii activez frame limiter ca sa fie jucabil
Jocuri care le am pe el:
Colin McRae Rally 2
Fifa Soccer 2005
Tekken 3
R4:Ridge Racer Type 4
Syphon Filter 3
Recomand Minecraft Pocket Edition:
Mi-am pierdut zilele astea ceva timp in el. E mai greoi decat cel de pe PC, dar e foarte fun.
---------- Post added 24-05-2012 at 10:49 PM ----------
De asemenea, va recomand Space Invaders Infinity Gene. Unul dintre cele mai bune jocuri de pe Android.
Nu joaca nimeni CS Portable?
Este cea mai buna replica de Counter Strike, pe care am vazut-o pana acum.
https://play.google.com/store/apps/d...Portable&hl=ro
Recomand Amazing Alex si Dead Space
Sent from my E15i using Xparent ICS Tapatalk 2
Nota 10 pentru CS Portable. Momentan vreau sa termin Max Payne si GTA III. Ruleaza bine pe un Samsung S Plus.
Joaca cineva Game Dev Story ?
Bookmarks