Virtua Tennis™ Challenge
https://play.google.com/store/apps/d...sega.vtc&hl=ro
Recomand!
Virtua Tennis™ Challenge
https://play.google.com/store/apps/d...sega.vtc&hl=ro
Recomand!
De cateva zile a aparut The Bard's Tale! Il recomand!!!!!!!
Nu exista joc mai tare!
Il am pe PS2, XBOX, PC & iPhone 4.......si daca as avea telefon pe Android l-as cumpara fara sa mai stau pe ganduri!
Android inseamna foarte mult,e OS-ul care se gaseste intr-o infinitate de produse. Daca isi ia un Android "cheap",o sa se trezeasca ca poate sa il arunce in secunda 2 la gunoi. Daca vorbim de frumuseti ca Galaxy S,Galaxy Note si altele din aria produselor de calitate peste medie,atunci da. Un iPhone 4 da clasa lejer unui smartphone cu Android mediu. Se pupa hardware cu software si e combinatia ideala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aha.
Dupa ce am vorbit atat de mult cu atat de multi oameni,mi-am dat seama ca nimeni nu are dreptate. Doar gusturi. Apple sau Samsung,X360 sau PS3,PC sau Mac,BMW sau Mercedes...toate,toate discutiile pe marginea acestor subiecte sunt inutile si nu de putine ori,cretine. Fiecare are plusuri si minusuri. Diferenta e ca fiecare se agata de ceea ce ii place si in baza acestui aspect,fiecare aduce argumente pentru asta. Dupa aceea vesnica discutie cu fanboyism-ul,punctul culminant al conflictului si bine,pa. Nu se intampla nimic,nu castiga nimeni niciodata. Victoria nu e de partea nimanui pentru ca nimeni nu se recunoaste infrant. It's that easy. Si eu am defectul asta. Nu am nicio problema daca lauda cineva Android-ul. Dar daca il prezinta in antiteza cu Apple si ii da o bila alba,trecand ce imi place mie pe o treapta inferioara (prin formulari simple - Android is better),iau foc. Asa privesc lucrurile si cei din tabara vecina. De mii de ori mi-am promis ca o sa ma abtin,ca o sa tac,dar parca am un reflex de a apara ce imi place si ce folosesc. Deoarece simt ca ma ataca in mod indirect pe mine. Desi nu e asa.![]()
In fine...nu stiu cat de bine m-am facut inteles. Dar asta e in natura umana,cred.
Pana una alta,cred si sper sincer ca asta sa fie ultimul meu post pe aceasta tema. Urasc offtopic-ul.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ai un punct de vedere foarte bun dar nu este o chestie de fanboy.Eu apreciez foarte mult iOS si chiar as cumpara un iPhone daca mi-as permite , dar am avut ocazia sa testez vreo 2 saptamani iOS si mie , mi s-a parut ca e net inferior dar asta e parerea mea.
Sent from my E15i using Tapatalk 2
Se poate sa reveniti on-topic? Pe topicul de iPad/iPhone Games chiar se discuta despre jocuri, nu despre cat de tare e iOS-ul fata de Android. Se poate sa reusiti acelasi lucru? Thx!
Recomand Age of Zombies.Este creat de Halfbrick , studioul care ne-a adus Fruit Ninja si este foarte addictive.
Sent from my E15i using Tapatalk 2
Ieri a aparut Bad Piggies (pe Android sunt free ambele variante, cea standard si HD).
Am jucat primele 25 de nivele, foarte fun, mai bun ca Angry Birds.
Recomand Broken Sword: Shadow of the Templars Director's Cut. Am terminat jocul acum multi ani pe PC si cand am vazut ca este si pe Android a trebuit sa-l am neaparat. Asadar, daca sunteti in cautarea unui adventure extraordinar nu-l ratati!
Bookmarks