Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 5 of 5

Thread: Totul despre Samsung Galaxy S4

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Totul despre Samsung Galaxy S4

Well, acum ca am aflat din stirea initiala ca Samsung a trecut de 20 de milioane de unitati de Galaxy S4 vandute... nu cred ca ar strica sa avem un thread dedicat. Stirea o puteti gasi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f11...-galaxy-s-4-a/. Din pacate, eu am fost posesor doar pentru o saptamana or so (l-am vandut aici), asa ca nu va pot oferi decat o experienta "limitata".

Pe scurt, ecranul este magnific, build quality-ul este destul de OK (desi e cam deranjant acel plastic "lucios"), viteza este asa-si-asa (din pacate e Android si asta se simte - exista slowdowns care sunt de ne-explicat pe un astfel de quad core), se incalzeste cam tare in anumite momente... Va recomand sa dezactivati toate acele functii pe care nu le folositi... pentru ca intr-adevar consuma baterie in draci. By default m-a tinut doar cateva ore... de-abia dupa ce am oprit cam toate nebuniile am reusit sa-l tin o zi in usage normal.

Mai jos voi lista si specificatiile importante pentru S4:

Marime (mm): 136.6 x 69.8 x 7.9
    Greutate: 130g
    Ecran: 5" Super AMOLED
    Rezolutie: 1920 x 1080
    Storage: 16/32/64GB
    SD Card: Yes
    CPU: Octo-core 1.6 GHz Exynos
    GPU: PowerVR SGX 543MP3
    RAM: 2GB
    Camera: Fata 2MP, Spate 13MP
    Conectivitate: Wi-Fi 802.11ac, 4G LTE, HSPA+,IR
    Bluetooth: 4.0
    Baterie: 2600mAh

Astept si impresiile voastre legate de S4... daca aveti tweak-uri, sfaturi utile... sau ati descoperit ceva interesant la cel pe care Samsung il numeste "iPhone killer".

2. #2 SP
    Banned asperas's Avatar
    2 si 3 le am dar pe 4 chiar nu il mai iau..gata ajunge!

pt off:in 2009 am asteptat asta dar..
    Attached Images Attached Images nokia-nibiru-pacat-ca-ramas-insa-doar-la-stadiu-de-concept.jpg

3. #3 SP
    Member Snoopz's Avatar
    L-am luat aproape de lansare si pot spune ca am fost dezamagit putin de calitatea telefonului. Display-ul mi s-a parut de toata jena , la luminozitate scazuta negrul de la tastatura devine un verde spre negru , la soare e chin cu el chiar si atunci cand luminozitatea e la maxim, freeze-uri destul de enervante din cauza "domnului" TouchWiz, unele jocuri sacadau...etc.
    Cu ultimul update se pare ca au reusit sa scape de problemele software , iar cu display-ul s-a rezolvat prin mentinerea la maxim a luminozitatii.
    Parerea mea e ca e ok , dar se putea muuult mai bine , oricum..nu se poate numi un "iphone killer".

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Grr, ce magari au fost la faza asta cei de la Samsung... au manarit codul astfel incat in benchmark-uri sa mearga la frecvente pe care altfel nu le-ar folosi nici neam: Samsung boosts Galaxy S4 benchmark results - John Paczkowski - Mobile - AllThingsD. Nu e frumos...

O analiza mai in amanunt gasiti pe AnandTech | Looking at CPU/GPU Benchmark Optimizations in Galaxy S 4.

5. #5 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Dupa un update la android 4.3 toate problemele de lag/freeze-uri parca s-au diminuat ,la fel si problemele cu display-ul (nu stiu daca era doar la mine , dar cert e ca acum sunt multumit si retrag afirmatiile de mai sus), nu am reusit sa-l butonez prea mult pentru ca mi-a picat bateria.
    Revin cu niste pareri dupa ce vine de la garantie..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.