Dant3: Eu acum chiar sunt fan declarat Apple... n-am timp sa ascult pareri de genul "welcome to 2012". Pe cele pertinente le iau de fiecare data in calcul, no worries. Poti sa ma certi cu Apple, i don't mind. Spre deosebire de altii eu ma joc zilnic cu ambele tabere (ba chiar 3 daca luam si Microsoft in calcul)... si m-am saturat de afirmatii aberante si chestii de genul "userii Apple sunt niste prosti, plini de bani si care nu pot gandi singuri fara ajutorul meu".
In mod normal sunt doar niste device-uri... ar trebui sa nu punem atata "patos" la asa ceva, insa tocmai haterii te aduc la pragul in care zici "frack it, decat sa fac parte din tabara unuia care gandeste atat de low, mai bine ma consider fanboy Apple si gata". E mai curat si mai cinstit (cum zicea si tudyniuz). So, here i am, a fanboy Apple!
Nu stiu daca ai observat, dar majoritatea celor care au postat ciudatenii (ca altfel nici nu stiu cum sa le spun), nici macar n-au citit articolul/postul initial. Asta denota ca oricum postau contra, indiferent de ce scriam sau daca argumentam in 2-3 randuri sau 200-300 de randuri. Pentru ca deh, la unii nu conteaza cifre, statistici, evaluari, testele, real life usage-ul, parerile utilizatorilor, etc.. Nope, conteaza doar ca Apple sucks si Google (sau introduceti orice alta firma aici) rulez! Acela nici macar nu e un fanboy Google, ci e un hater Apple.
So, e motivul pt. care am ales sa ma despart de tabara Android (nu fizic, glumeam... voi pastra si voi folosi in continuare device-urile cu Android pe care le detin), si sa ma alatur unora care nu au ochelari de cal si nu pierd atata timp injurand ce-a mai scos cealalta tabara. Cred ca am incercat sa scriu cat se poate de structurat, pro si contra, sa argumentez fiecare lucru in parte, pentru ca oricum a fost degeaba. Si cand vei face lucrul asta si tu, iti garantez ca la un moment dat ti se va pune pata vazand atata ignoranta si lipsa de interes in ceea ce "construiesc" ceilalti.
Si in final chiar nu inteleg de ce imi dai a nu stiu cata oara acelasi sfat. Ce-ar trebui sa fac, sa accept ca voi fi un prost daca imi voi lua un device Apple? Sau sa spun "bravos mai, de-abia am ajuns si noi la nivelul vostru din 2012"? Stiind ca nu e asa, imi pare rau, dar nu voi accepta... Iar treaba asta n-are nici cea mai mica legatura cu faptul ca sunt admin. N-a primit nimeni ban pt. asta, n-a fost nimeni sanctionat... si nici nu va fi.
Prin urmare, maine dimineata la ora 8:00, voi avea preorder facut la modelul de 4.7", 64GB, Space Grey. Amen!
P.S. Si nu, nu dau niciun ban pe el! Beat that, Android fanboys!![]()
Bookmarks