Playstation 4 pro nu are port audio optic? Cum o sa conectam sistemele audio?
Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
Eu am inteles ca versiunea slim nu va avea port optic. Pro-ul stiu ca va avea
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Eu nu m-as panica atat de tare in locul vostru. Lipsa portului nu cred ca are o importanta atat de mare. De regula cine are un sistem home cinema sau ceva de genul, il are legat direct la TV incat indiferent ce folosesti, fie ca e receiverul TV, o consola, un blu-ray player sau orice altceva, sa te bucuri de acelasi sunet prin acelasi sistem audio.
N-am legat niciodata, de cand cu portul optic de pe PS3, niciodata vreun sistem audio direct la consola, ci mereu la TV. Voi de ce nu ati lega sistemul home cinema, soundbar sau ce mai folositi direct la TV? 95% din ele au port optic.
daca leg sistemul la tv si tv-ul la ps4 scot 2+1, daca leg consola direct la sistem scot 5+1.
Hai sa iti dau eu un exemplu legat de cum am eu acum sunetul de pe PS4.
PS4 intra in TV prin HDMI, iar din TV se duce optic direct in sistemul audio.
Pe langa sistem am si niste casti de la Sony wireless 7.1. Din PS4 iese cablul optic si intra in receiverul castilor. Tv-ul are, din pacate, doar o iesire optica si n-as putea sa bag castile tot in el.
Chiar m-am speriat putin cand am vazut imaginiile cu Slim-ul ca n-are optic, dar m-am linistit cand au lansat Pro-ul si am vazut ca l-au pus la loc.
Urmatoarea varianta probabil ar fi fost un splitter de semnal optic, in caz ca n-ar fi avut Pro-ul iesire.
Cred ca depinde si ce stie TV-ul sa decodeze. Daca stie sa decodeze DTS, iar PS-ul este setat la audio pe HDMI (DTS), in sistem ar trebui sa se duca la fel din TV.
App, TV-ul trebuie setat si el pe passthrough.
Din cate stiu eu cablu optic nu se pres inpaca cu DTS . Am avut batai de cap cu un home cinema Panasonic din cauza asta.
Ma jucam zilele astea The Evil Within si observ ca are un framerate infect, motiv pt care l-am șters dupa o ora. Nu cred ca am jucat joc pe ps3 sau 4 care sa ruleze mai rau ca asta (da, am updaturile la zi).
Acum stau și ma gândesc: oare jocurile astea care acum au unele scăderi de framerate nu vor rula mai bine pe Pro? Sa tina si ele măcar un 30 fps constant. Ca altfel ma ia cu dureri de cap. Am prea multe pretenții?
Asta am înțeles, dar oare pe Pro jocurile de genul nu vor rula mai bine? chiar dacă nu primesc nici un update
classica era PS3 in Logitech Z5500, iar acum XO in soundbar tot prin optic. PS4 Slim e bun pt la birou![]()
Faza super e ca deja s-a ieftinit ps4. La Altex versiune de 500gb e 1200 lei, de la 1450 cat era. Si cele second scad vazand cu ochii. Deci ceva bun tot aduce pro-ul.
PS5 or Die! Deja PS4 store is crap de zici ca o ia pe urmele lui PS3 store (lag,crash,freeze ) asa ca buhuhu sony cu proooul tau..acum pe langa jocuri remaster/ remake/definitive? ce ar fi si o consola remasterizata pt acesti clowns people nu?
Bookmarks