Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 97 of 155 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 ... LastLast
Results 1,921 to 1,940 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #1921 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Imi place ca omul lauda HDR si spune ca nu merita TV fara HDR, dar nu are niciun joc cu suport pentru asa ceva si s-a uitat doar pe Youtube

2. #1922 SP
    Member Sherwood's Avatar

3. #1923 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Aveți o recomandare de un TV 4k cu HDR mai de doamne ajută, cu diagonala intre 40 - 48 inch (mai mare nu am unde să-l pun)? Văd că pe emag variază de la 2500 RON la 7000... Dc avem un thread dedicat pt asta dati-mi link și ștergeți comment-ul.
    Thanks

4. #1924 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Fu**ing HDR, nu ma enervati ca de Craciun ma duc si ma scald in HDR
    E inevitabila miscarea

---------- Post added 14-11-2016 at 17:55 ----------

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Imi place ca omul lauda HDR si spune ca nu merita TV fara HDR, dar nu are niciun joc cu suport pentru asa ceva si s-a uitat doar pe Youtube
    infamous

5. #1925 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Aveți o recomandare de un TV 4k cu HDR mai de doamne ajută, cu diagonala intre 40 - 48 inch (mai mare nu am unde să-l pun)? Văd că pe emag variază de la 2500 RON la 7000... Dc avem un thread dedicat pt asta dati-mi link și ștergeți comment-ul.
    Thanks
    http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1375485

6. #1926 SP
    Member Kupy's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu? Nu am zis ca nu merita TV dacă nu are Hdr, am zis ca nu merita sa îți iei un pro dacă nu ai Hdr TV și ca nu e o țeapă tot ce se zice online ca Hdr e "the thing". O sa descarc iar uncharted și o sa îl joc în Hdr, nu am avut asa mult timp. Oricum mai bine taci pe forumul asta decât sa îți exprimi o opinie.. Sau mai bine te uiți la alții cum joaca pe YouTube și îți dai cu părerea..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

7. #1927 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai cum poti sa spui ca nu merita TV fara HDR pentru PS4 Pro daca tu nu ai jucat niciun joc cu HDR? Doar te-ai uitat pe Youtube. Vrei sa iti dau quote? Ca fix asta ai spus cu o pagina in urma.

8. #1928 SP
    Member Kupy's Avatar
    Am zis ca nu merita sa îți iei pro dacă nu ai TV Hdr, și e o opinie. Poți sa fii sau nu de acord, nu sa faci mișto. Am zis și ca nu am jucat Hdr, ce altceva mai era de adăugat?
    Le: daca îmi place pe YouTube o sa îmi placa și în jocuri sigur.

9. #1929 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Sherwood View Post
    Nu l-am înghițit pe omul ăsta până acum, am zis sa urmăresc, am râs cu lacrimi. Ce pot sa zic, mașinăria M$ s-a pus în mișcare, mai ceva ca mașinăria de vot PSD-ului. Până lansează cea mai cea consola cu cei mai clari pixeli au morcovul adânc, cu frunze cu tot.

10. #1930 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Tu citesti ce spui? Pe bune acum, spui ca nu merita PS Pro fara TV cu HDR, dar tu personal nu ai incercat niciun joc cu HDR! Cum poti atunci sa lauzi HDR fara macar sa il fi incercat tu pe propria piele? Asta incerc eu sa pricep. Ca iti place cum se vede pe Pro in 4K si esti dat pe spate te cred, mai ales ca mi-ai dat impresia ca e primul tau contact cu 4K. Dar HDR? In ce joc l-ai incercat incat sa spui ca nu merita un TV fara HDR pentru Pro?

Quote Originally Posted by Kupy View Post
    Ps4 pro merita doar dacă ai TV 4k HDR..... Nu am nici un joc cu Hdr încă, dar am jucat skyrim, Smite, fifa, si battlefield campania la început în tranșee......
    Ce e trist este ca sunt unii care chiar te cred.

11. #1931 SP
    Member Kupy's Avatar
    Înțeleg ce zici, nu chiar Hdr sa fie neapărat de moment, și un TV 4k e de ajuns. Dar o sa iasă jocuri Hdr curând, și pt asta e făcut pro. Și dacă ai ps 4 normal, nu se merita sa îl iei pe cel nou fără TV 4k, non sau Hdr. Acum poate e mai corect exprimat

12. #1932 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Chiar iti recomand sa joci 2-3 jocuri cu HDR ca sa vezi diferentele si apoi sa spui dupa ce ai si testat ce crezi, ca pana atunci e aiurea sa spui treburile astea. Daca le incerci si ai aceasi parere, e cu totul altceva, ai testat cu ochii tai si ai vazut diferentele. Acum nu e decat entuziasm si cam atat.

13. #1933 SP
    Member Kupy's Avatar
    Sunt excitat, recunosc, dar nu fac reclama și nici nu bag pe gât, am încercat sa mai elimin din îndoieli ca încă e multa lume care se întreabă dacă merita sau nu.. O sa joc uncharted si o sa zic la fel, ca mi-au curs balele.. Și o sa joc și tot ce urmează în Hdr și o sa zic la fel probabil

14. #1934 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Cred ca vrei sa zici entuziasmat )

15. #1935 SP
    Member Kupy's Avatar
    Nop, am zis bine

Intre in input lag de 30 ms și unul de 120 de exemplu, cat de mare ar fi diferența la un shooter, driving game?

16. #1936 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Quote Originally Posted by Kupy View Post
    Nop, am zis bine

Intre in input lag de 30 ms și unul de 120 de exemplu, cat de mare ar fi diferența la un shooter, driving game?

Exact de 4 ori mai mare indiferent de genul jocului.

17. #1937 SP
    Junior Member xardas's Avatar
    Proaspat posesor de PS4 PRO.

Am si eu o curiozitate, cam cat dureaza instalarea uni joc, pentru ca Last of Us pare ca se chinuie de peste o ora la 80-85%, imi tot spune ca mai are 9.5 Gb si 12 minute. Interesant este ca pana acum s-a downloadad foarte repete, eu avand o conexiune de 1Gb. Este un bug sau asa e normal , sa dureze cu orele?

18. #1938 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Pune pauză la download, așteaptă câteva secunde si da-i resume. Should work the trick!

19. #1939 SP
    Member Syni's Avatar
    Quote Originally Posted by xardas View Post
    Proaspat posesor de PS4 PRO.

Am si eu o curiozitate, cam cat dureaza instalarea uni joc, pentru ca Last of Us pare ca se chinuie de peste o ora la 80-85%, imi tot spune ca mai are 9.5 Gb si 12 minute. Interesant este ca pana acum s-a downloadad foarte repete, eu avand o conexiune de 1Gb. Este un bug sau asa e normal , sa dureze cu orele?
    La mine in data de 10.11 când mi-a sosit consola a durat vreo 5 ore si tot 1 Gbps am...

Sent from my iPhone using Tapatalk

20. #1940 SP
    Junior Member xardas's Avatar
    Inseamna ca e de la reteaua PSN problema?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 155 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 ... LastLast

Bookmarks