Imi place ca omul lauda HDR si spune ca nu merita TV fara HDR, dar nu are niciun joc cu suport pentru asa ceva si s-a uitat doar pe Youtube :))
Printable View
Imi place ca omul lauda HDR si spune ca nu merita TV fara HDR, dar nu are niciun joc cu suport pentru asa ceva si s-a uitat doar pe Youtube :))
Aveți o recomandare de un TV 4k cu HDR mai de doamne ajută, cu diagonala intre 40 - 48 inch (mai mare nu am unde să-l pun)? Văd că pe emag variază de la 2500 RON la 7000... Dc avem un thread dedicat pt asta dati-mi link și ștergeți comment-ul.
Thanks
Eu? Nu am zis ca nu merita TV dacă nu are Hdr, am zis ca nu merita sa îți iei un pro dacă nu ai Hdr TV și ca nu e o țeapă tot ce se zice online ca Hdr e "the thing". O sa descarc iar uncharted și o sa îl joc în Hdr, nu am avut asa mult timp. Oricum mai bine taci pe forumul asta decât sa îți exprimi o opinie.. Sau mai bine te uiți la alții cum joaca pe YouTube și îți dai cu părerea..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pai cum poti sa spui ca nu merita TV fara HDR pentru PS4 Pro daca tu nu ai jucat niciun joc cu HDR? Doar te-ai uitat pe Youtube. Vrei sa iti dau quote? Ca fix asta ai spus cu o pagina in urma.
Am zis ca nu merita sa îți iei pro dacă nu ai TV Hdr, și e o opinie. Poți sa fii sau nu de acord, nu sa faci mișto. Am zis și ca nu am jucat Hdr, ce altceva mai era de adăugat?
Le: daca îmi place pe YouTube o sa îmi placa și în jocuri sigur.
Tu citesti ce spui? Pe bune acum, spui ca nu merita PS Pro fara TV cu HDR, dar tu personal nu ai incercat niciun joc cu HDR! Cum poti atunci sa lauzi HDR fara macar sa il fi incercat tu pe propria piele? Asta incerc eu sa pricep. Ca iti place cum se vede pe Pro in 4K si esti dat pe spate te cred, mai ales ca mi-ai dat impresia ca e primul tau contact cu 4K. Dar HDR? In ce joc l-ai incercat incat sa spui ca nu merita un TV fara HDR pentru Pro?
Ce e trist este ca sunt unii care chiar te cred.
Înțeleg ce zici, nu chiar Hdr sa fie neapărat de moment, și un TV 4k e de ajuns. Dar o sa iasă jocuri Hdr curând, și pt asta e făcut pro. Și dacă ai ps 4 normal, nu se merita sa îl iei pe cel nou fără TV 4k, non sau Hdr. Acum poate e mai corect exprimat
Chiar iti recomand sa joci 2-3 jocuri cu HDR ca sa vezi diferentele si apoi sa spui dupa ce ai si testat ce crezi, ca pana atunci e aiurea sa spui treburile astea. Daca le incerci si ai aceasi parere, e cu totul altceva, ai testat cu ochii tai si ai vazut diferentele. Acum nu e decat entuziasm si cam atat.
Sunt excitat, recunosc, dar nu fac reclama și nici nu bag pe gât, am încercat sa mai elimin din îndoieli ca încă e multa lume care se întreabă dacă merita sau nu.. O sa joc uncharted si o sa zic la fel, ca mi-au curs balele.. Și o sa joc și tot ce urmează în Hdr și o sa zic la fel probabil :)
Cred ca vrei sa zici entuziasmat :)))
Nop, am zis bine :)
Intre in input lag de 30 ms și unul de 120 de exemplu, cat de mare ar fi diferența la un shooter, driving game?
Proaspat posesor de PS4 PRO.
Am si eu o curiozitate, cam cat dureaza instalarea uni joc, pentru ca Last of Us pare ca se chinuie de peste o ora la 80-85%, imi tot spune ca mai are 9.5 Gb si 12 minute. Interesant este ca pana acum s-a downloadad foarte repete, eu avand o conexiune de 1Gb. Este un bug sau asa e normal , sa dureze cu orele?
Pune pauză la download, așteaptă câteva secunde si da-i resume. Should work the trick!
Inseamna ca e de la reteaua PSN problema?