Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 13 of 155 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 ... LastLast
Results 241 to 260 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #241 SP
    Member G@by's Avatar
    Eu cred ca la multi perceptia difera. Creierul fiecaruia proceseaza diferit.
    Am intalnit tipi care vedeau diferentele intre 30fps si 60fps, dupa 5 secunde de vizionat.
    Le palpaia imaginea, vedeau sacadat. Cica…
    Sincer va spun, cred ca mamaliga din tartacuta mea, se adapreaza mai repede la rate scazute. Altfel, nu-mi explic.
    La prima vedere pare un minus, dar de fapt cred ca este invers, chestie de adaptare.
    Si nu sunt caz singular. Foarte greu, spre deloc, gasesc diferente cand joc, sau cand vad comparatii facute pe Youtube.
    Ca sa observ cum vad altii, de le este efectiv aproape imposibil sa joace, imi trebuie ceva cu framuri cred ca sub 20.
    Poate ca e de ras, dar asta e adevarul. Si daca ma uit mai bine in postari, clar sunt forumisti carora 30fps le provoaca mari neajunsuri si comenteaza in consecinta, fiind foarte radicali. Ii cred. Inseamna ca chiar ii deranjeaza.
    Pana mai ieri, nu intelegeam de ce atatea discutii pentru ceva ce tinea, pentru mine, mai mult de cifre. In rest, nimic sesizabil.

    Ma uitam la filmul de mai jos. Nicio diferenta. Hai sa zic aproape, pentru ca am cautat insistent, cu multe replay-uri, sa vad ceva.

  2. #242 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Diferența dintre 30 si 60 e uriașă. Nici eu nu vad diferența între 60 si 90, cel mai probabil din cauză că tv-ul nu poate mai mult. Mi-e greu să cred că unii nu pot vedea diferența uriașă dintre 30 si 60 chiar și pe ecranul unui amărât de telefon.

  3. #243 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    cred ca la un TV mai mare si cat de cat capabil vezi diferenta de fps si in general atunci cand te uiti stanga - dreapta.

    in concluzie depinde si pe ce monitor/ tv te uiti.



    si cica 60fps se vede cel mai bine in rezolutie 1080p

  4. #244 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    De la 30 la 60 fps este intradevar o diferenta mare, insa de la 60 fps in sus nu se mai vede nici o diferenta, ochiul uman nu percepe mai mult de 60fps, diferenta este doar in timpul de raspuns.... Multi confunda putin lucrurile...dar asta e.

  5. #245 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asa cum ochiul uman nu percepe mai mult de 300PPI, nu?

  6. #246 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    De la 30 la 60 fps este intradevar o diferenta mare, insa de la 60 fps in sus nu se mai vede nici o diferenta, ochiul uman nu percepe mai mult de 60fps, diferenta este doar in timpul de raspuns.... Multi confunda putin lucrurile...dar asta e.
    Internetul este plin de doctori si de antrenori de fotbal.

    De asemenea, cei care nu si-au luat PS4 pentru ca "asteptau" sa iasa Ps4.5,34+7 si acum se felicita cat de bine au procedat ei, eu le sugerez sa astepte totusi pana apare PS7 daca tot au asteptat pana acum. Ar fi pacat sa-si cumpere. Au asteptat pana acum, de ce nu ar face-o in continuare?
    In acest timp, noi ceilalti care nu suntem asa isteti, ne vom juca pe consolele care apar si care au aparut si vom juca jocurile care apar si care au aparut.
    I'm out!

  7. #247 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu am pornit filmuletele de pe youtube pe tv(140) si se vede foarte clar la 30 fps cum atunci cand camera se misca stanga/ dreapta imaginea se vede cumva stearsa (in cadre) , pe cand cea in 60 fps se misca rapid.

    jucati BF4 pe ps4 si o sa vedeti cum jocul nu doar pare, chiar si este mult mai rapid/fluid in miscari ,insa si rezolutia de 900p se simte.

  8. #248 SP
    Member G@by's Avatar
    Eu ma abtin de mult timp sa spun ce-am spus, tocmai pentru ca stiu ca este o problema sensibila si naste discutii interminabile.
    In casa am un TV de 150cm diagonala, full HD si unul de 80cm, tot full HD (2 ani vechime), pe care am pus ambele console, dupa ce am luat si PS4.
    Deci diagonale mari, sunt. In fine, nu luati in seama prea mult problema asta. Am vazut ca mai sunt ca mine, prin comentarii si nu numai.
    La urma urmei nu este un incovenient (consider EU), ca percep imaginea fluida cu mai putine framuri.
    Va spun sincer, imediat dupa aparitia lui PS4 si XO, citind discutiile in ceea ce priveau diferentele HW, chestia cu framurile o percepeam ca fiind tot ceva legat mai mult de cifre, stiind de "boala" mea. Dar repet, cunosc caz concret ce sesizeaza imediat diferenta.
    In fine, sa consideram ca nu e asa important, de "cazul" meu spun, ca framurile sunt pentru multi ceva de dezbatut si…sa trecem mai departe.

  9. #249 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    daca tv-urile sunt generatie mai veche (100-200hz) , nu faci diferenta

    marog, sa incetam cu asta si sa revenim la ps4.5

    dupa 2 ani si ceva e prima oara cand PSN-ul imi trimite mail cu un gift de ziua mea

  10. #250 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    De la 30 la 60 fps este intradevar o diferenta mare, insa de la 60 fps in sus nu se mai vede nici o diferenta, ochiul uman nu percepe mai mult de 60fps, diferenta este doar in timpul de raspuns.... Multi confunda putin lucrurile...dar asta e.
    Ochiul uman nu percepe cadre, ochiul uman ,,inregistreaza" imaginea iar ,,perceptia" asa cum o numim noi se face de catre creier, drept urmare cu putin antrenament putem distinge intre diferente de cadre pe secunda, creierul are nevoie de antrenament nicidecum ochiul, ochiul ia totul de-a gata in limite inca teoretice urmand a fi demonstrate in practica. Stiintific este dovedit faptul ca ochiul uman nu inregistreaza cadre pe secunda ci imagine de-a gata.

  11. #251 SP
    Member G@by's Avatar
    Eu am amintit de creier (o comparatie ar fi diferenta dintre obiectivul si senzorul unui aparat foto) si imi scuze daca am deviat un pic subiectul. Am vrut doar sa mentionez ca sunt cazuri in care "fps"-urile nu sunt asa de importante.
    Se punea accent pe frame-uri in discutie si de aceea am vrut doar sa punctez.
    Oricum, ca sa ajungi sa spui "anything less than 40 fps hurts my eyes", cum spune unul intr-un cometariu la filmuletul postat de "poiuyt", e cale lunga.
    Deci chiar or fi "cazuri" care se simt serios deranjate de frame-uri mici.
    Pe de alta parte, da, ceasornicarul, care se "antreneaza" zilnic, nu-si pierde vederea ci dimpotriva, dobandeste o acuitate vizuala peste medie.
    Eu inca ma uit mai mult la TV, decat sa joc. Trebuie sa bag ceva "antrenamente".
    Gata. Scuze.

  12. #252 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Will there be a PlayStation 5? Sony executive Shuhei Yoshida reportedly isn't sure

    Sony’s Shuhei Yoshida has reportedly called into question the chance of there being a PlayStation 5.

    That’s according to OddWorld creator Lorne Lanning, who said during his appearance on the Game Informer Show (via NeoGAF) that he posed the question to Yoshida-san about a potential PS4 successor ahead of an onstage interview between the pair.

    "I said, 'well, what does the PlayStation 5 look like?' and he said 'you mean if'. [...] I said 'are you willing to say that on a stage?' and he said 'yeah, it's an if'."

    While this isn’t likely to mean the end of the PlayStation brand as we know it, Lanning was quick to add that the prospect of releasing new hardware that is intended to last seven years---as was the case with the PS3 and Xbox 360---is becoming less a viable option in this day and age.

    "It was a really interesting thing," added Lanning, "and he didn't give me a clear answer, but he's hinting at [needing] to be more agile. None of us know what the future really looks like, so how do we adapt faster? To me that's the way he was thinking about it [...] The idea that you're going to be releasing a piece of technology that lasts seven years into the future, I think, is less and less viable."

    Just recently, reports have cropped up that Sony is planning on releasing an upgraded version of the PS4, codenamed Neo. The claims have been backed up by more than one source, with DigitalFoundry yesterday commenting that the device is likely to be released in March 2017.

    The PS4 launched in November 2013 alongside the Xbox One, and has already sold nearly 36 million consoles worldwide to date.

    Sony has a major year ahead of it with the launch of PlayStation VR in October, plus a host of major exclusives including Uncharted 4: A Thief’s End, The Last Guardian, Gran Turismo Sport and No Man’s Sky.

  13. #253 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

  14. #254 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Sony au zis ca iese anul asta Horizon: Zero Dawn si Last Guardian. Parca vad ca nu apare nici unul anul asta.
    Horizon and The Last Guardian Will Launch on PS4 This Year, Sony Pledges - Push Square

  15. #255 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    In update spune ca nu este din cauza la PS4k

    “Yikes, I suppose I’ll chime in since that was taken way farther than I thought. Honestly it was just a general comment, obviously the whole point of the 4k is better looking games, that’s all I meant. It was never meant as a “It’ll run like ass on the PS4” chide. This is Guerrilla we’re talking about. Vast majority of this game’s development has been on the PS4. They’ve always done well in the performance department. I don’t think there’s a reason to fear for anything. “

  16. #256 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Horizon poate iesi anul asta, dar Last Guardian cred ca o sa fie System Seller pentru PS5 in 2020. Nu era vorba ca trebuia sa apara pe Atarari, oricum?

  17. #257 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Hi, my name is Sony an this is how I f**k up fans and their gaming related dreams. Welcome to jackass. Prima data cu Uncharted 15 mii de delayuri acuma asta, The last Guardian e Duke Nukem Forever in the making. Sony acuma trebuie sa se gandeasca cum sa mentina atatea zeci de milioane de fani/posesori de ps4 fericiti nu sa ne mai dea o flegma de genu asta. One more **** like that si Nintendo NX here I come.

  18. #258 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    S-au basit unii pe net si parca sunteți evreii in Al Doilea Război Mondial. Așteptați E3, vedem anunțuri oficiale și apoi aruncăm cu pietre, console samd...

    PS: Eu am auzit ca moare piticul în Game of Thrones, m..e Sony!!!

  19. #259 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    mai e putin si apare Uncharted, sa vezi liniste pe aici.

  20. #260 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Eu am auzit ca moare piticul în Game of Thrones, m..e Sony!!!
    Bueeeeei, pana si pe asta l-au omorat? Ce nenorociti astia de la $ony! Cred ca sunt mana in mana cu aia de la Apple! Si-i ajuta din umbra Microsoft. Pana la urma eu cu cine votez? Hac!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 155 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts