Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
Normal ca merita PS4 Pro acum.
Toate jocurile care sunt programate post lansare sunt optimizate ps4pro si vor veni xu sigla pe carcasa.
Chiar daca ai fhd acasa tot vei avea un avantaj vizual in fata actualei editii de ps4.
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
Asa cum am zis, Xbox a pierdut deja inca de la lansarea din Iunie 2013. Acum diferenta la vanzari se adanceste cu fiecare luna ce trece.
Teoretic TV-uri 4k HDR de buget vor apare, tehnologia e noua de aceea si pretul este pe masura. Nu are legatura marca TV-ului, atata timp cat are timp de raspuns mic in Game Mode si HDR activ.
Da, voi cumpăra cu siguranță mai ales ca am luat pe consola veche exact cât am dat, norocul meu ca am avut ediția limitata cu MGS 5![]()
Eu tot nu cumpar, imi iau la anul PS5 cu mai multi teraflopsi decat Scorpio si la pret mai bun, pana atunci nu mor daca injur odata pe saptamana cand mai deschid consola ca se misca greu sau sacadeaza Fallout 4 care oricum arata rau![]()
Eu am zis tv sony pentru ca am o problema cu tvurile competitorilor. Partea cu low budget 4k hdr gaming tv e de urmarit. Sper sa vedem ceva pana in paste 2017
Eu 'probabil voi cumpara anul viitor'.
Astept deocamdata sa apara pe piata si sa vad exact diferentele vizuale/de framerate intre PS4 si PS4 Pro, si dupa aia sa vad.
Sper sa nu se devalorizeze prea tare PS4 normal, ca sa nu trebuiasca sa pun o diferenta prea mare.
Eu personal nu schimb PS4 actual cu Pro. Se misca mai mult decat ok, singura nemultumire e bateria la DS4, baterie care vad ca nu au schimbat-o la Pro. Incalzirea si galagia am rezolvat-o tinand consola in loc aerisit. Sunt curios tinand cont de dimensiunea mai mare a Pro-ului daca sistemul de racire este mai bine dimensionat! (Vedem la iFix- it)
PS4 Pro nu suportă Dolby Vision, doar HDR10
Q: Will PS4 Pro include support for Dolby Vision HDR?
There are currently no plans to support Dolby Vision.
Guys, HDR10 si Dolby Vision sunt doar niste minimum specs pe care trebuie sa le indeplineasca un TV pentru a primi "aprobarea" de branding HDR10 / Dolby Vision, mainly panou 10/12 biti si minimum 1000 cd/m2 peak brightness (exceptand panourile AMOLED), PENTRU content video.
HDR in jocuri nu trebuie sa adere la niciun standard, it's just HDR. Deci daca il luati doar pentru jocuri HDR, si un 600 cd/m2 e in general dublu fata de cat duc tv-urile noastre luate in ultimii 2-3-4 ani.
edit: ceva util pt cei in cautarea tv-ului perfect pentru HDR:
http://www.rtings.com/tv/tests/pictu...eak-brightness
Eu stiu ca nu se poate, ăștia spun altceva.
E-mpire - UHD Blu-Ray on PS4 Pro: Still Possible?
Discutam discutii, c-asa e pe forum. Deocamdata, PS4 Classic (nici nu e atat de vechi, dar a intrat la clasice) isi face treaba, deci nu am motive sa il vand. Vajaie, face ca toti dracii, se mai impiedica pe scari ca un copil energic, dar mai duce el cat de cat. Pana face astm si alergie la praf...sa vezi atunci probleme.
E clar ca pentru cineva care este in cumpana, daca sa isi ia acum un PS4 sau sa astepte, varianta GeneratiaPro este cea mai buna. Pentru cine are deja, merita efortul doar daca ai un TV capabil. Vom vedea mai multe teste in viitor, acolo iti poti da seama daca merita cu adevarat sa faci acest pas, if the eye candy is worth it or not. Ca de sughitat, o sa sughite si caloriferul asta.
Ma refer fix la XBONE S.
Ps4pro se bate cu ce e acum pe piata iar Microsoft a raportat ca in august XBONE a vandut mai bine ca PS4 pentru a doua luna in viata lui.
Eu ma astept la un anunt din partea lui Sony ca o sa dea drumul la 4k player ... Asa ca de Craciun.
Când ai un GPU de 3 ori mai puternic decât concurența nu ai nevoie de niciun cadou de Crăciun, până la urmă eu îmi iau consola pentru jocuri in 1080p la 60 fps, sper sa nu dezamăgească.
Pai au anuntat deja ca se bazeaza pe parteneriatul cu Netflix si Ytb pentru content 4k. Doar americanii cumpara discuri cu filme 4k dar trendul zice ca piata fizica moare si se muta pe stream.
Deci vine Microsoft si marketeaza XBONE S cu player 4k care va mai avea durata de viata de 1-2 ani si este folosit de 10% din user baseul lor de 15 milioane sau pe'acolo? Nu tine ...
LE: Asta cu dezamagitul nu tine de Sony ci de game devs. Cu totii speram sa nu ne dezamageasca, mai ales eu ca am TV 3D FHD de 7 luni de zile si jur ca nu bag 1000 de euro in TV in urmatorii 2 ani.
Bookmarks