Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 73 of 155 FirstFirst ... 23 63 71 72 73 74 75 83 123 ... LastLast
Results 1,441 to 1,460 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #1441 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Nu cred. Din ce am citit, Samsung-urile cu hdr10 in game mode sunt KS7000 (model 2015) si KS8000 si urmatoarele (modele 2016). Niciunul dintre ele nu e sub 1000e nici la promotii.

2. #1442 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    Eu am cumparat tv asta expre pentru ps4 pro (merita?)
    Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49KU6172, 4K Ultra HD - eMAG.ro
    Daca vroiai HDR nu e bun, daca ai vrut doar 4K e ok. Ajunge pt PS4 Pro, doar ca din cele 2 mari feature-uri ai doar una (4K).

3. #1443 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    Eu am cumparat tv asta expre pentru ps4 pro (merita?)
    Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49KU6172, 4K Ultra HD - eMAG.ro
    De obicei e bine sa intrebi daca merita inainte sa il cumperi , poate asa-s doar eu dar cand e sa dau 3000+ pe ceva poti fi sigur ca sunt calare pe reviews/pareri/forumuri inainte de a ma decide daca se merita.

4. #1444 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Va inselati amarnic baieti Samsung 49KU6172 are HDR premium luati de mai studiati http://www.it-review.ro/samsung-49ku6172/

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

5. #1445 SP
    Dorin, inainte sa citezi un site romanesc care habar n-are ce e un TV 4K, mai ales HDR10 (si poate nu e vina lui pt ca e un site generalist de IT), ar fi bine sa nu acuzi pe altii ca se inseala in anumite afirmatii care le fac.
    Repet, seria KU6000 nu stie HDR10, ceea ce trebuie defapt pt PS4 Pro si Xbox One S (HDR Premium este marketing pur). Stie HDR dar nu HDR10, ceea ce e useless pt ca e nevoie de HDR gaming nu video... 2 chestii diferite. Iti recomand sa te mai documentezi tu intai sa faci afirmatii gratuite.

Ca sa stie toata lumea standardele HDR 4K agreate de UHD ALLIANCE:

• Display resolution: minimum of 3840 x 2160 pixels
    • Color bit depth: 10-bit signal
    • Color Palette: (Wide Color Gamut)
    • Signal Input: BT.2020 color representation
    • Display Reproduction: More than 93% of the DCI P3 color spectrum
    • High Dynamic Range
    • SMPTE ST2084 EOTF
    • Both Peak Brightness and deep black levels of either more than 1000 nits and less than 0.05 nits of black, OR more than 540 nits of peak brightness and less than 0.0005 nits of black level. (This dual contrast standard is likely a direct sop to LG’s OLED technology, which can’t match the high nit levels of LCD/LED displays but can completely outmatch them in terms of how dark their blacks go, thus re-bracketing the range which constitutes HDR and deep contrast.

6. #1446 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Cititi aici. Samsung KU6300 Review (UN40KU6300, UN43KU6300, UN50KU6300, UN55KU6300, UN60KU6300, UN65KU6300, UN70KU6300) Am aflat multe lucruri interesante despre Tv- uri, mai ales legat de HDR. De care sunt și eu interesat ..Sunt în căutare de un TV nou pentru ca urmează sa îmi iau PS4 Pro dar nu îmi permit seria "Ks" . App: seria Samsung KU6300 pe care au făcut testele este echivalentul din USA a lui Samsung KU6000 din EU

7. #1447 SP
    Si continuand ce spune d-nul goro, seria KU6000 nu stie HDR care ne trebuie pt consola noastra...

8. #1448 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Din ce vad eu acolo cam știe HDR 10 și a obținut și un punctaj de 7.9 pe partea de HDR Gaming. Pentru un TV în gama asta de preț. Ca vrei mai mult de la HDR tău., asta este strict problema ta și tine f mult de buget
    Atașez încă un link cu Best TV for HDR Gaming și best Buget TV for HDR Gaming
    http://www.rtings.com/tv/reviews/by-...dr-gaming/best

9. #1449 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Unii nu stiu sa citească chiar dacă au hârtia in față, fac parte din categoria aia, își știu numele doar cu buletinul în mână, dacă te uiți tu pe el...

10. #1450 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Unii nu stiu sa citească chiar dacă au hârtia in față, fac parte din categoria aia, își știu numele doar cu buletinul în mână, dacă te uiți tu pe el...
    Da si...nu
    Inteleg de ce unii o tin mortis pe a lor "merge daca are HDR Premium/HDR Effect/Game HDR mode....etc" pentru ca nu vor sa plateasca pretul cerut de tehnologie, dar si pe cei care atunci cand fac o investitie/cheltuiala pe ceea ce le place vor sa respecte standardele (adica daca HDR10 cere OBLIGATORIU un panel pe 10/12 bit de culoare atunci NU vor cumpara unul pe 8 bit care simuleaza 10 bit...).

Inteleg ambele tabere. Unii vor sa se simta ca in Mercedes dar nu vor sa plateasca acel pret. E de inteles, clar, toti ne dorim ceva mai bun. Iar altii fac acel sacrificiu financiar pentru a-si indeplini visul! Si pe acei oameni trebuie sa ii intelegem, o viata avem si aia merita traita din plin.
    Trebuie doar sa nu fim blocati in a-i convinge pe cei din jur de parerea noastra personala! Fiecare cu ce crede oameni buni, vrei HDR cheap ia ceva pana in 3.000 de lei, vrei panel HDR10 pe 10 biti, ia ce trebuie! Dar nu ii face prosti pe cei care iti spun ca acel TV de 2.000 si ceva de lei nu va fi capabil in a afisa acel efect la valoarea normala. In plus zilele astea urmaream niste modele de Philips/LG/Panasonic care chiar daca au panel pe 10 biti, nu intrunesc standardele HDR10 deoarece NU AVEAU PEAK BRIGHTNESS de 1000 de nits ci doar vreo 600-700. Asta ca sa va faceti idee doar...

11. #1451 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Site-ul de mai sus are o problemă sau nu stiu eu limba engleza, va las astea aici, TV-ul ăsta e cel mai bun pentru HDR Gaming, dar nu știe HDR in Game Mode, îmi scapă ceva?

img_20161102_104351.jpg

@leo nu e nici un da sau nu, citește mai bine despre ce e vorba aici. Cineva și-a luat un televizor, de acolo începe discuția...

12. #1452 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    interesant cum B6-le are cel mai mic lag in HDR..

eu daca mi-am luat tv de 6000ron in februarie si nu are HDR , ce ma fac ?!

parca si trefla si-a luat de 15000 de ron si tot asa, nu are HDR , tot anul asta parca prin ianuarie.. noi ce facem ?! ne taiem venele ?!
    da-l naibi de HDr.. Consola sa mearga brici si sa fie jocuri faine pe ea..

---------- Post added 02-11-2016 at 10:53 ----------

apropo , acel B6 este asta nu ?!

Televizor LED LG Smart TV OLED55B6V Seria OLED B6 139cm negru 4K UHD HDR - PC Garage

13. #1453 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Ala este. La EMAG vad ca este mai ieftin. 8999 lei

14. #1454 SP
    Este mult mai ieftin , dar marog .. in 2-3 ani asa or sa ajunga si astea la un 4000ron + un ps5 si aia e

il are si altexu

http://altex.ro/televizor-oled-smart...m-lg-oled55b6j

15. #1455 SP
    Member GoroMare's Avatar
    În mod sigur se vor ieftini, poate chiar mi repede. Sa vezi de la anu, gama 2017, cred ca nu v-a exista TV fără HDR

16. #1456 SP
    intreabarea ar fi , care este corespondentul pt acest TV B6 LG de la echipa Sony ?! sau nu are ?! desi promoveaza tehnologia..asta

17. #1457 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Site-ul de mai sus are o problemă sau nu stiu eu limba engleza, va las astea aici, TV-ul ăsta e cel mai bun pentru HDR Gaming, dar nu știe HDR in Game Mode, îmi scapă ceva?

Attachment 273028
    Până la urmă cum e, tot ei spun că nu se poate activa HDR in Game Mode. Pe forumul LG lumea se plânge de același lucru. Când vrei sa selectezi HDR in Game Mode, optiunea HDR este "grayed out"

18. #1458 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Pai nu are. SONY folosește LED IPS care este inferior ca luminozitate, spectru de culori, nuanță de negru, etc. Fata de OLED.

---------- Post added 02-11-2016 at 11:05 ----------

Dant3 și eu asa am înțeles. Ca i. 4k HDR nu poți activa Game Mode. De aici rezulta cea mai buna imagine în HDR dar cu imputlag mai mare, peste 60 ms

19. #1459 SP
    Eu cred ca HDR-ul nu mai tine de gamemode.. ci vine ca o functie separata cu lag mai mare sau mai mic, depinde de cat de mult costa tv-ul..

20. #1460 SP
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    Eu cred ca HDR-ul nu mai tine de gamemode.. ci vine ca o functie separata cu lag mai mare sau mai mic, depinde de cat de mult costa tv-ul..
    Ba tine de gaming ca altfel nu faceau Sony si Microsoft console compatibile HDR de dragul de a le face. Functia asta chiar nu e marketing daca ai TV capabil.

Bati campii pe topicu asta (HDR10) 100% imi pare rau.

---------- Post added 02-11-2016 at 11:54 ----------

Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Da si...nu
    Inteleg de ce unii o tin mortis pe a lor "merge daca are HDR Premium/HDR Effect/Game HDR mode....etc" pentru ca nu vor sa plateasca pretul cerut de tehnologie, dar si pe cei care atunci cand fac o investitie/cheltuiala pe ceea ce le place vor sa respecte standardele (adica daca HDR10 cere OBLIGATORIU un panel pe 10/12 bit de culoare atunci NU vor cumpara unul pe 8 bit care simuleaza 10 bit...).

Inteleg ambele tabere. Unii vor sa se simta ca in Mercedes dar nu vor sa plateasca acel pret. E de inteles, clar, toti ne dorim ceva mai bun. Iar altii fac acel sacrificiu financiar pentru a-si indeplini visul! Si pe acei oameni trebuie sa ii intelegem, o viata avem si aia merita traita din plin.
    Trebuie doar sa nu fim blocati in a-i convinge pe cei din jur de parerea noastra personala! Fiecare cu ce crede oameni buni, vrei HDR cheap ia ceva pana in 3.000 de lei, vrei panel HDR10 pe 10 biti, ia ce trebuie! Dar nu ii face prosti pe cei care iti spun ca acel TV de 2.000 si ceva de lei nu va fi capabil in a afisa acel efect la valoarea normala. In plus zilele astea urmaream niste modele de Philips/LG/Panasonic care chiar daca au panel pe 10 biti, nu intrunesc standardele HDR10 deoarece NU AVEAU PEAK BRIGHTNESS de 1000 de nits ci doar vreo 600-700. Asta ca sa va faceti idee doar...
    Aici e diferenta ft bine explicat de colegul. E chestie de panel...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 73 of 155 FirstFirst ... 23 63 71 72 73 74 75 83 123 ... LastLast

Bookmarks