free to play inseamna ca poti juca fara abonament lunar.
achizitia jocului tot pe bani o faci.
bineinteles, ca sa savurezi jocul cu adevarat tot trebuie sa platesti pe langa achizitia jocului multe extra![]()
free to play inseamna ca poti juca fara abonament lunar.
achizitia jocului tot pe bani o faci.
bineinteles, ca sa savurezi jocul cu adevarat tot trebuie sa platesti pe langa achizitia jocului multe extra![]()
asa-i
dar tot mai raman astea http://www.dcuniverseonline.com/free/
Joaca cineva acest joc ?? Eu il am si il iubesc, am platiti abonament si am inceput. Am lvl 11 acum. Daca mai joaca cineva sa imi dea add la PSN de mai jos
eu il downloadez de pe contul de us,18gb,se poate juca cu cei care il au pe eu? am ales us ca mi e mai usor cu dlc urile.se poate juca pe contul de romania?
nu am reusit sa ma joc pana acum,imi apare scris ca sunt serverele jos,l am luat pana la urma de pe uk dupa 3 ore de download
---------- Post added 02-11-2011 at 04:53 PM ----------
vad ca serverele merg,cel putin pe site asa vad
DC Universe Online - Home
Am incercat eu astazi merge jucat si pe contul de RO dar serverele vor fi cele de unde aveti jocul, adica zona 1 - US, zona 2 - UK si asa mai departe.
O sa incerc sa-l iau si eu in seara asta, sunteti mai multi pe UK sau US? Ca sa stiu pe care il iau...
UK it is. Doar ca se misca FOARTE greu, la inceput imi lua cu vreo 2 MB/s apoi s-a luat curentul si cand si-a revenit o lua cam cu 100 kb/s...
Bookmarks