Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 28 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 547

Thread: Killzone: Shadow Fall

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ce aveti ma? A fost in ton cu PS4 la care tenta de albastru predomina
    Deci sa intelegem ca ai date cum ca noul PS4 va fi albastru?

2. #22 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Direct-Feed Gameplay 1080p:

3. #23 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    render d-ala ca buna zua

4. #24 SP
    Banned cryyo's Avatar

Am urmarit firul de la controller dar nu am vazut consola.
    Actorul ala de culoare il stiu, e figura mare.
    Cand vezi astfel de clipuri intelegi de ce unele jocuri par mai tampe !

5. #25 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    render d-ala ca buna zua
    U think? Looks real to me...

6. #26 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    nu, se vede de la o posta ca e super scriptat si pregatit dinainte

7. #27 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si eu ma gandeam la fel sincer sa fiu, dar cum s-a zis si cu o pagina inainte, nu isi permit sa mai faca "macarii" de genul asta cum au facut in 2005. In plus, le-au dat maneta si alora sa joace, deci nu as zice ca e criptat.

Daca nu, e o intreaga conspiratie si toti sunt implicati. Mai ceva ca la Roosevelt...

Rasko, nu mai fii ca Trevor
    Attached Images Attached Images always-you-conspiracy-stuff.jpg

8. #28 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Ce a fost la sony event nu a fost si la show-ul lui ala?!WTF same gameplay exact acelasi gameplay.

9. #29 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    nu, se vede de la o posta ca e super scriptat si pregatit dinainte
    Yes,
    http://i.imgur.com/rAwJSHd.jpg

10. #30 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Blue&Orange: The Game

11. #31 SP
    Member theste99's Avatar
    Sunt diferente clare in prezentarea de la E3 si cea de la late night show-ul ala. Spre exemplu in primul video la minutul 4:24 il snaipueieste pe bad guy pe cand la minutul 2:01 din al 2-lea video il 'bubuie' pe bad guy. Ceea ce ma face sa cred ca ce am vazut la E3 este 100% real.

Edit:
    Nu stiu daca ai incercat o gluma in postul tau sau defapt nu te-ai prins ca am scris asa la misto.

12. #32 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Warning, offtopic, troll, ce vreti voi.... da il SNAIPUIESTE bine sau doar asa nitel? sau de fapt il sapuneste? ca nu pricep.

LE: CGI murdar

13. #33 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Curat murdar!

14. #34 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Da chiar asa super tare vi se pare gameplay-ul aratat la KZ4 de ziceti ca-i CGI, scriptat, etc.? Eu ma asteptam la o diferenta mare intre PS3 si next gen iar ce am vazut din KZ4 nu arata sa fie un foarte mare pas inainte asa ca ma gandesc ce e asa de greu de crezut ca este actual gameplay?

15. #35 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Laser frate

16. #36 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Ce-i cu laser-ul? Vroiai sa zici pepsi neamule?

17. #37 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Da unde te crezi aici ma baiatule ,in razboiul stelelor?

18. #38 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Target render evident.
    Attached Images Attached Images 2222222.jpg

19. #39 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Eu ma asteptam la o diferenta mare intre PS3 si next gen iar ce am vazut din KZ4 nu arata sa fie un foarte mare pas inainte
    Iti dai seama ca o iau usor-usor pe partea de grafica/hardware, ca doar trebuie sa mentina in viata urmatoarele console, cativa ani buni. Asa ca probabil prin 2016/2017 vom vedea un God of War 4 sau un Killzone 5 ce iti vor taia mau' ca sa zic asa, ce vor folosi peste 80% din puterea de hardware.

20. #40 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Pira View Post
    Asa ca probabil prin 2016/2017 vom vedea un God of War 4 sau un Killzone 5 ce iti vor taia mau'
    Pai si atunci dc ne trebe Ps4 acum daca (probabil) abia atunci ne va taia mau' ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 28 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Bookmarks