Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Vei cumpara un PS4?

Voters
299. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara un PS4!

255 85.28%
  • Nu, nu voi cumpara un PS4!

17 5.69%
  • Nu stiu daca voi cumpara un PS4...

27 9.03%
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 94

Thread: Vei cumpara un PS4?

1. #61 SP
    Banned sickchild's Avatar
    will buy , am avut 2 ps3 si un xbox 360, ps3 phat si xbox360 tot phat, nu am avut nici o problema cu ele si acum inca am ps3-ul generatia slim.nu are si nici nu a avut probleme si a fost trantit , lovit s.a.m.d. sper sa nu am ghinion cu ps4 si sa fie nevoie de service. RESPECT SONY~!! PS 4EVER!

2. #62 SP
    Junior Member cheloo67's Avatar

DA!

da o sa imi cumpar consola si vreau sa spun e prima consola care o cumpar, am ajuns la concluzia ca decat sa imi upgradez compul care ar costa mai mult decat dublu din pretul consolei mai degraba imi cumpar consola.

acuma parerile sunt impartite si mereu or sa fie asa, orice ai alege tot o sa pierzi ceva

asa ca astept cu nerabdare consola next gen si daca tot e vorba de next generation o sa trec si yo de la pc la ps in materie de jocuri...si ca tot veni vorba de jocuri vreau sa gasesc o comunitate de persoane serioase cu care sa putem schimba jocurile dar inca e devreme pt asa ceva la ps4...

3. #63 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    da...voi lua ps4 la lansare pentru ca acum dispun de fonduri(m-am angajat) dar si pentru ca nu cred ca are rost sa astept pana la Craciun...bundle-uri mai mult ca sigur nu vor aparea(s-au epuizat deja din precomenzi in tari precum franta si trimit bundles taman in Romania) si nu cred ca vor fi reduceri mai mari de 1 max 2 milioane..daca vor fi si alea.

4. #64 SP
    Banned sickchild's Avatar
    reduceri asa de repede?nici eu nu cred..

5. #65 SP
    Member COD.221's Avatar
    Am renuntat la pre.Order, motive sunt multe dar pe scurt o sa spun ca nu vreu sa ma grabesc, vreau sa aflu mai multe detalii despre X1 si PS4, pana de curand eram foarte sigur ca o sa merg cu Sony dar in ultima saptamana X1 castiga teren . . .

6. #66 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ... dar... mai bine lasa

7. #67 SP
    Member COD.221's Avatar
    ai vazut macar 1 video complet ? sau macar o pagina web din cate sunt mentionate ? ... nu cred .

8. #68 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    e pe bune treaba...adica se specifica despre interzicerea dreptului de a revinde un joc(software)...dar se mai si specifica faptul ca tu nu cumperi un joc(software)...ci cumperi doar drepturile de utilizare..prin urmare nu ai cum sa-l vinzi..ptr ei disc-based software este doar continutul de pe disc...cu alte cuvinte se refera la piraterie

mai pe scurt: ptr ei software=continutul de pe disc, hardware=discul blu-ray

9. #69 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by COD.221 View Post
    ai vazut macar 1 video complet ? sau macar o pagina web din cate sunt mentionate ? ... nu cred .
    Tu-ti bazezi decizia de a cumpara o consola PlayStation pe niste presupuneri alea unui YouTuber care se joaca pe Xbox si spune "Sony fanboys" pe tot parcursul videoului? Seems legit!
    Attached Images Attached Images nathan-fillion-loss-words-reaction-gif.gif

10. #70 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu nu inteleg cum dracu postati toate *****urile astea si nu va documentati putin inainte.

11. #71 SP
    Member COD.221's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    YouTuber care se joaca pe Xbox si spune "Sony fanboys" pe tot parcursul videoului?
    Ce conteaza asta, ai pus atentie pe lucruri putin importante - Youtuberu asta pe langa alti sare cu probe nu cu vorbe goale ! daca esti interesat sa faci o investigatie pe cont propriu esti liber sa o faci, in descrierea de pe youtube ai link la paginile despre care vorbeste,

Quote Originally Posted by bubli-789AD View Post
    Eu nu inteleg cum dracu postati toate *****urile astea si nu va documentati putin inainte.
    Daca te referi la ce am postat eu chiar nu inteleg, asta e motivul principal sa se DOCUMENTEZE lumea, pana mai alaltaieri eu nu stiam de ce invarteli/minciuni face sony, am zis ca Microsoft sunt niste mincinosi dar se pare ca e total invers, in ciuda faptului ca X1 e scumpa si avea o politaca DRM rasucita si bine gandita sa scoata bani ei nu au ascuns asta niciodata, Sony a luat asta in favoare lor si au profitat la maxim din toata povestea ...

12. #72 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Sursa ta ma lasa fara cuvinte, sincer. Ce naiba mai omule tu nu auzi ce limbaj foloseste ? Acele reguli in EULA sunt folosite de orice companie care vinde produse software si ghici ce, sunt normale.

13. #73 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Ce conteaza asta, ai pus atentie pe lucruri putin importante - Youtuberu asta pe langa alti sare cu probe nu cu vorbe goale ! daca esti interesat sa faci o investigatie pe cont propriu esti liber sa o faci, in descrierea de pe youtube ai link la paginile despre care vorbeste,
    Omule, tu ai citit vreodata ce scrie pe spatele carcasei unui joc de PS3? Ai mai jos o poza atasata cu ce scrie pe coperta jocului The Last of Us.

In caz ca nu vezi ce scrie in interiorul marcajului rosu, iti scriu si aici: "RESALE AND RENTAL ARE PROHIBITED UNLESS EXPRESSLY AUTHORISHED BY SCEE". Te-a oprit cineva sa vinzi jocuri SH de PS3?

Daca te referi la ce am postat eu chiar nu inteleg, asta e motivul principal sa se DOCUMENTEZE lumea, pana mai alaltaieri eu nu stiam de ce invarteli/minciuni face sony, am zis ca Microsoft sunt niste mincinosi dar se pare ca e total invers, in ciuda faptului ca X1 e scumpa si avea o politaca DRM rasucita si bine gandita sa scoata bani ei nu au ascuns asta niciodata, Sony a luat asta in favoare lor si au profitat la maxim din toata povestea ...
    Exista insa o mica mare diferenta. Ceea ce fac indivizii din acele clipuri se numeste DEZINFORMARE. Poate ar fi bine sa te documentezi de la niste surse mai de incredere, nu niste youtuberi in cautarea senzationalului.

In orice caz, hai sa presupunem ca ce spun ei este adevarat si sa facem o analogie. Sa inteleg ca tu preferi o persoana care te bate si apoi isi cere scuze fata de una care are intentia de a te bate dar se razgandeste?

END OF INVESTIGATION

nici nu stiu de ce ma chinui...
    Attached Images Attached Images photo-13.11.2013-12-22-51.jpg

14. #74 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    DA dar nu acum poate la anul

15. #75 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    "Why search for reason where there is none?" De ce nu-l lasati sa traiasca in lumea lui? Sunt multe persoane care vor lua Xbox One si cauta o scuza ca sa accepte pretul mai mare si putere de procesare mai mica fata de concurenta. Fiecare este lasat sa faca ceeace vrea cu banii lui si doar ca sa va arat, imi anulez si eu precomanda doar pentru ca isi anuleaza si COD.221. Na, asa. Le-am aratat

16. #76 SP
    Member COD.221's Avatar
    Ok atunci acesti indivizi sunt invidiosi pe PlayStation si vorbesc pentru ca e gratis,(ce se vende in comentariile de mai sus) bine e problema lor,. daca aia sunt FanBoy XboX atunci restu care au comentat aici nu mai vorbim imi pute mie ca sunt singurul impartial aici - oricum eu am renuntat la pre.order din alte motive asta a fost o discutie care a intervenit asa "flash" ,., dar bine ca macar lumea comenteaza/ da sfaturi si daca e cu mult sarcasm*

17. #77 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Pai daca iti pute de ce nu deschizi geamul coane, mai improspateaza aerul poate te limpezesti la minte, asa "flash".

18. #78 SP
    Member chesterb's Avatar
    Acum sunt în dubii. Nu știu daă să anulez comanda sau nu.

19. #79 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    Nu ai dubi, ai morcovu

20. #80 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    Anuleaz-o. O sa-ti dau tetrisul meu sa te joci pana la PS5. Asta daca ti-o cumperi si p-aia.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast