Ascultati ce va spun.DOMO il aduce anul asta!!!! Daca am dreptate vreau urari de Craciun de la toata lumea si cate un acatist.![]()
Ascultati ce va spun.DOMO il aduce anul asta!!!! Daca am dreptate vreau urari de Craciun de la toata lumea si cate un acatist.![]()
[email protected] aici am trimis mail si imi raspundeau in maxim 30 de minute
am trimis eu unu azi dar am scris in romana si nimik si aveam ps4 bundle cu 2 controler si camera + killzone
Da nui problema daca scri pe romana ca este cineva care stie romana si raspunde... dar bundle-u ala nu osa aduca numa anu vitor numa playstation4+killzone este disponibil .
vad ca mai sunt 2 ore pana il lanseaza oficial in UK. Poate le-or fi trimis deja si urmeaza sa dea trackingurile. Mie mi-au zis la telefon astazi ca later today. S-a facut later later today si nimic)
Ma gandesc ca da... anuleaza care o ai si precomanda care ii pe site si maine mai mult ca sigur osa primesti mail.
---------- Post added 29-11-2013 at 00:57 ----------
[/COLOR]am o presimtire ca primesc maine maill de la shopto![]()
Niste jegosi ordinari astia de la shopto. Uite ce imi apare in preorder platit deja. Nici un tracking nimic. mi-a bagat preorderul meu deja platit la backorder. Asta imi apare !
By tudyniuz in forum Health, Food & Sports
By AndRewqp in forum Offtopic
By Snake in forum Microsoft Xbox One
By Rasko in forum Sony PlayStation 4
By MonkY in forum Console News
Bookmarks