Pai da, dar nu e Limited Edition. Au avut, dar acuma mai au doar pentru Xbox One.
Vaianta Normala: Destiny PS4 | ALTEX
Varianta LE: Destiny + Vanguard PS4 | ALTEX
..unde vezi tu ca nu mai au?
Stie cineva daca imi fac comanda la ps4, de la mediagalaxy in cat timp ar ajunge consola acasa?
IMi poate spune cineva , in momentul asta in Romania de unde este e mai ieftin/ok sa iau PS4? Evident, cu garantie de cel putin un an.
Eu am vrut sa iau pt un amic de la acest user, are toate actele in regula. Consola e cumparata de la Orange in august, are 2 ani garantie, pret foarte bun, bafta!
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1164299
PS e din Bucuresti
Ms, insa am dubii cu garantia, poate stie cineva mai bine. Daca nu e pe numele meu, si o duc la garantie, nu imi refuza magazinul pe motiv ca nu este pe numele meu?
Glumesti? Nu te legitimeaza magazinul, garantia este transferabila pt orice produs, ai nevoie doar de factura si certificat. De ex certificatul meu nu are decat semnatura mea, nu este completat, se completeaza doar cand duci obiectul in serviceSau poti sa astepti BF, eu daca nu aveam consola o cumparam pe aia, la 1300 de lei e pomana. Ah, daca nu crezi poti sa intrebi in orice magazin sau chiar la OPC
Bookmarks