Decat sa-l arunce pe piata neterminat, cu bug-uri si glitch-uri care sa strice experienta de joc, mai bine asa. Nu moare nimeni sa astepte 2 saptamani in plus...cred![]()
Decat sa-l arunce pe piata neterminat, cu bug-uri si glitch-uri care sa strice experienta de joc, mai bine asa. Nu moare nimeni sa astepte 2 saptamani in plus...cred![]()
Tot respectul pentru oamenii de genu asta, care-si permit sa amane pana scot un produs finisat si nu sunt presati sa scoata jocul pe care-l au la data X![]()
Parca au zis ca il amana ca sa aibă "manufacturing time", înțeleg ca jocul e gata deci nu e vorba de nici o finisare.
Eu aștept jocul, apoi mă banez singur o săptămână. Mi-au amânat ziua de naștere cu vreo două săptămâni jumate, urâții![]()
LOL
mai bine bagau 2 luni daca tot nu-i gata jocu , ca parca vad ca nu le merg serverele la MP![]()
Oameni buni, n-ati citit ce scrie in stire? Nu e vorba de finisarea produsului ci de probleme de productie, ori nu fac fata, ori au probleme cu stocul, etc. Nu e amanat pentru ca mai lucreaza ei la texturi sau servere de MP.
Eu cred ca e un motiv inventat pentru a acoperi faptul ca cei de la ND au amanat jocul pentru a oferi timp de vanzari pentru R&C... Cam asta e parerea mea...poti amana un joc cu 2-3 luni dar cu 2 saptamani ......
Dar chiar nu e o problema, vine perfect jocul in perioada aia pentru mine...
Eu sunt super ok, ca oricum aveam de gand sa-l iau dupa vacanta de Pasti, deci cam pe 7-10, so...e absolut perfect![]()
Bookmarks