Salut . Am si eu o nelamurire . De curand (mai precis de cand a cazut PSN-ul) nu mai primesc TROPHY-uri . Am facut o gramada din challange-urile din "The Binding of Isaac" si NIMIC ... Exista vreo solutie ??
Salut . Am si eu o nelamurire . De curand (mai precis de cand a cazut PSN-ul) nu mai primesc TROPHY-uri . Am facut o gramada din challange-urile din "The Binding of Isaac" si NIMIC ... Exista vreo solutie ??
Apelez din nou la voi.
Nu reusesc sa-mi platesc 12 luni de PS+. Imi zice ca datele cardului nu sunt valide. Vreau doar sa stiu ce trebuie trecut la "Enter the billing address that is on file with your credit card company" ? Despre ce adresa ma intreaba ?? Adresa mea ??? Sau adresa bancii de unde a fost emis cardul ??? Cred ca aici e problema de-mi zice ca datele cardului nu sunt valide. Celelalte date le-am inrodus corect; numarul cardului, numele posesorului, data expirarii si card securiti code.
Mentionez ca am un card Visa de la Banca Transilvania (cardul galben, de cont curent).
Datele referitoare la adresa ar trebui sa fie exact cum sun in baza de date a bancii. Bineinteles ca se refera la adresa ta, nu la cea a bancii.
Ok. Am reusit sa-mi platesc si eu PS+ pe un an de zile. Adresa trebuia introdusa exact cum era in baza de date de la banca.
Acum am alta problema. Am cumparat Diablo 3 si inauntru am un cod pentru "Infernal Pauldrons". Din pacate imi da eroarea asta. Care e faza? Si totusi ce cuprinde "Infernal Pauldrons" ?
Despre ce sa ma interesez cand cumpar un joc sh, respectiv fifa14, ce intrebari ar trebui puse in principal?
Codul respectiv iti ofera un item pentru armura(umeri) care se numeste infernal pauldrons,nu e cine stie ce.
---------- Post added 31-12-2014 at 18:12 ----------
Daca ai cumparat jocu de la cineva inseamna ca a folosit deja codul ori nu l-ai introdus corect si de aceea iti da eroarea respectiva.
Jocul este nou, cumparat din magazin. Eu l-am desigilat. Si de introdus codul corect nu cred ca se pune problema, am facut-o de mai multe ori si aceeasi eroare. Ma rog, daca e doar armura respectiva si zici ca nu e cine stie ce, atunci treaca de la mine. Ii iert de data asta.![]()
Am ajuns la level mare si nu ma mai intereseaza armura respectiva. Si oricum n-am decat cont de RO. Importanta este informatia care ai dat-o, cum ca nu merg codurile pentru Store-ul de RO. De retinut pe mai departe,
Am vrut si eu sa bag azi niste screenshots pe un stick usb, si surpriza) , nu incape stickul pana in capat, din cauza inclinatiei consolei.
Infamous First Light si un puzzel platformer indie
---------- Post added 06-01-2015 at 17:41 ----------
Infamous First Light si The Swapper PS4
Prototype 2 si Ducktales Remastered PS3
Duke Nukem 3D Megaton Edition si Woah Dave! PS Vita
Salut,
Va deranjez si eu cu o intrebare.
Avand PS4 si PS+, observ ca nu pot downloada puzzle-ul free anuntat pentru PS4 (The Swapper). Nu imi apare nici la Monthly Games si nici nu apare efectin in store. Am cont de RO.
Voi ati reusit? Trebuie facut ceva mai special?
Mentionez ca Infamous First Light merge ok.
Merci!
Bookmarks