Da, am 1 tb in pro și 4 tb extern hdd, mă gândesc să schimb acel tb din pro cu ssd-ul asta și cine știe poate o să îl folosesc la ps5 . Ideea e ca ii ieftin la 140€.
Din toți astea 5tb mai am aproximativ 400gb free
Da, am 1 tb in pro și 4 tb extern hdd, mă gândesc să schimb acel tb din pro cu ssd-ul asta și cine știe poate o să îl folosesc la ps5 . Ideea e ca ii ieftin la 140€.
Din toți astea 5tb mai am aproximativ 400gb free
A primit un prieten erorile alea:
Prima oara: ce 33566-3
A doua oara: ce-33570-8
E de la hard? Ce solutii ar fi?
Salut
Ce model de ssd/capacitate imi puteti recomanda si mie sa cumpar pentru ps4 pro ?
Mentionez ca vreau maxim sa ma bazez pe 2 maxim 3 jocuri sa instalez.
Salut , imi puteti da va rog o parere care ar fi mai bun ? Sau ce ssd folositi voi si va merge bine .
https://www.emag.ro/solid-state-driv...ch-Action=view
vs
https://www.emag.ro/solid-state-driv.../pd/DY4GZQBBM/
vs
https://www.emag.ro/solid-state-driv.../pd/DDT733MBM/
Eu unu sincer n-as da banii pe ssd la PS4 acum. Mai rezista putin, mai strage niste bani daca e cazu și i-ati PS5, acolo chiar e diferența cu ssd-ul din ea. La PS4 nu câștigi mare lucru cu un ssd, nu cred ca merita 500 de lei pt un castig de maxim 10-20 de secunde la loading
Apropo, daca se anunta ssd-urile compatibile cu ps5, exista vreo sansa sa fie compatibile si cu ps4?
Pai PS4 nu are slot M2, doar SATA.
Pe PS4 poti pune orice SSD SATA, dar nu va beneficia de toata viteza lui din cauza interfetei consolei. Vei avea loading times mai bune decat cu un HDD totusi. Sunt destule clipuri cu comparatii pe youtube.
Salut. Vreau sa curat de praf un ps4pro si un controller. Credeti ca as putea strica ceva daca le deschid si ar fi mai bine sa nu umblu? daca stiti vreun tutorial bun pe youtube mi-ar fi de ajutor ca sa nu ma iau dupa oricine de pe net. Multumesc!
Am reusit pana la urma dar nu stiam ca nu pot ajunge la radiator fara sa deschid socketul ala la procesor sau cum se numeste asa ca a trebuit sa improvizez si sa adun pasta intinsa peste procesor pana o schimb cu alta pentru ca nu aveam la momentul ala.
In consecinta, cu ce curat acolo cand pun pasta noua? alcool izopropilic? si ce pasta recomandati?
Alcool izopropilic îmbibat în ceva cârpă care nu lasă scame. O pasta bună de procesor pc gen Arctic Silver ar fi ok, ai grija cât pui și cum o întinzi.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Cureti cu Alchool Izopropilic. lasi 2 3 minute sa se evapore.
Avand in vedere ca APU-ul este in forma de dreptunghi, eu am pus pe mijloc sub forma de o linie dar nu foare groasa.
Recomand pasta de calitate. Eu am folosit: Thermal Grizzly Kryonaut. Mi se pare cea mai buna.
Am avut rezultate exceptionale pe PS4 PRO.
Toate cele bune.
Anul trecut am schimbat HDD-ul din PS4 PRO cu un SSD Kingston KC600 1TB deoarece mi se parea lent. Loading-ul s-a imbunatatit cu 30-40 %. Usor de schimbat, mai dificil mi se pare sa-i pui din nou sistemul lui de operare. Am si un hdd extern WD Passport de 4tb conectat la el insa jocurile care ma intereseaza le mut pe SSD.
Bookmarks