Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 74 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1477

Thread: Bloodborne

1. #981 SP
    Member cosmins's Avatar
    Trebuie sa ai rabdare cu jocul asta. Mai multe hint-uri iti pot da cei care sunt mult mai familiarizati cu jocul sa zic asa, gen OEE, raducucosmin, rasko.

2. #982 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Îl iei pe G de la a doua lampă, ușa din stânga, lângă primul inamic.
    EDIT: se pare ca au mutat semnul lui, acum il gasesti in piata centrala, apare mare cu rosu summon sign.

---------- Post added 22-12-2015 at 21:01 ----------

Twitch live - NG+ - in mare parte o sa joc cu armele din dlc.

---------- Post added 22-12-2015 at 22:45 ----------

Cam asta sunt primi doi bosi si mai toate item-urile din prima zona:

Spre sfarsit vedeti si modalitatea usoara pt al bate pe Gascoine.

3. #983 SP
    Member Mishy's Avatar
    Am inceput DLC-ul si acum imi pare rau ca nu am inceput mai devreme. Acei hunteri de la inceput au sanse sa iti dea niste Blood Gem-uri cu mult peste ce am gasit pana acum in main game. Am gasit si o arma care se scaleaza bine cu skill si a devenit arma mea favorita, Beasthunter Saif, din pacate nu am reusit sa o duc decat pana la +8.

Apropo stie cineva unde as putea sa farmez Blood Stone Chuncks? Am incercat acei werewolves din Upper Cathedral, dar rar de tot pica cate un Chunck. Exista vreun loc mai bun?

4. #984 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Aia din upper sunt cam cea mai buna metoda, incearca sa folosesti si cele doua Eye runes care le gasesti pe parcurs ca sa iti creasca discovery. Mai poti incerca sa farmezi bosi din dungeons de depth 5 sau sa dai co-op search pe dungeon si sa speri ca fac unele high level. Sau le cumperi cu 20 nsight de la shop.

Despre saif, numai de bune am si eu de zis, chiar l-am folosit in vid de mai sus. Dar preferata mea vine putin mai incolo, cand ajungi in ultima zona intr-o fantana, un twinblade / double swords. Ii zice Rakuyo si este foarte buna pe dex build cum ai tu.

5. #985 SP
    Member Mishy's Avatar
    Am uitat de acele rune care maresc discovery, o sa incerc si asa poate o sa pice mai des. De dungeon-uri nu m-am apucat inca, am facut primul nivel sa zic asa unde boss era Undead Giant, dupaacea m-am oprit.

6. #986 SP
    Junior Member paduroiu's Avatar
    Cainhurst gargoyles mai pot fi farmati pentru Blood Stone Chunks.

7. #987 SP
    Member cosmins's Avatar
    Asta cu farminugul e lucrul care ma enerveaza cel mai mult la jocuri . De aia m-am lasat de Destiny, cred ca am sa il donez...

8. #988 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Dar nici nu trebuie să farmezi. Făcând jocul normal găsești chucks pentru 3 arme de la +6 la +9 și în dlc mai găsești pentru încă una și dacă țin minte bine, mai rămân câteva de rezervă.

Mai găsești o groază și în chalice dungeons, de la depth 4+.

9. #989 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu-s normal, am inceput azi NG+++.....Somebody stop me

10. #990 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    No, dar singur nu ești în stare?

---------- Post added 23-12-2015 at 23:33 ----------

Part 2 - Hammer time

11. #991 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Nu-s normal, am inceput azi NG+++.....Somebody stop me
    E greu sa te opresti. Eu sunt la 4 sau chiar 5. Am pierdut sirul.
    Attached Images Attached Images out_zps85416c8b.jpg

12. #992 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    eu nu tin minte nici macar cate caractere am

13. #993 SP
    Member cosmins's Avatar
    Intrebare : Influenteaza cumva jocul, ordinea in care omor bosii? Ca incerc sa o omor pe Ebrietas, are ceva daca o omor inainte de Logarus?

14. #994 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

Bloodborne

Numai incearca sa o omori pe Ebrietas...

Din ce stiu eu nu influenteaza insa risti ca atunci cand te vei intoarce sa fii putin overpowered si sa ti se para o batalie prea usoara. Toate la timpul lor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. #995 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Ebrietas in main game nu mai e un boss greu mai ales odata cu posibilitatea summon-ului unui old hunter chiar inainte de locatia ei. Reapectivul ii distrage atentia si tu te invarti in jurul ei ramanand ideal in spate intre tentaculele posterioare. Load bolt paper and go nuts. si daca ai choir bell-ul sa mai dai un group healing din cand in cand e perfect. Mie la ultimul encounter mi-a luat cam 3 minute timp in care am dat heal de doar vreo 5 ori

16. #996 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Recomand cu căldură invitare lui Baciu pt co-op la Ebrietas.

Doar 3 boși influențează lumea: Amelia, Rom și Nurse.

17. #997 SP
    Member cosmins's Avatar
    Mi-am facut build-ul bazat pe skill, cam asa ar trebui sa arate, credeti ca e ok? Vitality – 35, Endurance – 40, Strength – 15, Skill – 45,Bloodtinge – 17, Arcane – 6. Ca si arme al folosit Cane-ul, acum Blade of mercy si mai incolo sper sa ajung la Rakuyo. Si mi-a disparut baba din caterdrala ar trebui sa se intample ceva?

18. #998 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Vit duci la 50, end lași acoli ca nu îți dă deloc stamina după 40, skill tot la 50. După poți să duci arcane la 15 pt câteva Spells folositoare și restul dump în str pt puțin extra dmg.

19. #999 SP
    Member Mishy's Avatar
    Avand in vedere ca nu exista equip load in Bloodborne, la un build bazat pe skill mi se pare cam mult 40 End. Eu momentan am 25 + runa care mareste stamina si mi se pare de ajuns. O prioritate mai mare e Vit cum nu sunt scuturi in joc (este unul, dar nu are rost sa il mentionez) .

20. #1000 SP
    Member cosmins's Avatar
    Eu am plecat pe ideea ca stamina te ajuta foarte mult in lupta deoarece personajul nu mai "oboseste" si da incontinuu., nu mai face pauze. Eu consider stamina foarte importanta pe un bulid bazat pe skill. Daca ma insel imi puteti spune.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 50 of 74 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 60 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks