Np, daca mai ai nevoie de ajutor imi spui.
PS: pe ce ng esti? Parca a picat prea usor.![]()
Sunt pe primul.
Primul walktrough l-am facut varza am omorat NPC-uri si punctele la stats nu le pusesem chiar OK, am incheiat jocul in modul pasnic sa zic asaadica l-am lasat pe Gherman sa ma omoare. Am cumparat DLC-ul si am zis sa fac un nou caracter bazat pe skill.
Oricum dupa ce m-ai ajutat cu Rom cred ca am stat o ora si ceva sa il omor pe f..kerul ala din catedrala sa fac questul pentru Blades of Mercy. La un moment dat am zis ca abandonez eram numai draci.
Am vazut o arma interesanta in DLC http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Rakuyo dar am intrat de doua ori in Hunters Nightmare si nu am nici o sansa dau aia cu mine de pamant de zici ca nu e adevarat![]()
Rakuyo foloseam eu ieri la Rom. Daca mergi pe skill build este foarte buna. Se aseamana destul de mult cu Blade of Mercy, dar mai concentrata pentru PvE.
Pana sa ajungi la ea, poti incerca sa folosesti Riffle Spear sau Beasthunter Saif (in prima zona din dlc) sau Church Pick.
Tot pe la inceput mai ai Threaded Cane sau Saw Spear. Iar la final, poti sa iei Burial Blade.
Imi poate da cineva cateva sfaturi pentru Logarius. Phase 1 e destul de simpla, dar dupa ce face acel charge si incepe sa se axeze mai mult physical attacks nu ii mai pot face fata.
Eu tot făcea roll spre el si reuseam sa ajung cumva in spatele sau in lateralul lui. Daca fugi de el sau de atacurile lui nu ai nici o sansa. Daca faci roll spre el chiar in momentul cand ataca reusesti sa te feresti.
Stai cât mai aproape de el, de la distanță te omoară ușor. Dodge pana ajungi în zonă favorabilă, 2-3 lovituri, iar Dodge. Nu te lăcomi, foarte important.
http://www.jp.playstation.com/op/blo...update109.html
The newest update (v 1.09) has been released.
Major content for update 1.09:
Changes to weapons*
The strength and stamina cost for several weapons has been adjusted.*
Changes to Insight Shop*
・In order to trade for the Blood stone Chuck, the necessary amount of Insight has been changed from 30 to 20.*
・Trading for the Blood Rock is now possible. 60 pieces of Insight are required.*
※ A certain portion of the main game must been cleared in order to access the above.
Several other fixes and adjustments have been made.
Please look forward to the implementation of the newest update.
Thank you for playing Bloodborne. Keep up the hunt.
Scump rocku', dar e excelent ca avem acum posibilitatea sa le cumparam. Acuma o sa trebuiasca sa farmam insight lol.
Ei zic 65 pt ng și 115 pt ng+. Eu zic că depinde de build și de stats care le ai pt arma care o folosești.
Am un skill build, folosesc Threaded Cane +9 si as vrea sa incep pentru ca am vazut ca sunt cateva Skill weapons interesante. O sa incep si vad cum ma descurc, daca e prea greu mai continui cu main game.
În cazul ăsta aș recomanda un minim de 25 vit, 25 end și vreo 25 dex, adică softcap la cele mai importante skills pt ce folosești tu.
Build-ul meu arata cam asa: 30 Vit 22 End 30 Skill 15 Arc restul sunt base level. Ok, atunci pot intra linistit.
Da, cel puțin până la Maria faci tot destul de ok, de Orphan nu sunt sigur, dar mai faci levels până acolo.
PS: nu recomand să mai crești arcane, e total inutil. Ai cam 2 Spells folositoare (hunter bone, phantasm shell). Restul sunt decente, nu zic nu, dar scalingul pe care îl obții, chiar la max nu prea rentează.
Salutare! Am inceput si eu aseara sa joc Bloodborne.
Skill este un fel de Dex in acest joc right?
Incerc sa-mi dau seama cu ce gresesc.
M-am cam blocat la primul boss. Cel de pe pod.
Am incercat de 6-7 ori sa-l bat fara succes. 5 molotov aruncate pe el x1 oil prima data cand am ajuns acolo, roll printre picioarele lui, etc.
Ramane cu 55-60% viata, apoi o ia raznasi reuseste sa ma omoare.
Lock camera nu ajuta deloc. De multe ori vad balustrada la pod decat Boss ul.
Arma am ales acel Cane. Oare era mai bun Cleaver..
Ca armura am reusit sa-mi iau Yharnam Hunter Set.
Dar chiar si asa, toate astea nu ma ajuta sa trec mai departe.
Mai am varianta sa iau un lift care ma duce undeva in jos spre alta locatie. Si undeva ascuns de niste butoaie, am gasit o scara care coboara in niste canale cu sobolani si alte creaturi. Unde am murit imediat
Nici nu stiu ce sa fac. Sa incep sa farmez ca sa cresc in nivel acolo la Doll.
Nici nu stiu daca in acest joc build ul pe skill pe care incerc sa-l fac e ok.
Am terminat Dark Souls cu un build pe Str/Mastodon Halberd.
Si Dark Souls 2 cu un build pe Dex/Great Scythe/Uchigatana.
De aici si nesiguranta mea daca sa merg pe Str sau Skill in Bloodborne.
Mai majoritatea bossi-lor cand raman cu 40-50% din viata devin mai brutali. Chestia e sa ai rabdare si sa nu incerci sa fii erou in ideea ca il termini repede ca nu ai nici o sansa asa. Vezi ca il poti chema pe Gascoigne in ajutor.
Nu pot chema alt jucator. Mi-a expirat ps+
O sa caut locul de unde pot sa-l chem pe Gascoigne sa ma ajute. Thanks!
Praise the Sun! ....uhhh. wrong gameBlood echoes maybe?
![]()
Bookmarks