Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 74 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 1473

Thread: Bloodborne

1. #461 SP
    Member rockybt18's Avatar
    @eagle-eye: da, ai dreptate, am citit ceva guides incomplete pentru moment si ar fi 4 ,,umbilical" things. Stiam ca este nevoie de 3 bucati, dar nu stiam ca sunt 4 in joc. Acum nu stiu daca trebuie folosite in vre-un fel sau doar sa fie in inventar.
    Si totusi...
    [spoiler=Cum gasesti cele 4 parti pentru bonus boss]1. One cord can be obtained from The Old Abandoned Workshop. Unmissable.

2. One cord can be obtained from Mergo's Wet Nurse . Unmissable.

3. One cord can be obtained from Arianna, who you must encounter before killing Rom, and several factors might lead to her premature death after this, such as what other NPC's you've selected to live in the same area (you can send her two places). Missable - if you don't talk to Arianna early enough in the game.

4. One cord can be obtained by killing Iosefka, after she has given birth. To do this, you must not make her hostile prior to killing Rom. Missable - if Iosefka dies prematurely, from entering her room when she warns you not to.
    Sunt necesare doar 3. 2 se iau obligatoriu.[/spoiler]

Referitor la Insight, nu doar bossii cresc in damage. Usile, geamurile nu vor mai putea fi folosite, ma refer la cele cu lanterne afara cum este si cea cu Arianna. Toti pleaca la vanatoare sau se baricadeaza in case.

2. #462 SP
    Junior Member Monex's Avatar
    Am citit pe net ca sunt numai 3 iteme speciale( Ombilical Cord sau ceva). 1 il gasesti in Abandoned Dream, unu il iei de la Iosefka si unu de la Ariana( pe care nu am gasit o in timp si cred ca nu mai e). Sper sa ai dreptate. Eu am gasit 2 pana sa aflu ce reprezinta respectivul item.

^ Am fost in acelasi timp. Super, super. Am 44 insight.... ar trebui sa scap de el?

3. #463 SP
    Eu am incercat sa ma limitez la 19 Insight active langa Echoes. Restul le consum sau le pastrez pe cele din inventory pana am nevoie de ele. Ia potiuni cu ele, pietre, etc.

4. #464 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ajuta la ceva daca ai Insight mai mare pe parcursul jocului? Stiu ca-l face mai greu, dar are si beneficii?

5. #465 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ajuta la ceva daca ai Insight mai mare pe parcursul jocului? Stiu ca-l face mai greu, dar are si beneficii?
    Da, poti sa cumperi chestii speciale de la bath messangers dar aia de la iesirea din casa (hunters dream).

6. #466 SP
    De aia stiu, ma refeream in modul de "explorare".

7. #467 SP
    Stie cineva ce sunt iconitele alea doua de langa molotov? Apar numai la baston, cand schimb pe Blades of Mercy dispar. Au ceva de-a face cu blood gem-urile?
    Attached Images Attached Images 11062800_974510879233346_4657776392633477279_o.jpg

8. #468 SP
    E de la gemuri, cred. Cand ai full hp iti da attack in plus sau ceva de genu. Cealalta albastra nu stiu ce e.

9. #469 SP
    Confirm sunt de la gemuri. Cele cu săgeată in sus sunt boost iar cele invers sunt penalizări.

10. #470 SP
    http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Insight

Da, se pare ca unii bosi sunt afectati de insight-ul pe care il ai, devenind mai greu de batut.

Mi am scazut si eu insight-ul la 20. Sper ca e ok

Si poate sa mi explice cineva care e treaba cu beast mode? Iar cordoanele ombilicale trebuie consumate inainte de ultimul boss. Cel putin asa am citit,

11. #471 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Gluma zilei:
    I: De ce Bloodborne nu are harta (si de ce nici nu are nevoie de harta)?
    R: Pentru ca majoritatea joaca dupa walkthroughs si game guides

Serios acum, mai e cineva pe-aici care-l joaca asa "in ceatza" ca mine? Adica vreau sa stiu daca mai e cineva care nu s-a uitat pe net la niciun boss fight videos, nu a stat sa citeasca vreun ghid legat de Bloodborne... care pur si simplu a luat jocul fara sa stie nimic din el. Pentru ca am nevoie de parerea acelui cineva care mai joaca la fel ca mine... Ori am imbatranit eu, ori jocul asta nu vrea sa ma ajute deloc. N-am idee cate ore am bagat in joc pana acum (sunt lvl 40 or so), si nici nu am idee ce procent din joc am terminat... insa pana acum am un feeling ca mi s-a prezentat cam 0.5% din story, mi s-a explicat cam 1% din ce sa fac... Am avut vreo 5-6 boss fights, dar dupa ele nu am ramas decat cu niste items si eventual inca o cale de explorat. Asa o tine tot jocul si trebuie sa ghicesc de ce am facut ce-am facut... apare cineva care sa spuna o poveste, ceva... sau asta e jocul? Intreb si eu ca nestiutorul... nu e nevoie de spoilers, doar sa-mi spuneti daca sa-mi fac iluzii sau sa fac ciocu' mic si sa omor in continuare?

12. #472 SP
    Eu l am jucat fiind total in ceata. In afara de un item, 2 nu am avut ce sa caut pe net. Nu cred ca va fi cineva care iti va explica povestea. Nici in Dark Souls nu a fost, nici aici nu cred ca va exista.

13. #473 SP
    Member dan1703's Avatar
    Deci merita jocul?

14. #474 SP
    Junior Member Derek24's Avatar
    Eu tot în ceata îl joc,am level 65, pare ca mereu e ceva de făcut oricum jocul Pt mine e Goty

15. #475 SP
    Admin MonkY's Avatar
    dan1703: merita cu siguranta! Mi-as fi dorit sa fie mai mult pe partea de story sau macar un sistem sa-ti dai seama de ce Dzeu faci ceea ce faci, de ce-l omori pe X, ce-ai cu Y, ce cauti in zona Z... Cineva care n-ar fi incercat "Universul" Souls ar spune ca parca n-au mai avut timp developerii sa mai introduca si asa ceva (gen harta, un ghid, un povestitor sau macar ceva mai multe filmulete). Pana acum are nota 8.5/10 de la mine. Sper sa se termine cu un 9 sau chiar 9.5. Insa probabil o sa mai mor de 1000 de ori pana la final (daca ajung la final)... Din pacate, nestiind ce-i cu bossii, cam trebuie sa o iau prin metoda "die and try again later"

16. #476 SP
    Member geo971986's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Gluma zilei:
    I: De ce Bloodborne nu are harta (si de ce nici nu are nevoie de harta)?
    R: Pentru ca majoritatea joaca dupa walkthroughs si game guides

Serios acum, mai e cineva pe-aici care-l joaca asa "in ceatza" ca mine? Adica vreau sa stiu daca mai e cineva care nu s-a uitat pe net la niciun boss fight videos, nu a stat sa citeasca vreun ghid legat de Bloodborne... care pur si simplu a luat jocul fara sa stie nimic din el. Pentru ca am nevoie de parerea acelui cineva care mai joaca la fel ca mine... Ori am imbatranit eu, ori jocul asta nu vrea sa ma ajute deloc. N-am idee cate ore am bagat in joc pana acum (sunt lvl 40 or so), si nici nu am idee ce procent din joc am terminat... insa pana acum am un feeling ca mi s-a prezentat cam 0.5% din story, mi s-a explicat cam 1% din ce sa fac... Am avut vreo 5-6 boss fights, dar dupa ele nu am ramas decat cu niste items si eventual inca o cale de explorat. Asa o tine tot jocul si trebuie sa ghicesc de ce am facut ce-am facut... apare cineva care sa spuna o poveste, ceva... sau asta e jocul? Intreb si eu ca nestiutorul... nu e nevoie de spoilers, doar sa-mi spuneti daca sa-mi fac iluzii sau sa fac ciocu' mic si sa omor in continuare?
    Da eu! credeam ca sunt singuru dezorientat. Am mai scris si pe paginile anterioare. N-am idee unde sa ma duc, ce sa fac, din cand in cand ma blochez ca nu gasesc calea. Iteme....la fel, primele de la inceput, n-am gasit nimic mai bun decat alea. Hunter Axe + 7. Sunt lvl 78 si am omorat vreo 7 bosi cred. Poveste? ce poveste? dai si omori pana ajungi la un boss dupaia il cauti pe urmatoru...Eram obisnuit de la demon souls, oricum per ansamblu sunt multumit de joc insa cred ca mergea o harta. Cel mai mult ma oftic ca am ratat treaba cu elleen the crow si probabil multe altele pt ca nu citesc de pe ign sau alte site-uri, incerc sa descopar eu insa se pare ca gresesc asa.

17. #477 SP
    Exista covenants in Bloddborne? Wooooow. Credeam ca le au scos.

18. #478 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    a mai mers careva in dreapta catedralei unde te lupti cu Vicar Amerila (in dreapta cum urci spre ea, in stanga cum cobori), si sa se intalneasca cu hunterul ala "on crack" care danseaza in jurul tau si te impusca cu un shotgun?

19. #479 SP
    Eu, dar am vazut niste mesaje nasoale cu beware si turn back asa ca am lasat-o balta

20. #480 SP
    Junior Member Derek24's Avatar
    Eu i-am ars pe aia doi,m-am învârtit în jurul fantanei pana am reușit

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 74 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks