Gata. I-am dat reset to factory settings, am instalat un joc sa testez si dupa 20 min a facut la fel, asa ca i-am dat iar reset si l-am pus in cutie. Sunt foarte curios ce-i fac baietii din service si daca la ei apare problema.
Gata. I-am dat reset to factory settings, am instalat un joc sa testez si dupa 20 min a facut la fel, asa ca i-am dat iar reset si l-am pus in cutie. Sunt foarte curios ce-i fac baietii din service si daca la ei apare problema.
Nimic nu o sa-i faca, o sa-ti dea alta. Sa ai grija cu gusterii de la garantie, nu uita, 15 zile calendaristice, nu lucratoare cum zic majoritatea.
Dupa astea 15, banii sau alta consola.
A post on video game fan forum Se7en Sins, sourcing user Chr0m3 x MoDz by way of their Twitter account, has revealed unconfirmed information regarding the ways in which Windows 10 devices and Xbox Ones will be able to interact with each other.
New Xbox One controller with 3.5mm headphone jack leaked by Xbox Support website
Vezi de aici in jos, ca am explicat situatia in detaliu, in timp ce se intampla.
MonkY, eu l-am luat acum vreo sase luni, am platit 24 sau 25 Gbp pe el, nu mi se pare deloc ieftin, a costat cam cat jumatate din controller. Da, are avantajul acelor butoane (balansul intre sunetul in-game si sunetul din casca, volum separat si mute etc) insa este mult prea bulky.
Avantajul e evident: raspunsul Microsoft la designul controllerului de la Sony, no extra money pentru a folosi ce headset doresti tu pentru gaming/ chat.
Eu am dat vreo 12 lire (poate era promotie, n-am idee). Nu am nimic impotriva unui controller imbunatatit, dar eu sper sa pastreze si compatibilitatea cu adaptorul, care mie unul mi se pare genial. Otherwise, bleah!
Aaa, am inteles. Trebuie sa te chiorasti putin ca sa vezi chestia asta
Cautam sa vad si eu o poza cu partea de jos, dar inafara de articolul asta cu poza pe care ai pus-o si tu, nu este momentan.
Daca e cineva interesat, am 2 coduri de Beta pentru SMITE.
Astept PM de la cine le vrea![]()
Bookmarks