Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 395 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

1. #501 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    MonkY sunt câţiva fanboys pe aici care sunt de alta părere. Ma distrează cum citesc unii ştirile...Citesc rândurile care le convin apoi vin si ne explica ei cum sta treaba. Pt mine ziua de ieri, dupa "conferinţa Ms" a fost mai tristă.

PS eu ti-am spus sa schimbi numele threadului "Xbox 360 a murit, traiasca Xbox One" in "Xbox 360 va muri, Xbox One născut mort"

PPS aştept inca un articol scris de tine, acum la rece, bineînţeles daca mai ai timp si mai ales chef.

2. #502 SP
    Member krOOm's Avatar
    Pana la urma are racire pe apa?ca nu am inteles prea bine...

3. #503 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe mine nu ma deranjeaza ca sunt unii care au pareri diferite. Insa cine vede lansarea de ieri ca fiind un succes, are mari probleme. Probabil nu s-a uitat la conferinta ca noi ceilalti... sau poate a citit printre randuri... sau poate stie ceva ce nu stim noi. Sau poate nu stie ca Microsoft a angajat oameni care sa aplaude frenetic la orice pauza (cei de la presa erau foarte mirati de chestia asta).

Da, voi scrie un articol la rece... insa mai trebuie ceva timp si informatie pana se racoreste treaba. Deja vad ca au aparut si raspunsuri la unele intrebari pe care le aveam (si pe care cei de la Microsoft nu au binevoit sa le dea la conferinta). Probabil in seara aceasta sau maine voi pune pe hartie digitala tot ce am aflat.

Eu azi dimineata am facut o lista cu pro & contra... si mi-a dat ca sigur nu voi cumpara asa ceva. Si culmea este ca mi-as fi dorit sa dea cu plus. Asta este. Microsoft nu mai e ce-a fost odata...

4. #504 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Inseamna ca sunt singurul nebun si chiar am probleme.

PS: si nu, nu sunt fanboy Micro$. Dupa cum probabil unii dintre voi stiti, detin cam toate consolele.

5. #505 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Cine a spus ca au fost angajati oameni care sa aplaude?

6. #506 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

7. #507 SP
    Member temugin's Avatar
    Eu v-am spus, desi am gresit cu Fable mmo care nici macar nu a fost adus in discutie...pacat de controller si consola. Problema este ca daca MS pica asemeni wii u, Sony va detine monopolul pe piata si isi permit sa cante cum vor ei, later. Aici ma refer la preturi, conexiunea pt internet samd. Nu au acum always on insa daca Geohot hackeaza ps4 ? o vor folosi ca scuza pentru a impune conexiunea nonstop.

8. #508 SP
    Member eneea's Avatar

9. #509 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Cine a spus ca au fost angajati oameni care sa aplaude?
    https://twitter.com/AdamSessler/stat...01672662077443

@AdamSessler
    The cheering in the audience is not coming from the press...
    https://twitter.com/jeffgerstmann/st...95843057664000

@jeffgerstmann
    Applause is coming from the back of the room, for those of you that asked. Pretty sure that's where all the MS employees are.

10. #510 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by ShpioOn View Post
    Eu sunt unul dintre cei carora le-a placut ce a vazut aseara. Si am afirmat asta si cu vreo doua pagini in urma si mi s-a spus ca eram sarcastic. Nu sunt sarcastic, ci dimpotriva, chiar imi place Xbox One si abia astept sa pun mana pe el. Si da, o sa mi-l cumpar la lansare!

Intr-adevar, designul nu este unul deosebit, dar asta nu ma deranjeaza, ci dimpotriva imi place ca l-au proiectat cat se poate de simplu, de "curat". Va ajuta cu ceva daca arata ca un OZN? Eu zic ca nu. Conteaza ce este inauntru si ce poate sa faca aceasta consola.

S-a si spus si pun pariu ca marile surprize vor fi tot la E3. Nu ramane decat sa asteptam si sa vedem.

Sincer am fost oripilat de ce reactii am vazut pe forum si nu numai, aseara si astazi. Chiar nu inteleg atitudinea asta negativista si "hatereala" multora de pe aici.
    Inseamna ca tie iti place sa fii furat de catre Microsoft, e ca o relatie dinaia cu un golan mai mare din curtea scolii, iti ia bani din buzunar si tu nu comentezi nimic.

11. #511 SP
    Quote Originally Posted by temugin View Post
    Problema este ca daca MS pica asemeni wii u, Sony va detine monopolul pe piata si isi permit sa cante cum vor ei, later. Aici ma refer la preturi, conexiunea pt internet samd.
    Tie iti place sa fabulezi, amice. Tu te auzi ce spui? Sa pice MS?? Lmao. Bai oameni buni, scuzati-mi naivitatea, dar vorbim totusi despre un gigant, nu despre un magazin de la coltul strazii. Fie ca voi, conferinta asta nu a fost ceea ce trebuia sa fie, dar de la asta pana la a avea aceeasi soarta cu Wii U e cale lunga. Repet, vorbim totusi despre Microsoft.

12. #512 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si pentru Wii U e cam devreme de zis ceva. Nu are nici macar un an.

Cat despre Microsoft, o sa vanda bine, dar din pacate nu cred ca o sa mai castige gamerii de partea lor si o sa fie vandute consolele gamerilor casual sau chiar celor care folosesc doar Netflix&Co. De la developeri vor avea mereu suport, deci pentru cei care nu se omoara cu jocurile si vor ceva sa faca de toate, Xbox One chiar e o solutie foarte buna. Vor face si mai multi bani cu toate taxele ascunse iar gamerii hardcore sau fanboys vor cumpara consola oricum.

Cel putin pana acum nu au aratat nimic care sa faca un gamer sa isi doreasca consola. Forza 5 s Quantum Break nu sunt indeajuns. Daca se axeaza doar pe jocuri la E3, vor indrepta situatia.

Eu sincer nu as fi facut asa. As fi facut exact invers. Acum prezentam numai jocuri si la E3 ma concentram pe multimedia stuff. De ce? La E3 e toata presa prezenta, nu doar cea din gaming. E un eveniment despre care se vorbeste la CNN si se fac emisiuni speciale pe tema asta. In timp ce la conferinta lor a fost in mare doar presa din gaming. Daca faceau asa, ne multumeau si pe noi iar la E3 atrageau atentia asupra aspectelor multimedia si aveau mult mai multi potentiali clienti. Noi cumparam consola pentru jocurile pe care le vrem neaparat iar mamele cu copii ar fi cumparat consola pentru a se uita la Cooking TV si a vorbi pe Skype cu surioara din alta localitate.

13. #513 SP
    In sfarsit si o veste buna: Exclusive First Look at Xbox One | Gadget Lab | Wired.com

Perhaps most intriguing, however, is that Xbox One gives game developers the ability to access Microsoft’s Azure cloud computing platform. That leads to a few obvious and immediate applications: All your downloaded and installed games and achievements are synced to the cloud and can be accessed and played without interruption on any Xbox One you sign in to; stable, dedicated servers for every multiplayer game rather than the notoriously fragile practice of hosting matches on one participant’s console; even multiplayer matches that can grow to 64, even 128 participants, rather than the usual limit of 16 or 32.
    Xbox One Achievements expanded with 'Challenges,' cross-game Achievements | Polygon

Achievements on the Xbox One will be complemented by the addition of cloud-driven achievements that can be added to games as developers see fit and new Challenges that can dare players to achieve smaller, limited-time goals in games.

Microsoft's Ben Kilgore, corporate vice president, Interactive Entertainment Business, explained that Xbox One Achievements are cloud-driven, "so even after [developers] ship the game, if they want to go update achievements, add new achievements, they can totally do that."

Developers will be able to issue goals, referred to as Challenges, as well, which Kilgore explained.

"We have this new thing called Challenges," Kilgore told Polygon, "so developers can issue a challenge like every day that you can go into and say, 'Go kill 100 zombies. Go race 20 miles. Go get 15 headshots.'"
    Si asta suna interesant insa tare imi e ca se va ajunge sa se abuzeze de aceste Challenges. "Cumpara acum noul pachet de achievements, doar 2.99$!"

14. #514 SP
    Si ceva funny.

Xbox One in one GIF

15. #515 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Mi-e unul imi place cum arata dar ma dezamageste enorm la partea cu jocurile second si require kinect
    Oricum prea ridicati acum PS4 in slavi , macar cei de la Microsoft au avut curajul sa isi arate consola.
    Ca design il chiar agreez mai ales controller-ul. Fata de controller-ul ala de la PS4

16. #516 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    De ce toti puneti la minus kinect required in comparatie cu PS4? Si PS4 va veni obligatoriu cu acel eye al carui scop nu l-am detectat inca...

17. #517 SP
    Junior Member bruudi's Avatar
    Parerea mea este ca xbox, inca e la inceputurile lui contine ideile companiei SEGA, pe care le-au stricat cu totul odata cu trecerea timpului. Asa vad eu lucrurile...poate sunt nebun, nu stiu.

18. #518 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    Oricum prea ridicati acum PS4 in slavi , macar cei de la Microsoft au avut curajul sa isi arate consola.
    Xbox a avut curajul sa arata consola, Playstation a avut curajul sa arate jocurile. Cold fact.

19. #519 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    macar cei de la Microsoft au avut curajul sa isi arate consola.
    Mda, tra sa ai ceva curaj sa arati cutia aia ca videoul lui bunica.

20. #520 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 395 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast