Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 395 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 7884

Thread: Clubul Xbox One

1. #1641 SP
    Member andreiaka's Avatar

2. #1642 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    Uitati:
    De asta ce ziceti?
    Attached Images Attached Images x11.jpg

3. #1643 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Au tot fost intrebari de genul asta. Uita-te cu cateva pagini in urma.

4. #1644 SP
    Member Caponescu's Avatar

5. #1645 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Asa ... si te-ai gandit ca e frumos sa ne arati gandurile unui tampit oarecare de pe youtube vorbind despre xbox one.
    Ceva pareri personale? Ca de gif-uri si filme de rahat m-am saturat.

6. #1646 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pfff... krusht, nu te baga in gura lupului ca pe urma vine theste99 unicul si apare scris pe aici si despre tine ca "inghiti orice flegma de la microsoft". Ori tii cu lupul, ori nu mai scrii nimic. Sau esti si tu un "40 years old fanboy"? Ai grija ca nu te mai respecta shazayum.

Si vezi ca ii zgarii retina lui monstrul ca discuti de Xbox One. Monstrule, hai zi lu' tata, vrei sa inchidem ariile de xbox? Schimbam si numele in Playstation Games? Hai spune tu cum iti convine ca sa ne simtem toti bine.

7. #1647 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Partea cu 40 ani e cam adevarata. E greu sa vad ce scriu multi dintre aplaudacii astia, ca e plina lista de ignore.

8. #1648 SP
    Stii ce este mai frumos? Ca te acuza de fanboysm cand spui cate ceva contra lor sau pro xbox, da ei nu mai au loc sub piele. Cred ca sapa peste tot ca sa gaseasca un gif sau un video nou. Or fi fanatici?

Da eu va iubesc sa stiti. Suntem in familie. Pe theste99 l-as bana, asa din dragoste, da nu ma lasa sefu. Taie salariu dupa aia. Sa nu ma acuzati, pe shazayum, nu eu l-am banat.

Sa fiu si ontopic: Xbox One < PS4

9. #1649 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    http://www.giantbomb.com/articles/mi...-dr/1100-4673/

The tug-of-war between Microsoft and Sony just got more interesting. Multiple sources inform me Microsoft will announce what amounts to a complete reversal on its DRM policies for Xbox One today.

What does this mean?
    • No more always online requirement
    • The console no longer has to check in every 24 hours
    • All game discs will work on Xbox One as they do on Xbox 360
    • An Internet connection is only required when initially setting up the console
    • All downloaded games will function the same when online or offline
    • No additional restrictions on trading games or loaning discs
    • Region locks have been dropped

It is unclear what caused this huge change in policy right after E3, a week where Microsoft executives spent days explaining, justifying, and talking about its policies to the press. I suspect Microsoft’s official announcement will say something to the effect of “we've been closely listening to consumer feedback.”

Based on what I’m being told, that’s definitely true.
    Wow, asta chiar ar fi ceva.
    Dar nu-i prea vad pe Microsoft sa se intoarca la consumatori cu coada intre picioare.

10. #1650 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Pare sa fie real: Xbox Wire

Update on June 19, 2013: As a result of feedback from the Xbox community, we have changed certain policies for Xbox One reflected in this blog. Some of this information is no longer accurate — please check here for the latest.
    Inca nu este disponibila pagina cu noile reglementari. Oricum, bravo lor!

11. #1651 SP
    AlanPoeee, unde esti? Daca se adevereste ce zice nenea asta in postul lui sexbombonica, dai berea.

PS: de fapt nu dai berea. Bagi o butelie de heliu si incepi sa razi.

12. #1652 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Suna prea frumos ca sa fie adevarat. Daca o sa fie asa, atunci numai de bine

13. #1653 SP
    Member monstrul's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Pfff... krusht, nu te baga in gura lupului ca pe urma vine theste99 unicul si apare scris pe aici si despre tine ca "inghiti orice flegma de la microsoft". Ori tii cu lupul, ori nu mai scrii nimic. Sau esti si tu un "40 years old fanboy"? Ai grija ca nu te mai respecta shazayum.

Si vezi ca ii zgarii retina lui monstrul ca discuti de Xbox One. Monstrule, hai zi lu' tata, vrei sa inchidem ariile de xbox? Schimbam si numele in Playstation Games? Hai spune tu cum iti convine ca sa ne simtem toti bine.
    Ariile de xbox nu Kappa ...dar daca ar incepe lumea sa ignore xbox one poate si or baga astia mintile in cap si ar scoate restrictiile respective.Eu zic ca daca ar pune toate forumurile si site urile ca politica "nu promovam xbox one nici pozitiv nici negativ" imediat si ar schimba ms atitudinea.

14. #1654 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    http://www.giantbomb.com/articles/mi...-dr/1100-4673/

Wow, asta chiar ar fi ceva.
    Dar nu-i prea vad pe Microsoft sa se intoarca la consumatori cu coada intre picioare.

15. #1655 SP
    Member momi's Avatar
    Stii ce este mai frumos? Ca te acuza de fanboysm cand spui cate ceva contra lor sau pro xbox, da ei nu mai au loc sub piele. Cred ca sapa peste tot ca sa gaseasca un gif sau un video nou. Or fi fanatici?

Da eu va iubesc sa stiti. Suntem in familie. Pe theste99 l-as bana, asa din dragoste, da nu ma lasa sefu. Taie salariu dupa aia. Sa nu ma acuzati, pe shazayum, nu eu l-am banat.

Sa fiu si ontopic: Xbox One < PS4
    ...Ce ma amuza cel mai mult este modul in care se agita toti sa ne arate cit de prost este xbox ul ...in mod normal cind nu ti place ceva il ignori pur si simplu ...probabil ca pe asta mizeaza si microSH ...e buna si publicitatea negativa la ceva ...asa afla tot poporul de existenta unui produs nou...

16. #1656 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    era mai mult ca sigur ca la un moment dat se va intampla asta, dar atat de repede, inainte de lansarea consolei? foarte bine cu jocurile anuntate si cu eliminarea acelor restrictii X1 devine o alegere foarte buna pentru orice gamer.

17. #1657 SP
    Ooo Andrew... ce portocaliu esti. Iti sade bine.

Pe mine ma scuzati in seara asta, da sunt euforic. Fi-mea a terminat clasa I cu FB pe linie si sunt happy.

18. #1658 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    mersi nu ma prindea bine albastru de abia astept sa scriu o stire daca se adeveresc toate cele ^

---------- Post added 19-06-2013 at 11:39 PM ----------

PS: a innebunit internetul, au cazut siteuri vezi: http://news.xbox.com/

@Dj Mo foarte bine si felicitari pentru cea mica stiu cum e si maica-mea incheie acum notele celor din clasa a 2-a, astia mai au si B

19. #1659 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Ooo Andrew... ce portocaliu esti. Iti sade bine.

Pe mine ma scuzati in seara asta, da sunt euforic. Fi-mea a terminat clasa I cu FB pe linie si sunt happy.
    Atunci merita un Xbox 1 fara DRM, nu?

20. #1660 SP
    Member monstrul's Avatar
    PS: a innebunit internetul, au cazut siteuri vezi: http://news.xbox.com/
    #staged Kappa

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 395 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 ... LastLast