Asa ... si te-ai gandit ca e frumos sa ne arati gandurile unui tampit oarecare de pe youtube vorbind despre xbox one.
Ceva pareri personale? Ca de gif-uri si filme de rahat m-am saturat.
Pfff... krusht, nu te baga in gura lupului ca pe urma vine theste99 unicul si apare scris pe aici si despre tine ca "inghiti orice flegma de la microsoft". Ori tii cu lupul, ori nu mai scrii nimic. Sau esti si tu un "40 years old fanboy"? Ai grija ca nu te mai respecta shazayum.
Si vezi ca ii zgarii retina lui monstrul ca discuti de Xbox One. Monstrule, hai zi lu' tata, vrei sa inchidem ariile de xbox? Schimbam si numele in Playstation Games? Hai spune tu cum iti convine ca sa ne simtem toti bine.
Partea cu 40 ani e cam adevarata. E greu sa vad ce scriu multi dintre aplaudacii astia, ca e plina lista de ignore.
Stii ce este mai frumos? Ca te acuza de fanboysm cand spui cate ceva contra lor sau pro xbox, da ei nu mai au loc sub piele. Cred ca sapa peste tot ca sa gaseasca un gif sau un video nou. Or fi fanatici?
Da eu va iubesc sa stiti. Suntem in familie. Pe theste99 l-as bana, asa din dragoste, da nu ma lasa sefu. Taie salariu dupa aia. Sa nu ma acuzati, pe shazayum, nu eu l-am banat.
Sa fiu si ontopic: Xbox One < PS4
http://www.giantbomb.com/articles/mi...-dr/1100-4673/
Wow, asta chiar ar fi ceva.The tug-of-war between Microsoft and Sony just got more interesting. Multiple sources inform me Microsoft will announce what amounts to a complete reversal on its DRM policies for Xbox One today.
What does this mean?
- No more always online requirement
- The console no longer has to check in every 24 hours
- All game discs will work on Xbox One as they do on Xbox 360
- An Internet connection is only required when initially setting up the console
- All downloaded games will function the same when online or offline
- No additional restrictions on trading games or loaning discs
- Region locks have been dropped
It is unclear what caused this huge change in policy right after E3, a week where Microsoft executives spent days explaining, justifying, and talking about its policies to the press. I suspect Microsoft’s official announcement will say something to the effect of “we've been closely listening to consumer feedback.”
Based on what I’m being told, that’s definitely true.
Dar nu-i prea vad pe Microsoft sa se intoarca la consumatori cu coada intre picioare.
Pare sa fie real: Xbox Wire
Inca nu este disponibila pagina cu noile reglementari. Oricum, bravo lor!Update on June 19, 2013: As a result of feedback from the Xbox community, we have changed certain policies for Xbox One reflected in this blog. Some of this information is no longer accurate — please check here for the latest.![]()
AlanPoeee, unde esti? Daca se adevereste ce zice nenea asta in postul lui sexbombonica, dai berea.
PS: de fapt nu dai berea. Bagi o butelie de heliu si incepi sa razi.
Ariile de xbox nu Kappa ...dar daca ar incepe lumea sa ignore xbox one poate si or baga astia mintile in cap si ar scoate restrictiile respective.Eu zic ca daca ar pune toate forumurile si site urile ca politica "nu promovam xbox one nici pozitiv nici negativ" imediat si ar schimba ms atitudinea.
...Ce ma amuza cel mai mult este modul in care se agita toti sa ne arate cit de prost este xbox ul ...in mod normal cind nu ti place ceva il ignori pur si simplu ...probabil ca pe asta mizeaza si microSH ...e buna si publicitatea negativa la ceva ...asa afla tot poporul de existenta unui produs nou...
era mai mult ca sigur ca la un moment dat se va intampla asta, dar atat de repede, inainte de lansarea consolei? foarte bine![]()
cu jocurile anuntate si cu eliminarea acelor restrictii X1 devine o alegere foarte buna pentru orice gamer.
Ooo Andrew... ce portocaliu esti. Iti sade bine.
Pe mine ma scuzati in seara asta, da sunt euforic. Fi-mea a terminat clasa I cu FB pe linie si sunt happy.
mersinu ma prindea bine albastru
de abia astept sa scriu o stire daca se adeveresc toate cele ^
---------- Post added 19-06-2013 at 11:39 PM ----------
PS: a innebunit internetul, au cazut siteurivezi: http://news.xbox.com/
@Dj Mo foarte bine si felicitari pentru cea micastiu cum e si maica-mea incheie acum notele celor din clasa a 2-a, astia mai au si B
![]()
#staged KappaPS: a innebunit internetul, au cazut siteurivezi: http://news.xbox.com/
Bookmarks