Titanfall has gone gold! We're almost there! Here's Game Director Steve Fukuda, with one of the first Titanfall Xbox One discs.
ce oameni. In alta ordine de idei: asa ma tenteaza Collector's Edition-ul doar ca e cam piperat la pret
nush ce sa fac...I LOVE ATLAS!
Totusi sunt curios de un lucru, oare de ce nu-s 3 versiuni de Collector's Edition? Sunt 3 titani, nu?![]()
ATLAS! <3
---------- Post added 04-03-2014 at 23:54 ----------
---------- Post added 05-03-2014 at 20:35 ----------
TITANFALL™ ARCADE
Si-a dat cineva pre-order pt. Collector's Edition? Daca da...de unde?
Thanks.
- Am sunat la emag, ei au zis ca nu aduc.
- Am sunat la altex, ei au zis ca nu aduc.
- Am vb. la gameshop.ro, ei au zis ca nu aduc.
- Am sunat gamestore.hu si au zis ca poate aduc.
- Am vb. la shopto.net, ei au zis ca nu aduc.
- Am vb. la 365games.co.uk, ei au zis ca nu aduc.
- Am vb. la 2game.com, ei au zis ca nu aduc.
---------- Post added 06-03-2014 at 22:56 ----------
---------- Post added 08-03-2014 at 16:50 ----------
---------- Post added 08-03-2014 at 16:52 ----------
Cam aiurea intro-ul![]()
Folks who have managed to snag Titanfall early from retailers are saying players who grab Xbox One disc copies of the anticipated online title this week will need to download a relatively manageable 840mb patch before they can play it.
To be clear, 840mb is going to take a bit of time to download for a lot of folks, and hopefully the rush of people pulling it—or the full game, which is not available for pre-load through Xbox Live—early Tuesday morning won't slam the Xbox Live servers. It just could be worse. Dead Rising 3's 13gb patch set a strange precedent, but on Steam and the new consoles, ~1gb-or-larger patches aren't too surprising when they come down. So 840mb may not be so bad.
Pe 11 se lanseaza si pe xbox 360? Ca am vazut la altex si la zavvi ca versiunea de 360 s-ar lansa pe 28?
So, care i data?
Nu vreau sa fie interpretat gresit postul meu dar eu sunt de parere ca Titanfall trebuia lansat doar pe Xbox One & PC (si PS4 - n-am nicio problema cu asta). Dar sa-l lansezi pe consolele last gen mi se pare aiurea. De ce mi se pare aiurea? Pai din cauza ca fan base-ul are de suferit, e prea fragmentat. Titanfall X360 nu e compatibil cu Titanfall XBOX ONE (ma refer la crossplatform play). Sau no, daca tot il lanseaza pe X360 trebuia sa gandeasca o modalitate de crossplatform play, imposibil sa nu existe solutie...
Cineva mi-a zis ca nu se poate pt. ca XBOX ONE are alt frame rate si alta rezolutie iar X360-ul are alt, bla. Pai atunci la PC cum se poate? De ex. daca unu joaca de pe i3 (setari medium) si unu joaca de pe un i5 (setari ultragayhigh) nu-i tot acelasi scenariu? Asta ar inseamna ca cei care joaca de pe i3 sa joace doar cu cei care au i3 iar cei cu i5, bla.
Faza asta e cam de amatori/incepatori...sincer sa fiu si eu cred ca le-a fost lene sa "walk the extra mile".
Bookmarks