Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 62 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1239

Thread: Clubul Wii U

  1. #561 SP
    Junior Member onetwothree's Avatar
    Vă salut și, în același timp, vă deranjez cu o întrebare - cât de importantă este memoria internă pentru un Wii U? întreb pt. că am găsit unul de 8GB (pachetul Basic, dacă nu mă înșel) la un preț decent și mă bate gândul să-l iau, dar am dubii în ceea ce privește cei 8gb...bine, dacă e să judec după mărimea jocurilor și instalarea pe 'hdd', abia modelul de 32GB ar face față, având în vedere că discul are 25GB și mi se pare că instalează full-size.

    Păreri?

    Încă o chestie care a scăpat prin discuțiile de aici (am luat threadul cap-coadă) sunt jocurile de GameCube care o să apară la dload Killer7 anyone?

  2. #562 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Si 32 GB e foarte mic in ziua de azi pentru console. Daca vrei sa-ti descarci jocuri mai bine investesti intr-un hdd extern.

  3. #563 SP
    Junior Member onetwothree's Avatar
    da, hdd-ul extern n-ar fi o problemă, mă gândeam la modul general, dacă poate sau nu să influențeze în vreun fel gameplayul sau să solicite hardware-ul mai mult, având în vedere că nu le joci de pe hdd, ci de pe disc. în fine

  4. #564 SP
    Admin MonkY's Avatar
    onetwothree: cei 8/32GB vor fi in mare parte folositi pentru salvari... si da, in timp vor conta enorm de mult. Nu-ti va soliicita hardware-ul mai mult... pur si simplu vei fi nevoit sa fii mai atent cu salvarile, cu ce downloadezi in cei 8/32GB.

    Sincer nu stiam ca si la WiiU exista posibilitatea de instalare full size (la diskuri de 25GB). Is that true? Si necesita disk-ul in tray sau... odata instalat nu ti-l mai cere (i doubt that)?

  5. #565 SP
    Junior Member onetwothree's Avatar
    asta nu mai știu. am presupus (cu o logică precară), că ți se oferă posibilitatea să instalezi jocul pe hdd, tocmai ca să nu stresezi blocul optic/lentila prea tare. am rămas cu sechele de la gamecube/ps2/xbox, de acolo și întrebările de mai sus hehe

    Poate e vreun posesor de Wii U pe aici care să ne lămurească?

  6. #566 SP
    Member dtancu's Avatar
    Nu poti instala jocul de pe disc pe HDD.
    E fie disc, fie download. Poti cumpara varianta download de pe store si atunci evident, e full download fara sa fie nevoie sa ai nici un disc in tray.

  7. #567 SP
    Junior Member onetwothree's Avatar
    Mulțumesc pentru lămuriri

  8. #568 SP
    Member Schatten's Avatar
    @onetwothree: memoria interna mi se pare absolut irelevanta la Wii U. Eu am luat versiunea premium pentru accesoriile suplimentare, care chiar mi se pare utile, de exemplu standul pentru GamePad si pentru NintendoLand. Pana acum memoria interna am folosit-o la salvari si downoad de jocuri demo. Pana umpli tu 8GB cu salvari, unele dintre ele nici nu-ti vor mai trebui. In plus poti oricand sa pui un HDD extern pe USB si ai terminat povestea cu spatiul.
    Jocurile nu se instaleaza, cel putin pana in momentul de fata. Download de pe eShop nu vei putea face decat daca esti rezident intr-o tara vestica, deci nici jocurile nu-ti vor umple memoria. Doar demo-uri.

    @MonkY: Nu cred ca mai conteaza daca-ti cumperi din ro sau uk, preturile sunt tot pe acolo. Nu m-am uitat in schimb la bundle-uri de consola+jocuri+accesorii. In schimb e mai greu cu garantia cred. Recomand in schimb ca accesoriile sa le iei din ro de la un magazin serios, eu am avut neplaceri cu un wiimote cumparat de pe amazon.co.uk care era vai de capul lui. Se bloca, nu mai mergea rumble-ul cand iti era lumea mai draga, butoanele si D-Pad-ul erau praf etc.

  9. #569 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by Schatten View Post
    Download de pe eShop nu vei putea face decat daca esti rezident intr-o tara vestica, deci nici jocurile nu-ti vor umple memoria. Doar demo-uri.
    Asta sa o credeti dumneavoastra
    Ai incercat asa, de curiozitate, sa pui la tara de rezidenta UK si sa cumperi ceva de pe eShop?

  10. #570 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Si pe Wii era la fel. Poti sa downloadezi din orice tara, in schimb, ca membru Club Nintendo nu beneficiezi de cadouri si nu iti pot fi livrate acasa goodies-urile luate de pe site decat daca faci parte din putinele tari in care se trimite.

  11. #571 SP
    Member Schatten's Avatar
    Am vrut sa cumpar Luigi U fix in ziua in care a aparut. Mi-au luat banii de 2 ori si am primit eroare de card. Apoi am vb la suport tehnic uk si mi-au spus sa dau mail cu detalii. Inca am banii blocati. Deci da, am incercat

  12. #572 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Am facut doua achizitionari pe Wii si totul a mers super, unde e consola mai noua, ma gandeam ca n-ar trebui sa fie vre un fel de problema. Ciudat. Totusi sper sa fie totul in regula cu banii tai !

  13. #573 SP
    Member dtancu's Avatar
    Am cumparat zeci de chestii, atat pe 3DS cat si pe Wii U, fara nici o problema.
    Schatten, e problema de card sau de banca, nu de eShop.

  14. #574 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    http://www.change.org/en-GB/petition...ion-free#share

    Semnati pentru un region free Wii U ! N-are cum sa ne fie rau in vre un fel !



  15. #575 SP
    Member Schatten's Avatar
    Quote Originally Posted by dtancu View Post
    Am cumparat zeci de chestii, atat pe 3DS cat si pe Wii U, fara nici o problema.
    Schatten, e problema de card sau de banca, nu de eShop.
    E bine de stiut, de acum o sa incerc doar cu chestii ieftine, in caz ca da rateu...si cu alt card de credit.

  16. #576 SP
    Junior Member onetwothree's Avatar
    da, corect, la varianta de 32GB au băgat și ZombiU, pe lângă stand șamd. sau/și Nintendoland. anyways, mulțumesc pentru lămuriri, mă bucur că v-am scos din hibernare oare scot ăștia Skyward Sword HD?

  17. #577 SP
    Member MihneaWii's Avatar
    Nu cred, cel mai probabil nu . Fiecare generatie a fost insotita de 1/2 LoZ, si o generatie plina de remake-uri n-ar avea sens si ar fi cam de cacao . Ok, un remake la WW, da super tare il joci pe gamepad, adaugi feature-uri noi, chiar tare .
    Pe cand Skyward Sword s-ar juca tot cu Wiimote Plus, in acelasi mod, doar ca in HD( si oricum ca gameri si fani Nintendo , e clar ca nu prea ne pasa de grafica, nu ?) .
    Plus ca tre' sa apara un Zelda nou,e timpul, sa speram ca la anu' sau in maxim un an jumate de acum.

  18. #578 SP
    Junior Member legolas's Avatar
    Un mini review pentru cei inca nehotarati.
    Sunt posesor de Wii de vreo 5 ani, putin dezamagit de calitatea jocurilor. In afara de first party si cele LEGO de la TT nu prea a fost ceva care sa ne atraga (eu si pustiul meu de 9 ani). In utimul timp am tot vrut un xbox360&kinect (in special pentru forza) dar pustiul meu o tinea una si buna ca el vrea Wii U (in special pt Lego City Undercover). Ieri am vazut in Carrefour Pitesti, Wii U premium pack la 1200 si am zis sa-i fac pe plac (desi nu aveam sperante prea mari). Inca nu am luat alte jocuri (doar Nintendo Land) dar pot sa spun ca e peste asteptari. Chiar si NintendoLand pe care credeam ca o sa ramana nedesfacut ne-a tinut astazi pe amandoi pe canapea (dupa ce am facut ture cu bicicleta o ora ca sa ne dea voie mami la consola). Metroid e super pentru joc in doi si cred ca un joc full pe tema asta ar avea succes.
    Am mai downloadat Google Street View, care e interesant desi ramane de vazut pentru cat timp.
    In fine, eu sunt un tatic fara prea mult timp pentru gaming, nu am crescut cu Nintendo ca nu aveam de unde, Wii a fost prima consola asa ca nu puneti prea mare pret pe ce zic eu aici. Doar ca am urmarit forumul asta de cateva luni pentru pareri despre Wii U si am zis sa ajut si eu pe cei nehotarati. Parerea mea e ca merita, desi nu pare privind 'de pe margine'. Noul controller-tableta nu mi-a inspirat incredere cand l-am vazut in reclame sau gameplay dar in joc (mai ales in doi) iti schimbi parerea.
    Nu stiu cum ar trebui Nintendo sa creasca vanzarile slabe de acum, dar ar fi pacat sa nu reuseasca. Eu probabil as fi asteptat pana la Craciun dar reducerea de pret m-a convins. Probabil ca si la altii ar merge argumentul asta.

  19. #579 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Tocmai NintendoLand trebuia să vândă Wii U o vreme până apar titlurile următoare, să fie ce-a fost odinioară Sports Resort pentru Wii. Să facă furori printre oameni.
    Numai că de data asta n-a reușit.
    Nu ești singurul căruia îi place NintendoLand și pe mai mulți am auzit spunând că în jocul ăsta există un potențial imens, că de fapt majoritatea care au luat Wii U nu au jucat jocul decât foarte puțin, chiar la început, ignorându-l aproape total. Și cine l-ar juca atent, și-ar da seama că nu e vorba doar de un joculeț demonstrativ ci de mult mai mult.
    Aici e vina Nintendo că nu a putut să prezinte jocul dintr-o perspectivă suficient de favorabilă (mie personal și titlul jocului mi se pare cam stângaci).
    Aștept și eu o scădere de preț (la noi în Baia Mare nu găsești expusă în magazin consola, așadar depind în totalitate de mediul virtual) și îl voi lua.

  20. #580 SP
    Admin MonkY's Avatar
    legolas: bine ai venit pe forumul CG! Si stai linistit ca punem pret pe ceea ce spui, tocmai pentru ca asa cum te-ai prezentat, esti "un tatic fara prea mult timp pentru gaming". Gaming-ul si consolele nu inseamna in ziua de azi doar Fifa si CoD, si e foarte bine ca ai gandit totul din prisma copilului de 9 ani. Vad din ce in ce mai multi parinti care ignora ratingul Mature sau 18+, parca inconstienti de faptul ca o consola si gamingul in sine isi vor pune amprenta pe copilul lor. A nu se intelege gresit, sunt complet impotriva ideii de a-i interzice jocurile (asa cum fac unii parinti)... dar trebuie educatie in gaming asa cum se intampla si in viata sau la scoala. Succes cu pustiul!

    Cat despre Wii U, avand in vedere exclusivitatile si titlurile mari anuntate... eu zic ca vor trage foarte tare in urmatoarea perioada, pentru a se putea bate cu PS4 si X1. Nu o vor putea face din punct de vedere hardware, prin urmare eu zic sa ne asteptam ca pana de Craciun sa vedem un discount serios la Wii U, precum si niste oferte de nerefuzat (bundle-uri cu jocuri la care sa nu poata rezista multi). Daca nu vor reusi prin asta, atunci sa ne asteptam ca in 2014 sa vedem o noua consola Wii... Eu sper ca nu va fi necesar.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 62 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Wii By muggs in forum Nintendo Wii
    Replies: 562 Last Post: 30-08-2020, 11:10
  2. Vand cateva jocuri pt Nintendo Gamecube, Wii, Wii U si 3DS By snk2 in forum Bazar Nintendo: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 29-11-2018, 12:04
  3. Replies: 26 Last Post: 12-02-2014, 17:15
  4. Replies: 6 Last Post: 26-11-2012, 19:05
  5. Replies: 0 Last Post: 25-06-2011, 16:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts