Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 62 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1239

Thread: Clubul Wii U

  1. #861 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe principiul asta am fi ramas toti la PlayStation 2 (sau chiar PlayStation)... pentru ca avea mii de jocuri, dintre care sute de jocuri bune. Sigur nu a avut niciunul din noi timp sa le termine pe toate... Si nici nu mai cheltuiam in plus pentru alte console. Eu consider ca nu iti cumperi o consola pentru a juca TOT (decat daca chiar nu ai real life, family and stuff), ci pentru a juca doar ce este special... ceea ce iti doresti cu adevarat si care sa te faca sa te simti bine, sa evadezi din real life. Ori pentru asta, nu cred ca sunt mai mult de 20-30 de jocuri per consola (din pacate Wii U nu a ajuns la aceasta cifra... cum dealtfel nici PS4 sau X1)...

  2. #862 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Bine punctat MonkY.
    Eu mi-am luat PS2 cand am vazut pe MTV reclama la Resident Evil 4 care m-a fascinat si de atunci am descoperit si alte jocuri.WII U mi-am luat pentru Super Mario si Donkey Kong sau Bayonetta 2 si,chiar daca nu am bani(si chiar nu am) sau timp,fac un efort.In toate generatiile de console au existat jocuri bune pe care multi ne-am dorit sa le jucam.Pana acum nu am reusit sa imi iau nici X 1 si nici PS4 dar pe viitor sigur fac un efort pentru a juca vreo cateva jocuri.
    Asa ca,fiecare consola merita,cu plusuri si minusuri

  3. #863 SP
    Member anduthebest's Avatar
    Se vede de la o posta ca MonkY e impartial, ceilalti care aduc argumente ca au real life, family don't know what they are taking about... Deci dupa voi Nintendo e peste concurenta, are jocuri de toate genurile, au vanzari bune, au perpective...Sigur ca daca e sa listez toate jocurile disponible pentru wii u, ajung la peste 100, din care nu pot numi 5 de referinta. Consola trebuia sa acopere toate genurile si stiti bine ca cu Nintendo it's their own highway (sunteti in negare grava daca credeti altceva). Voi va limitati la ce ofera Nintendo strict. Regret sa va spun ca u miss a lot. Si acum chiar sunt hater si spun ca merita sa piarda si sa ajunga la failure, pentru ca a nu profita de oportunitatile pietii (vezi 3rd party, parteneriate) e o greseala grava de business si a trai din trecut la fel. Iar eu nu am nici o problema cu faptul ca nu sunt populari in Romania, se stie foarte bine ca la noi fifa+playstation rulz (apropo de incultura gamerului roman), ei sunt populari la ora actuala NOWHERE. Si eu i-am apreciat pe Nintendo si i-am considerat in sufletul meu pe primul loc, desi tot timpul eram constient de probleme si speram ca isi vor schimba strategia sau chiar liderul. Too late now.

    P.S. : Sa pretinzi ca nu faci fata la ce ofera Nintendo in prezent este culmea fanboy-ismului, ii intreceti si pe aia de pe miiverse.

  4. #864 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    @anduthebest: îmi pare rău să ți-o spun, dar bați câmpii. Ai luat-o rău pe arătură, nu știu de ce...de plictiseală sau acuma că te-ai descotorosit de Nintendo ți-a urcat adrenalina și ai deschis supapa să nu pleznești ca cucta.

    Tati, n-a spus nimeni, dar absolut nimeni că Nintendo are arhisuficiente jocuri și că ar trebui să se oprească la atâta cât are. Dar strict ceea ce privește microcosmosul individual, coborând la nivel personal, la câte jocuri sunt, îmi umplu timpul total.
    Aș juca și noul Thief, și Far Cry 3 și toate jocurile pe care mi le-aș dori...dar timpul acordat lor s-ar limita la timpul cât îți ia să joci versiunea Demo sau uitatul la trailer pe YouTube.
    Dacă tu ai tot timpul din lume da, te înțeleg că Nintendo nu te satisface.
    Sunt conștient că lipsesc foarte multe jocuri, nu merg mai departe de Thief, pentru care îmi pare nespus de rău că n-o să apară pe Wii U nici când or zbura porcii. Dar de asta nu-mi vând 3DS-ul.
    Să dea Dumnezeu să apară atâtea jocuri pe Wii U cât să nu poți duce, să dea Domnul să se schimbe situația (eu încă cred și o spun că Iwata ar trebui să plece)...că nu sunt absurd.
    Nu sunt lovit în cap să nu văd în perspectivă.
    Nu cred că există om normal care să pretindă că pentru el cate jocuri sunt pe Nintendo, sunt suficiente și că ar trebui să ne mulțumim cu atâta.
    Dar de aici și până la a veni cu dume din astea ale tale că e fanboyismiul suprem...dă-mi voie să ți-o spun că ori nu-ți încapi în piele de supărare ori nu sunt destule jocuri pe PlayStation care să te țină ocupat...mai ales că acuma n-ai nici Nintendo...

    OK, fie cum spui tu, hai să fim noi ăștia cu timp puțin fanboyii supremi, ultrașii Nintendo, duși cu pluta toți...băi tati dar măcar noi tăcem din gură și mai cumpărăm un joc, ajutând astfel, poate undeva acolo, Nintendo.
    Tu? Doar te lamentezi, îți vinzi Wii U și 3DS-ul, te oftici mereu, vai cât de mult iubești Nintendo dar tocmai ți-ai băgat picioarele și ne spui mândru pe tine că le-ai vândut...
    ...în semn de protest, știu. Dar n-ai demonstrat absolut nimic.
    La nivel micro nu contezi, așa cum nici eu și nici ceilalți nu contăm. Dar spre deosebire de tine, noi împingem căruța pe care scrie Nintendo, cumpărăm jocul (original!), arătând că Nintendo e doar un pic în derivă, dar nicidecum pierdut definitiv.
    Tu ai ales alt drum, să fii iubit.
    Dar nu ne băga în gură cuvinte pe care nu le-am spus și nu răstălmăci cele pe care le-am rostit doar pentru că ești tu acuma (sau mai mereu) supărat.
    Fiecare le știe pe ale lui, că e fanboy sau hater, să fie sănătos, dar deja ești plicitisitor: nu mai poate spune omul ceva în favoarea Nintendo, că în secunda doi e făcut fanboy.
    Adică bag de seamă toți trebuie să gândim ca tine, să te aplaudăm că ce tare ești și ce le-ai arătat-o tu ălora de la Nintendo, ce grozav ești, da...ne-ai inspirat și mâine ne vindem și noi consolele, numa' de ciudă! Că le arătăm noi!
    Sorry, mate. Nu suntem la fel, slavă Domnului.

    Și cu asta am terminat bâlciul.

  5. #865 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Nintendo Direct pe 8 aprilie, ora 13, ora României.
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1396607800639.jpg

  6. #866 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Mie imi plac cei de la Nintendo pentru ca ma surprind prin ceea ce fac, incluzand acest Nintendo Direct. Kyle Bosman spunea "Nintendo are dumber and smarter than we give them credit for" si chiar asa e. Logic mi s-ar parea ca urmatorul ND sa se axeze pe Mario Kart, tinand cont ca o sa se lanseze luna viitoare, dar nup - Smash Bros. in aprilie. Tot logic mi s-ar parea sa pastreze Smash Bros. pentru E3, tinand cont ca este, probabil, cel mai important titlu al lor de anul acesta.

    Ar trebui sa ma enervez pentru ceea ce fac? Da, dar asa m-am enervat si cand au anuntat Super Mario 3D World si jocul ala a fost EPIC!
    Ar trebui sa ma bucur pentru ca, daca vorbesc de Smash Bros. inseamna ca E3 o sa fie PLIN de jocuri neanuntate? Da, dar asa m-am bucurat si anul trecut, in ianuarie, cand au anuntat Shin Megami Tensei vs. Fire Emblem, X, Bayonetta si o groaza de alte tilturi si au trecut 14 luni si nu am primit nimic.

    Nu stiu ce o sa faca cei de la Nintendo, nici macar nu stiu la ce ar trebui sa ma astept, dar stiu ca o sa ma surpinda (in sensul bun, sau in sensul rau... sau in ambele) si asta e dragut.

  7. #867 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stiu ca o sa ma urati pentru ce spun acum... dar eu cred ca le trebuie o consola noua!

  8. #868 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Categoric. Wii U trecut la entry-level și scos unul nou, regândit din toate punctele de vedere. Și să nu fie revoluționar și să aibă un simplu gamepad, dar să fie puternic și să corespundă standardelor actuale.

  9. #869 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Stiu ca o sa ma urati pentru ce spun acum... dar eu cred ca le trebuie o consola noua!
    Cu aceste specificaţii
    http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1083940

  10. #870 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nintendo pe langa o consola cu hardware mai puternic, are nevoie de acel "ceva" diferit. "Tableta" cu care a venit Wii U este pe departe cea mai mare greseala a lor (in opinia mea)... fata de inovatia avuta cu Wiimote-ul. Nu uitati ca Sony vine cu VR, Microsoft are Kinect-ul (pe care sincer nici pe el nu-l vad cu ochi bun) si cloudul lui peste... deci Nintendo are de muncit pentru a vinde bine.

    Ah, si sincer sper sa treaca si ei la cod x86, si in felul acesta sa scapam de beleaua cu "developerul X refuza sa mai faca jocuri pt. Wii U"...

  11. #871 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Se povestea pe net zilele trecute despre acel Unity, pe care se gândesc să-l pună și pe 3DS.
    Ce părere ai?

  12. #872 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie unul mi-a placut ce am vazut legat de Unity 5.0 acum la GDC 2014... dar personal cred ca mai repede se preteaza pentru Wii U decat pentru 3DS. No offense, dar 3DS-ul din punctul meu de vedere ar trebui trecut la categoria "retro". Nu poti sa vii (mai ales pe un 3DS XL) cu rezolutii gen 800×240 si sa speri ca te ajuta cine stie ce engine. Asta in timp ce pana si chinezariile cele mai ieftine ies pe un minim de 1280x720. Era cat de cat OK rezolutia pentru 3DS, insa pe 3DS XL mi se pare horrible.

    Desi e off-topic, legat de 3DS... eu am avut de ales intre a achizitiona un PSVita si un 3DS XL. Pai cand le-am pus side by side (mai ales langa OLED-ul Sony), am avut impresia ca ma uitam la ceva SF langa o jucarie de acum 20 de ani (like Tetris). Inteleg ca Nintendo vinde 3DS-uri in draci... dar ma indoiesc profund ca vreun hardcore gamer va cumpara vreodata asa ceva. Si e pacat, pentru ca sunt multe jocuri bune... dar daca le prezinti cu spatii intre pixeli, se pierde din farmec.

    Macar Wii U si-a rascumparat greseala... pentru ca jocurile arata impecabil (nici nu mai conteaza daca e FullHD, daca e de fapt 1280x720 upscalat)... arata sublim pur si simplu! Ii lipsesc doar jocurile third party (hai cu Bayonetta 2). Insa 3DS-ul, grr. Mai bine nu mai comentez, ca supar pe cineva. Repet, e opinie personala, si respect ideea ca gusturile nu se discuta. Poate nu m-am jucat eu suficient pe un 3DS XL... ce sa zic? Insa nu imi permit sa dau peste 800 RON pe un device care ruleaza in 800x240. Chiar nu pot.

  13. #873 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    dar ma indoiesc profund ca vreun hardcore gamer va cumpara vreodata asa ceva
    I love my 3DS .
    Rezolutia nu ma deranjeaza deloc cand jocurile sunt asa de grozave.
    Da, comparativ cu Vita nu este prea impresionant dar are farmecul lui si de aia s-au vandut deja 43 milioane de bucati.

  14. #874 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Da, comparativ cu Vita nu este prea impresionant dar are farmecul lui si de aia s-au vandut deja 43 milioane de bucati.
    Nu am zis ca nu are farmecul lui (in special cu functia 3D)... dar mi se pare cam "pierdut in timp". Cele 43 de milioane sunt incomparabile cu vanzarile la DS de exp. (cu peste 154 milioane), si asta pentru ca DS-ul era mai in target la momentul respectiv. La naiba, nu putem sa comparam nici cu PSP-ul cu peste 80 de milioane... Oricum, fata de Wii U care de-abia a atins 6 milioane, sta extrem de bine...

  15. #875 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Apropos, ca eu nu am apucat sa updatez... Cei care ati facut update la Wii U 4.10, ati observat ceva schimbari majore? Pentru ca nu vad in changelog decat:
    Improvements to system stability and usability: Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience
    Attached Images Attached Images wii_u_usage.jpg

  16. #876 SP
    Member dani20's Avatar
    Wow, acum văd că sunt oficial Nintendo fanboy . Mâine mă duc să-mi imprim un tricou cu Nintendo Rulz!

    Am făcut ultimul update, dar n-am observat nicio schimbare majoră... Totuși în ultimele zile nici nu prea am apucat să mă joc, că a avut fi-mea ceva mai mult timp liber și nu prea mi-a mai venit rândul Așa că mi-am reluat activitatea cu ACNL, pe care îl cam neglijasem.

  17. #877 SP
    Member anduthebest's Avatar
    I knew it, all the time.
    Quote Originally Posted by dani20 View Post
    Wow, acum văd că sunt oficial Nintendo fanboy . Mâine mă duc să-mi imprim un tricou cu Nintendo Rulz!

    Am făcut ultimul update, dar n-am observat nicio schimbare majoră... Totuși în ultimele zile nici nu prea am apucat să mă joc, că a avut fi-mea ceva mai mult timp liber și nu prea mi-a mai venit rândul Așa că mi-am reluat activitatea cu ACNL, pe care îl cam neglijasem.

  18. #878 SP
    Member anduthebest's Avatar

  19. #879 SP
    Member anduthebest's Avatar
    Next gen or not?

  20. #880 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Da, arata grozav. Si cand te gandesti ca e 60FPS . De-abia astept sa se lanseze.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 62 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Wii By muggs in forum Nintendo Wii
    Replies: 562 Last Post: 30-08-2020, 11:10
  2. Vand cateva jocuri pt Nintendo Gamecube, Wii, Wii U si 3DS By snk2 in forum Bazar Nintendo: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 29-11-2018, 12:04
  3. Replies: 26 Last Post: 12-02-2014, 17:15
  4. Replies: 6 Last Post: 26-11-2012, 19:05
  5. Replies: 0 Last Post: 25-06-2011, 16:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts