Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 60 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 1191

Thread: Clubul Nintendo Switch

  1. #221 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Aparent nu stim inca mare lucru, nici daca e backwards compatible si nici de continutul digital nu am gasit nimic. Mai sunt sub 3 luni pana la lansare si sunt mirat ca nu au venit inca sa ne spuna absolut toate informatiile pe care le vrem, asa cum a fost cu Sony si MS care au raspuns la toate intrebarile comunitatii imediat dupa anuntul consolelor.

  2. #222 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Din partea mea mixed feelings pana acum. Mi-ar placea sa fie ce trebuie:



    Controllerul rosu mie imi place
    Attached Images Attached Images nintendo-switch-boxes-930x517.jpg

  3. #223 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie-mi place strict pentru 2 jocuri (Zelda si Mario ala din decembrie, kart-urile nu ma pasioneaza) si nu sunt fan Nintendo. Asa ca probabil il voi lua cand va ajunge pe la 1000 ron prin magazine, strict pt astea 2 jocuri.

    Referitor la consola, e ok, e originala, e pe o nisa pe care nu exista nimic altceva si care nu interfereaza cu Xbox sau Playstation, deci cu siguranta va fi un succes.

    Partea care-mi place e ca daca ai un power bank bun, poti juca linistit Zelda si 10h pe buda

  4. #224 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu ma oftic ca nu au mai multe jocuri la lansare, mi-ar fi placut si un Donkey Kong la lansare. Iar Mario este Mario Kart, care pe mine personal nu ma intereseaza absolut deloc, iar Super Mario Galaxy cel nou apare doar la sfarsitul anului, Skyrim la toamna, etc. Titlurile de la lansare sunt prea putine si nici nu stim daca ruleaza jocurile de WiiU in format digital, ca asta ar schimba lucrurile.

  5. #225 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Cred ca nu o sa aiba succes, ar fi bine sa renunte la hardware si sa se concentreze doar pe software. Poate la anul o sa avem jocurile pe Steam, PS4 si Xbox One.

  6. #226 SP
    Member dani20's Avatar
    Nu o să aibă succes, că nu are 16 procesoare și nici 128 GB de RAM... Și i-ar trebui măcar un disc de 10 tera. Iar acum, când toată lumea are TV-uri de minimum 200 cm, consola nu are nici măcar 4K. Clar, e nașpa

    Acum, vorbind serios, nu cred că o să aibă foarte mare succes; poate totuși ceva mai mare decât a avut Wii U. M-ar bucura să existe și jocuri 3rd party; sper să nu dea bir cu fugiții toți cei care au anunțat că vor crea jocuri pt. Switch. Cred că va exista totuși o posibilitate de a juca jocurile mai vechi în format digital, dar, ca de obicei, probabil va trebui să le mai cumpăr încă o dată din noul e-shop

  7. #227 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Vor fugi toti cand vor vedea vanzarile slabe ale consolei. Jocurile in format digital le vei cumpara fara doar si poate, iar vom vedea NES, SNES, a nu stiu cata oara.

    Eu sper sa ma insel si sa aiba succes si sa ma faca sa-mi cumpar si eu una, dar trebuie sa ma convinga cu jocuri. Pot trece peste grafica, peste cele 3 ore ale bateriei sau mai stiu eu ce, dar peste o librarie de jocuri noi slaba nu mai pot trece.

  8. #228 SP
    Member dani20's Avatar
    Eu sigur îmi voi cumpăra una; nu știu dacă o voi lua la lansare, mai degrabă aș aștepta un bundle cu Zelda. Jocuri bune sunt sigur că vor fi; și pe Wii U sunt o mulțime de jocuri bune. Încă mai sunt multe pe care nici nu am apucat să le joc . Totuși, e o nișă care, la noi cel puțin, s-ar putea să nu prindă. Să sperăm că o să aibă mai mult succes în afară.

  9. #229 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Cel mai mult mă interesează cum o sa die pe partea de conturi. Poate învață si ei in sfârșit sa facă un singur cont care sa îl poți folosi si pe alte console pe viitor si care sa îți retina tot ce ai cumpărat pe el. Asta m-a secat foarte mult in trecut.

  10. #230 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Cateva opinii






  11. #231 SP
    Member n0madgamer's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Cel mai mult mă interesează cum o sa die pe partea de conturi. Poate învață si ei in sfârșit sa facă un singur cont care sa îl poți folosi si pe alte console pe viitor si care sa îți retina tot ce ai cumpărat pe el. Asta m-a secat foarte mult in trecut.
    Interview Reggie cu Gamespot.

    With the introduction of a Nintendo account, we now have the capability to tie consumers' purchases to their particular account.

  12. #232 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    69wpm - si sa piarda $$$ pentru ca nu pot sa vanda aceelasi joc pe fiecare platforma, are you crazy ?

    eu am cumparat jocuri pe 3ds contul de eu si apoi pe wii (virtual console) si apoi pe wii u (ca doar nu puteau sa le faca compatibile) si .. apoi pe 3ds pe contul de US pentru ca nu poti transfera intre regiuni normal deci am platit de 4 ori e de vis free money pentru romz

    ***desi zambesc etc, nu este de ras, este un mare abuz pe care Nintendo il face in era digitala, din pacate unii sunt "dinozauri" cand vine vorba de user experience si globalizare, toata lumea stie ce s-a intamplat cu dinozaurii

    here is my prediction:
    1. nintendo isi taie singura craca de sub picioare lansand o consola portabila cu "conectare" la TV canibalizand piata 3ds (care e singura care ii produce bani) - 3ds va disparea de pe piata in urmatoarele 6 luni in sensul ca (in mod sigur) Nintendo va opri suportul pentru a nu canibaliza switch (the new thing, sa nu uitam nintendo a lansat seria DS ca un "test" de piata de aceea a ucis cu brutalitate seria gameboy.

    2. switch va fi un failure - cum a fost si Wii U (unii ar spune si Wii, care desi a avut sales foarte mari la hardware, generand $$$ pentru Nintendo, este un dezastru la partea de soft, enorm de multe titluri shovelware) datorita faptului ca nu este o consola, ci este o tableta care are access la 1st party IP's a lui Nintendo

    3. eu cred ca odata cu switch vom vedea 1st party Nintendo IP's disponibile si pe alte platforme (telefoane/tablete) ceea ce va canibaliza si mai rau vanzarile de hardware (probabil dupa primul an de viata al lui switch)

    4. Nintendo a intrat pe o piata extrem de competitiva (tablete) unde are concurenta foarte puternica (Apple, Nvidia si Samsung) si unde nu este foarte confortabila, daca pana acum 3ds-ul a avut parte de o multime de jocuri SPECIAL dezvoltate pentru platforma si cu IP'uri puternice care nu au reusit sa penetreze tablete/mobile din cauza pretului mare, acum va trebui sa lupte ... preturile cartrige-urile vor fi tot ~ 39 $ / 39 EU la lansare si vor scadea bursc la 20 - 30 in primele 1-2 luni.

    5. Sunt apropape sigur ca Switch va fi ultima consola Nintendo (daca punctele 1-4 se vor indeplini)

    6. Coroborat cu punctul 5 - Nu spun ca Nintendo va disparea ca producator de software, ci doar ca producator de hardware asa cum il percepem noi (e posibil sa continue cu chestii de nisa)

    7. Un alt argument in defavoarea Switch: e o consola care va trebui sa concureze cu Scorpio si cu viitoare consola Sony ... NU ARE NICI O SANSA, iar Nitendo nu va lansa nimic pana in 2020 (cel putin, poate chiar 2021) ... deci va fi 1 intreaga generatie in urma celor de la Sony si Microsoft

    Ma rog - e trist sa traiesti privind degradarea unei companii care e responsabila pentru revitalizarea industrei de jocuri pe consola (faimoasa criza din 1983-84) - speram sa continue cu console portabile unde sunt nr1 detasat cu suport din partea unor developeri consacrati, insa cred ca "s-au plictisit" sa fie "kiddy"/"second tier console" si ambitia lor de japonezi incapatanati care nu stiu 2 boabe despre western culture (eu/na) ii va duce intr-o zona extrem de periculoasa.

  13. #233 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Inca e lumea sub NDA-uri, mai asteapta si tu putin.
    Nici Wii nu a primit vreo sansa cand a aparut, eu zic ca s-a descurcat bine.

    Apoi, daca renunta Nintendo la hardware, nu-i bai, atat timp cat continua sa dezvolte jocuri superbe. E prea putin importanta platforma, importante sunt jocurile.

  14. #234 SP
    Member nire's Avatar
    O parere interesanta

  15. #235 SP
    Member xenocid's Avatar


    Luati-i de pe mine ca-i omoooor

    Pentru mine e first-day buy.

  16. #236 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Sunt greu de urmărit postările cu clip YouTube, dar acesta chiar merită văzut, le dă peste bot multor ”gameri” care deja îngroapă Switch sau ar trăi mai fericiți dacă Nintendo și-ar închide porțile definitv și pare că fac din asta un target personal. Pe unii pur și simplu nu-i poate satisface nici Cristos, darămite Nintendo.
    Clipul e genial realizar. Have fun!


  17. #237 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E unu care vorbeste 15min in fata camerei, ce pisici e atat de genial?

    Revenind insa la consola, eu am vazut in mare reactii pozitive despre Switch, lumea se plange doar de jocurile disponibile la lansare, in rest lumea e cam multumita de ce a vazut. Myself included

  18. #238 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Genial= m-am referit la cum imită haterii cu vocea.
    Și eu sunt entuziasmat de ce am văzut până acum, abia aștept să-l iau. Nu va fi first day buy, dar maxim prin iunie e al meu, sper doar să nu fie probleme cu stocul. Adică mi-aș dori să fie probleme cu stocul din cauza vânzărilor foarte mari nu altceva.
    Problema mea e că nu știu cum să fac până atunci cu Zelda: să-l cumpăr pe Wii U sau să aștept până în iunie când iau Switch-ul...

  19. #239 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Pai asta cu jocurile putine nu este reala sau cum? Se bazeaza pe Zelda la lansare, dar eu nu vad in asta un punct forte. Din ce am vazut pana acum in joc, pare un pic cam sterp, sa-i zic asa. Sunt foarte curios cum va arata jocul in stadiul final. Pare deranjant de repetitiv in multe aspecte si nu vad o actiune fluida care sa atraga atentia de la acest aspect. Sau poate nu ne-au aratat adevarata actiune si ne tin in suspans.

    Asa era si la Wii cu motion controlerul, frumos in video, dai din maini, faci miscare, bla bla bla, si cand colo era suficient sa misti brusc 2 cm controlerul si obtineai acelasi efect. Cred, banuiesc, ca va prinde consola la fani si la niscaiva curiosi, restul vor sta departe. Eu cel putin voi sta departe de consola cel putin 1 an. Momentan am treaba pe PS4, ceva restante pe Wii U (din cauza timpului comprimat, nu din abundenta jocurilor ) si cel putin 8 titluri pe 3DS. Sa nu mai zic de 2 jocuri pe Wii, vreo 3 sau 4 pe PC, care asteapta de ani buni sa le vina randul.

    De testat o voi testa, am 2 cunoscuti cu precomanda, pentru kinderi. Zic ei ca ii va da pe spate. Eu ma cam indoiesc, dar in fine, nu poti sa te certi cu omul.

    Ce nu inteleg eu, cum o fi ajuns Nintendo la concluzia ca ecranul capacitiv este mai bun?!?!


    Vad ca multi tot latra de PS4 si One. Ce treaba au astea cu SW? Hai, la U mai mergea comparatia, dar la SW? Eu am incercat astazi sa iau PS4 cu mine, am reusit sa-l bag in rucsac, dar din pacate nu am reusit sa joc nimic cu el in gara. Nu am gasit priza de 220V si conexiunea la panoul de sosiri - plecari nu era disponibila, ceva eroare de conexiune.

  20. #240 SP
    Member Privatul's Avatar
    Tocmai de aia exista wifi/4g de la rds, ps vita cu remote play si tone de jocuri de ps 4 care le poti juca cu grafica, storyline (last of us?) mult mai bune ca si witch, pardon swich asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 60 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand Nintendo Entertainment System (NES) Controllers pentru Nintendo Switch By alexutzu_boo in forum Bazar Nintendo: Console & Accesorii
    Replies: 1 Last Post: 27-12-2020, 01:11
  2. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:21
  3. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:16
  4. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 19:52
  5. Replies: 61 Last Post: 27-11-2016, 19:07

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts