Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 60 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 1191

Thread: Clubul Nintendo Switch

  1. #1161 SP
    Junior Member valuta's Avatar
    Poti folosi orice dock fara problema, singurul obstacol este ca se gasesc destul de greu de cumparat originale la un pret ok.

  2. #1162 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, merci @eastbason, ma ajuta. Am gasit si eu pe Amazon (damn, ce preturi are Nintendo la orice nimic), dar nu imi dau seama daca e seamless, adica poti face switch oricand intre "baze". Si nedumerirea mare vine din faptul ca nu e nicaieri specificat daca bazele astea sunt la fel atat la varianta originala, cat si la varianta OLED (totusi, parca difera un pic dimensiunile, nu?). Mi-e sa nu dau o caruta de bani pe o jucarie d-asta, si sa ma trezesc ca zgarii ecranul sau mai stiu eu ce...

    Thanks @valuta! Da, am vazut ca pretul e... vai mama. 4-500 lei pt. un docking station. Oh well, poate de BF vine pret mai bun (yeah, right).

  3. #1163 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Poti sa bagi consola in orice dock, și poți băga și switch oled într-un doc de switch normal. Invers nu știu, dar ar trebui sa meargă în orice combinație.

  4. #1164 SP
    Member eastbason's Avatar
    Este un risc!
    Eu zic ca 99 % functioneaza. Nu ar avea de ce! Pai daca mi se strica? Ce fac? De ce ar produce inlocuitor? Mi se pare un deranj prea mare ca sa le faca match pe consola...

    Sent from my SM-G986B using Tapatalk

  5. #1165 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Merge orice in orice. Docking-ul nu are extra hardware, e doar output - alimentare + HDMI.
    Poti sa ai 100 in orice camera din vila si sa pui acelasi Switch din dock in dock si merge fara probleme. Nu este legat de nimic de consola ta sau daca este (prin SN pt garantie), nu are importanta.

  6. #1166 SP
    Junior Member kaleid's Avatar
    Si eu ma gandeam sa mai iau unul ca sa fie mai usoara tranzitia dintr-o camera in alta, n-am apucat inca insa vad ca se practica https://www.reddit.com/r/NintendoSwi...a_second_dock/

  7. #1167 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys, stiti cumva un split gamepad (joypads) de genul celui de la Hori, dar care sa aiba si baterie, sa stie rumble si giroscop? Ma refer la acesta. Am vazut la un moment dat niste recomandari pentru ceva de la binbok, dar observ ca a disparut de peste tot. Plus ca era horror pe partea de baterie, cu doar 2-3 ore...

    P.S. Am controller Pro, dar vreau sa ma joc si in modul "tablet" si ma omoara joypad-urile acelea minuscule...

  8. #1168 SP
    Member codpin's Avatar
    Ia o husa de silicon care se pune peste Switch si o sa ai ergonomie mult mai buna decat fara. Eu asa jucam. Alte split pads mai bune decat cele originale si cu rumble si gyro nu o sa gasesti.

  9. #1169 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Mai sunt și niște extensii de plastic la chinezi care se atașează de joycons și le fac puțin mai mari, ajuta puțin. Bateria e o gluma la toate controllerele third party de genul asta.

  10. #1170 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @codpin: sorry, nu suport husele de silicon, si nu vreau sa fac mai mare Switch-ul decat este. Doar vreau si eu un better grip, cand ma joc.

    Cred ca voi merge totusi pe astea (le-am gasit aici) sau pe varianta cu mai putin RGB (aici):



    Sau, poate mai bine asa ceva. Vedem...


  11. #1171 SP
    Member codpin's Avatar
    Nici eu nu suport husele, nu am nici macar pe telefon una. Dar in loc sa dai inca 50-100$ pe niste split pads 3rd party care nu vor face tot ceea ce fac cele originale, pentru un grip mai bun cam asta e cea mai buna si ieftina solutie.

    Sunt niste huse care iti "ingrasa" joycons si le fac sa se simta cam ca un controller normal. Si le folosesti doar cand vrei sa te joci in modul "tableta". Se dau jos si se pun f usor, in 2 sec ai rezolvat.

  12. #1172 SP
    Member clax_117's Avatar
    Codpin, poti te rog frumos sa ne dai si un model de husa pe care ai folosit-o tu? Nu inteleg daca te referi la acele huse din silicon care imbraca toata consola sau la acele manere din plastic care prelungesc oarecum joyconurile. Multumesc!

  13. #1173 SP
    Member codpin's Avatar
    Uite ceva de genul: https://www.amazon.de/Nintendo-Switc...Y2hfYXRm&psc=1

    Asta e la o cautare rapida. Sunt si mai ieftine, eu am dat sub 10€ pe cea care am avut-o.

  14. #1174 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, stiu, am luat si eu una, just for fun. Mai exact un Neogrip de la Skull & Co. Dar, orice ar face o husa, joycon-urile acelea tot mici vor ramane. Butoanele la fel. Te ajuta un pic la grip, ai ceva extra protectie, dar cam atat.

    clax_117: Mai vezi si alternativele astea, pe langa Neogrip:
    https://amazon.de/-/en/gp/product/B0BBGCTC5F/
    https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0BDRPLTH4/
    https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09KNHC9P2/
    Acestea sunt din cele mai "rasarite", dar altfel poti gasi si chestii de 2-3$ pe Aliexpress & Co.

  15. #1175 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Face lumea mișto de PS Portal dar din punctul ăsta de vedere e mai bun decât toate celelalte console portabile.
    Aproape de fiecare dată mă deranjează mâinile după ce folosesc Switch-ul mai mult de oră și sper că la următorul Switch să rezolve problema asta cu joycon-urile cumva.

  16. #1176 SP
    Admin MonkY's Avatar
    N-o sa faca nimic (cei de la Nintendo). Ei merg pe ideea ca targetul principal sunt copiii, care au maini mici. Restul, sa-si cumpere addon-uri, gamepad-uri and stuff... In plus, nu vor sacrifica ei portabilitatea pentru joycon-uri mai mari. Pot sa pun pariu pt. asta. Dar, noroc cu third parties, unde sa fiu sincer, Nintendo sta mai bine decat Microsoft + Sony la un loc. Gasesti adaptoare si convertoare, dock-uri, extensii, gamepad-uri, huse, cutii, folii, etc... Tot ce-ti trece prin cap. Traiasca Mama China!

  17. #1177 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Mi-ar plăcea să producă ei niște "Pro Joycons" oficiale ca să nu apelezi la ceva third-party-uri inferioare. Sigur ar face bani destui pentru că mulți se plâng de problema asta.

  18. #1178 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate ei cred ca merg pe ideea ca daca vrei portabilitate, folosesti joycon-urile originale, iar daca vrei Pro stuff, le cumperi gamepad-ul lor Pro. Care e foarte bun dealtfel, dar n-are treaba cu mobilitatea si/sau portabilitatea.

    Eu folosesc pentru mobile gaming adaptorul acela de la 8bitdo (pentru gamepad-ul de Xbox), dar am vazut acum ca exista si pt. gamepad-ul lor - 8bitdo Pro 2 (pe care-l consider poate chiar mai bun decat cel oficial Nintendo). Chiar sunt curios daca o fi decent dpdv al greutatii si ergonomiei sa te joci cu un ditamai Switch-ul asa.
    Attached Images Attached Images 71gaccs1lvl._sl1500_.jpg

  19. #1179 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Daca tot a venit vorba de controllere, a incercat cineva sa folosească dualsense pe switch cu adaptorul de la 8bitdo? As fi curios daca giroscopul funcționează la fel de bine ca pe PS5 nativ. Caut un "pro" controller nou și oscilez între 8bitdo ultimate, controllerul Nintendo și dualsense cu adaptor.

  20. #1180 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Espiritus: te referi la asta? Eu cred ca e un simplu adaptor Bluetooth, care are avantajul ca poti configura din software (remapa and stuff). Cred ca poti face testul cu orice alt adaptor Bluetooth pe Switch cu Dualsense-ul. Cred, nu sunt sigur.

    Nu l-am luat... dar il pun in wishilist.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 59 of 60 FirstFirst ... 9 49 57 58 59 60 LastLast

Similar Threads

  1. Vand Nintendo Entertainment System (NES) Controllers pentru Nintendo Switch By alexutzu_boo in forum Bazar Nintendo: Console & Accesorii
    Replies: 1 Last Post: 27-12-2020, 01:11
  2. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:21
  3. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 20:16
  4. Replies: 0 Last Post: 13-06-2017, 19:52
  5. Replies: 61 Last Post: 27-11-2016, 19:07

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts